Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
1621-1650 z 1688
rozi i rewelka dostana od nas bure!:)))

ag- OK bede pod telefonem do ok19.30. tez bylam w melodii- spodobal mi sie ten klub. nie zabawie tam dlugo- jakos do 24 bo w srode na rano............
to juz sie nie obijaj i frrruuuu stad
baciii
oj nie krzycznie na mnie, koleżanki:))

na wiosne czekam, faktycznie jak tak poświeci to..już już był na podwórku, juz witał się z gąską......tak jakby nadchodziła..ale ten snieg i w ogóle

czemu mniej zagladam...sama nie wiem..to jakoś Was nie było!

i w ogóle niewyostatkowana jestem, tak nudno i spokojnie się życie teraz toczy - dziś zamiast na zabawę - do teatru i w ogóle grzeczna jestem....
a ja mam usprawiedliwienie- bo mialam wirusa i to takiego mega......
ale dzisiaj kolega tomek wzial sie z nim za bary i ...... ufffff po wszystkiemu.
ja tez wyostatkowalam sie wczoraj a dzisiaj sledzik i ...... herbatka:)
milego ostatkowania !!!!!!!!!!
Agatko gdzie ty bywasz? nie mogę na Ciebie trafić! mam odpowiedź na twoje poytanie . A co z tymi piosenkami ?
witam panie,
cafe dziekuje bardzo z ogromna przyjemnoscia po dniu pelnym wrazen na wydziale, wrocilam przed godzinka i mam juz dosc ale jutro to samo od 8 rano.

Agatka a bari tutto va benissimo, solo che si lavora troppo e chi potrebbe dire che in italia non si lavora sopratutto in sud. Sto finendo un progetto e sono in fase terminale ma poi viaggio che faro hmm sicilia forse?:)

milego wieczoru
ragazze....no i nie ostatkuje bo dopiero co z dodatkowego lavoro wrocilam...i tyle!

clivea..sei stanca ma mi sembra che fai le cose che ti piacciono e questo e' il piu' importante!

doktorze....ale sie usmialam!
widac ze nieuwaznie czytasz te nasze opowiastki..ale wcale sie nie dziwie bo komu by sie chcialo to czytac?? (sorry rewelce sie chcialo!)
otoz to nie ja jestem szczesliwa panna mloda (jestem daleka od tego!) tylko moja siostra w sobote zmienila stan cywilny........to tak gwoli jasnosci
twoja praca tez mnie troche zaskoczyla.....oj chyba bym nie zgadla!a w jakim miescie???
sprobuje cos wyslac skoro przeprowadziles generalne porzadki w swojej skrzynce!bravo
WYOSTATKOWANA !!!

qrna, agu szkoda, ze cie nie bylo!! i blizniaki ( a wlasciwie jeden ) z m jak milosc sie bawily, i tomki z kasi i tomka i inne z na wspolnej- a my wszystkie omdlewalysmy z wrazenia!!! ahahahahaa

OK- bede szczera :P- oni tylko siedzieli a my nie omdlewalysmy hahaah. twarde jestesmy, nie ?:D

dobra, to ja moze pojde spac??
no co ty? tak wczesnie wyostatkowana??
a kto tu nie spi??!!!

mnie to metro wkurza...tak szybko ostatnie odjezdza i musze sie zrywac w trakcie potupajki! do kitu!
przeciez masz autobus pod sama chalupe...ales ty wygodnicka..metrem zachcialo jej sie jezdzic pchi!
ale jakos tak autobusem samej....mam od razu jakies wizje...wyobraznie mam bujna.

czemu nie spisz??
juz spisz :)))

spadam bo rano zryw...jesoo...

baczionki
spie nie spie...eeeeee
wazne zadanie dla fotoamatorow wykonuje...jutro makawesz dostanie link do panienskich (jeszcze!)
baciiiiii
halo haloooooooooo............jest tu ktos???
co sie z wami dzieje? chyba komus zaraz tylek przetrzepie......check your mails girls!
jestem ja; rewelka sie melduje ale meila zadnego nie dostalam dzisiaj:)ty mi agatka powiedz w koncu gdzie pracujesz moja droga bo ja umieram z ciekawosciiiiiiiiiiiii
ciao Ragazze, anch'io sono qui,
ho raffredore, sto male
ma anche ho tante cose da pensare alla mia vita...
le foto sono belissime! grazie agatka!
Agatkak dostalam od ciebie zdjecia z panienskiego ale...mam je w spamie i to nie pierwszy raz ale tym razem nie chce mi otworzyc.
jak znajdziesz chwilke przeslij na [email] - to moj nowy adres....
buziaki:) i cmoki
sono qui, sono qui!!!
odebralam pikczery!:) i mam pytanie!!!!!! a wlasciwie to moze ja to stwierdze! ag- twoja siostra musi byc modelka! w innym wypadku- instruktorka aerobicu! mam racje? inaczej grzech miec taka figure!:))

