Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
1591-1620 z 1688
agu...... o jej !!

z przyjemnoscia...:))))
kochane moje!
..a wiec serdecznie zapraszam na inauguracje malzenstwa Ani i Pawla do kosciola na Dominikanskiej(Służew)...na godzine 13:30!
to jest kawalek Wałbrzyską od metra Służew...za cmentarzem w lewo!!!!
zaraz sprawdze ewentualne autobusy jakie tam jezdza
jutro w końcu ten dzień.......
za zaproszenie dziękuję:) wybaczcie, że nie zajrzę zobaczyć jak...i ślubuję...i że nie opuszczę..i ryż na głowy (będzie ryż czy grosiki czy cukierki?:)

agatka - dla Nich od rozi z całego serca radości na ten dzień iw szystkie następne i żeby to był piękny początek jeszce piękniejszej wspólnej podrózy przez życie
a Ty baw się i tańcz i wino pij (ale dopiero po oczepinach w zwiększonej ilości:) i wianek łap albo wianka unikaj i...
zdjęcia podeślij już po:)
magia pewnie zajrzy tam do Was....
czesc rozi....nie zdziw sie ale nie bedzie to klasyczny slub..ani klasyczne wesele...raczej to impreza wieczorem........ale jakas wiacha chyba poleci...no nie sadze zebym ja zlapala i raczej mi do tego niespieszno...mam nadzieje ze kwiatem w leb nie dostane

a tu info dla magii....co by sie nie wykrecala.......przystanek wg moich intensywnych poszukiwan na stronie ztm to NOSKOWSKIEGO a jezdza tam autobusy: 117, 141, 189, 193, 401
poza tym sa to dwa przystanki od metra sluzew....bejbe metro masz pod sam dom! wiec przybywaj bo chetnie poslucham opinii na temat wielkosci mojej jlo itp.
hihi
wcale nie jestem zdziwiona
super że sobie organizują wszystko tak, jak chcieli!
a czemu Ty jeszce nie wóżku?:)
siooooooooooooooo
bo pięność ze snem przychodzi cytaując Twoją Mamę:)
łóżko + agatka =piękność o poranku:))
no wlasnie chyba sie zmywam
bo i tak piekna to juz nie bede..............ale jutro musze wstac rano i prasowac wlosy co jest baaaardzo upierdliwe

rozi cara mia...buonanotte....sogni d'oro!
no to jtro będziesz pikenie odprasowana - pod kant:)

kolorowych i Tobie i fajnego jutra:)
agu!! ty zyjesz?? relacja, relacja!!!!! makawesz czeka i nadsluchuje!!!

rozi??

ja "wyostatkowana"..........:))))))))
hohoho
ale bylo!
luzik...bez zadnego stresu..bez zadnej wpadki....pogoda jak na zamowienie...............tance hulanki swawoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
siostra przesliczna a ja w seledynach i pieknie wyprasowana!
oooo seledyny?! nie brazy??!! super! oryginalnie- ja czekaju z makaweszem na realcju foto!!!
relacja fotobedzie jak pozbieram zdjecia z rooooznych zrodel i stworze cos ladnego........oj duuuzo ich bedzie

u mnie byly seledyny i brazy
dobra...juz wysylam namiastke tego co sie dzialo....zeby chociaz te kolory pokazac he
dzieki Agatka za zdjęcia!! sliczne, odprasowane i w ogóle:) myśle że swietnie to sobie wszystko wymyślili, bez sukeinki bezy ect.,
no a starszą tow ogole mieli na (wyprasownay) seledyn:)

a ja...jakoś niewyostatkowana...w ogóle ciężki mam czas jakoś teraz i w ogóle.....dziś na Tajemnica Brokeback Mountain......fajny film, trochę smutny ale moim zdaniem warto obejrzeć
czesc dziewczyny !
jak sie zaczal tydzien? - u mnie po japonsku-jakotako ale za to dzis pachnialo WIOSNA.........
czescik wam !!

gdzie ta wiosna rewelka ??? gdziekolwiek jest- jade tam !!!!!!!!

rozi- to nam sie ag wysroila , nie ? skubana jedna!

rozi- jak film? wart obejrzenia?

ja wyostatkowywalam sie w sobote i jeszcze dowyostatkowuje sie jutro :) i bedzie cool :)- tylko jak ja potem biednie funkcjonuje po zarwanej nocy...ojjjj cieniutko, cieniutko...
hmm.....wszyscy spia ??? no pieknie...
czesc dzieczeta:)
ja chcialam bardzo pozdrowic agatke i troche posmucic ze juz nie piszemy na solo italiano tak czesto, jak bedziesz miala ochote to napisz do mnie
[email]

milego wieczoru lub slodkich snow
cara clivea!
ma perche' sei triste??tutto va bene a bari?spero di si!
grazie dei saluti!
io ero un impegnatissima a causa del matrimonio di mia sorella.....ma siamo gia' dopo il fatto! ed avro' tanto piu' tempo libero per chiacchierrare...allora puoi sempre scrivermi sul'indirizzo [email] o qui nel nuovo mondo...sei sempre invitata a bere un bel caffe insieme a noi!
un bacione....ag.
oj mi tez dzisiaj pachnialo wiosna!!
chyba nawet za bardzo...piekna giornata! i jeszcze z italjanskim zakonczeniem hoho
ag! ty juz nie nocny marek a poranny! 2.27- piekne rzeczy.....
wiosna powiadasz ???;))

clivea- u nas jest najlepsze espresso :)- zapraszamy :)

lece w ten dym dziewczynki
paaa
slonko daaaaaje po oczach...az sie poplakalam bez okularow!
ale mroz do tego tez niezly......

belle juz wam mowilam ze jestem un animale notturno