ag, musisz ktoregos dnia nauczyc mnie robic takie albumy w necie- strasznie fajna rzecz!
ja pokonalam dzis dystansik w.-o.
co u was?
rozi chorowitku...come stai?ti stai defendendo?
dai parliamo un po'.........allora che cosa stai riflettando? e' successa qualche novita nella tua vita? dai raccontaci

rewelka juz ci wyslalam na nowy adres....ale tam jest tylko link do albumu na stronie kodaka

magietko czyli ty znowu w o? mi hai lasciato! brutta!
w necie stworzyc album jest banalnie prosto...w kodaku jest to latwe mozesz sie tam zalogowac gdzie ci linka przeslalam...i wszystko jest opisane krok po kroku........albo tak jak moje wloskie zdjecia sa w albumie yahoo a ty tam masz swoja skrzynke wiec wejdz sobie w photo i bedzie jeszcze prosciej....buziaczki z warszawy!

a sprawdzilyscie maila???cos przeslodkiego dostalyscie!in italiano hihi
non sto molto bene, ho questo raffredore bruttissimo ma devo andare nel lavoro, allora prendo i medicini, non bevo troppo e spero, che tra poco il mio salute sara meglio

scusami che scrivo in italiano, sicuramente con tanti sbagli, ma sai che e piu facile parlare con Italiani di (?) scrivere le fraze giuste, ma anche questo e buona possibilita di fare un po di prattica e inoltre i miei amici nel mio lavoro, che qualche volta vedono questo sitto non capiranno niente, se vorrebbero leggere questo che qualche volta io sto guardando (complicato, ma so che capisci il senso:))

sto riflettando tante cose, tutta la mia vita
dove sono, dove vado, dove voglio andare, perche faccio questo che sto faccendo e che cosa davvero mi piacerebbe fare nel tutte le parte della mia vita
penso a questo che ho nella mia vita ma anche a questo, che mi manca

no, non cerco amore perche credo, che quando si cerca non si trova niente, che amore deve avvenire da sola, per caso...ma che c'e questo 'amore'? perche adesso tutto sembra piu difficile, piu complicato?
bisognio primavera
dentro di me e fuori..
cara rozi...certo che ho capito il senso...ho capito ogni tua parola......quando leggo di quello che senti sempre mi viene in mente che l'ho gia' vissuto e che siamo cosi' simile....capisco tutto il processo il quale stai vivendo........ancora 1 o 2 anni fa sono stata nello stesso punto soffrendo molto.....pero' e' successa una cosa nella mia vita che ha cambiato tutto...quando mio padre e' morto io ho dovuto rivalutare tutto...niente e' piu' lo stesso...ho capito che non si poteva progettare la vita....solo questo che sta succedento in questo posto ed in questo momento e' davvero importante...si deve assaggiare la vita e prendere tuto quello che ci porta......................sto curando ed accarezzando la mia vita intera (?wew) ma non mi lascio pensare troppo del futuro e del passato..solo cerco di vivere il momento..questo da tanta allegria e cancella quel brutto sentimento di "perdere la vita"...perche' le cose piccolissime ti soddisfanno

non e' facile....lo so....io non ti consiglio niente perche' le certe cose devono maturare in te..solo con le tue forze..naturalmente...non sbrigarti troppo.....imparando te stessa e il tuo intero imparerai come godere la vita

un bacino a te rozi..............come stai oggi? hai guarito? no penso che ancora non stai tanto bene.....fatti sentire ogni tanto..sei la mia anima gemella (quasi' quasi' non esageramo troppo hehe) bacioooo ciaoooo
magia...e tu sei ad O?
che cosa ci stai facendo?dicci la verita'!hai incontrato TZN?
c'e' almeno il sole lassu?? qui a V e' un sole pienissimo! potremmo fare una bella passeggiata a Ł o qualche altro parco...ma tu hai scelto TZN per fare le passeggiate..ok me lo ricordero'
ja bede pisala po pl dziewczynki. tak lepiej udaje mi sie wyrazac co mysle i czuje... ale z przyjemnoscia czytam was po it.
rozi... tez cie rozumiem.. w kazdym zdaniu ..ale nie bede, nie chce rozwijac watku na forum...

ag hahahaha TZN PZN NSZ RMF FM czy jak mu tam hahahaa ja juz zapomnialam a ty mi przypominasz!!!!;)) dla mnie to koles widmo ;). taaa ja w O. bo O. jest ladne! i o! :) a prawda taka, ze jutro bede katusze przezywac, bo stomatolog mnie dorwie..wrrr...
agu- Ł nie takie ladne jak snieg lezy, to udam, ze nie zaluje passegiatiny :).ale ze weekendow przed nami, ze ho ho to sie szykuj malenka!!!!
no ale co ztym widmem TZN ??
byliscie na spacerku hehe?
.."non essagerasare troppo che siamo anime gemelle" dici, ma anche mi pare che siamo:) allora dobbiamo "stare in contatto con i nostri sentimenti" - sempre dicevo questa fraze quando scherzavo con il mio amico speciale Jordi, un spagniolo indimenticabile, che ho conosciuto a Roma, quando abbiamo voluto dire che dobbiamo sapere che cosa sentiamo e pensiamo alla vita in genere, agli altri amici, vicini ect.

sto ne peggio ne meglio, ho tasse e un po mal di testa, ma ho dovuto stare nel universita, adesso ho finito una lezione in Italiano - il Professore e Polaccho ma parla in italiano durante questa lezione, non bisognio la nota allla fine di questo corso, ma mi piace requentarla perche ho buona possibilita di pratticare Italiano

mi dispiace moltissimo per questo che era successo 2 anni fa nella Tua vita....so esattamente che i momenti cosi difficili, duri, come Tu e la Tua famiglia avevi dopo questo cambiano tutto, e la vita non sara mai la stessa come prima...si dice che soltanto il tempo puo aiutare, per non soffrire, per non sentire la mancanza cosi forte, ma nel mio oppinione questo non e vero...qualche volta quando penso alle persone che amavo e che non sono gia qui con me, ogni volta sento la mancanza piu profonda..ma lasciamo perdere parlare alle cose cosi triste

sai, penso anche a questo, che vita va cosi presto,
che la vita e una sola e si deve vivere intensamente
ma anche si deve essere sincero con se stesso, con i suoi sentimenti... penso a l'amore in genere
non e cosi, che tutti devono incontrare la sua anima gemella, il suo "mezzo di mela" (come si dice questo?:) ...ma non so che e giusto provare una storia seria con 'amico" - la persona che e vicina per noi ma chi non si ama soltanto per non essere solitudine. Non ho fatto cosi mai, ma....non so, non so niente adesso
provo non pensare troppo alle cose che non si puo cambiare e godere la vita "qui e adesso", ma qualche volta e diffiicile

tra poco vado a casa, allora prossima volta saro "zalogowana":)

Magia - non so niente che ha successo dopo questi messaggi che hai ricevuto da un Uomo (ex-) Speciale? Hai incontrarlo?
rozi... pieknie ale i smutno napisalas. ja musze poznieij jeszcze raz, na spokojnie, to przeczytac.... teraz zlapalam jedynie kontekst... ale to chyba jest tak, ze "nie ma co", ze jest jak jest, ze mamy co mamy i tym musimy sie cieszyc. tym, ze jestesmy zdrowi, ze zaraz wiosna i ze zielono bedzie dookola i ze....gdzies ktos jednak jest :)
rozi, dopo messaggi nie dzieje sie wiele. one raz sa raz ich nie ma, niepokoj nell mio cuore jest i nie rozumiem z tego wiele. ale nieszkodzi. nie probuje nawet bo wiem, ze i tak nie zrozumiem. ktoras z was tak to trafnie ujela..."smycz emocjonalna"- mysle, ze jej zerwac sie nie da. czasem mozna tylko ja poluzowac ale nie zerwac....mysle, ze sie nie da,,,choc pewnie punkt widzenia zmienia sie wraz z punktem siedzenia ;)

ide, ide sie zajac czyms sensownym!!!
a dopo
ale sobie walnelam niczek hahaha
a lecial on tak : magia ponownie niezalogowana i wkurzona, ze w jej kompie netu niet"
o!
czyzby magia sie wkurzywszy???
a rozi sie rozmarzywszy?
...a rewelka nam gdzies ucieklszy

oj ale sie zmeczylam...to juz lepiej chyba jak zaczne gawarit pa ruski
magia w jakim kolorze masz teraz swojego jachu tzn. swojego makawesza?
jak bylam u ciebie to zdziwil cie moj roz...a ostatnio mam dosc smutny marmurowy zielonkawy..ale pasuje w tej porze roku
..chcialam wiedziec jaki jest standardowy kolor..bo ja go juz ze 100 razy zmienialam i teraz nie wiem jak jest normalnie...ty nie zmienialas..vero??

kiedy jestes w wawie??
ag- maku jest w kolorze niebiesko bialym. tzn wszelkie obwodki sa biale. sender/ subject sa szare a biale jest tlo. taki standardzik
ja zryczana dziewczyny...ze wzruszenia..ogladam w tvp po premierze filmu "Jan Pawel II". wzrusza mnie bardzo...
na jutro mam bilety na premiere i nadal wacham sie czy isc....nie wiem czy ktokolwiek ma prawo probowac nasladowac, grac Jana Pawla II....takich autorytetow moralnych, takich wzorcow nie mozna, nie powinno probowac sie nasladowac, grac....to chyba nawet troche niemoralne...sama nie wiem...pewnie niewiele osob sie moze ze mna zgodzic ale...niewazne.. w kazdym razie wciaz sie zastanawiam czy isc na ten film...

agu- w W. bede w pn.
Temat przeniesiony do archwium.
1621-1650 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka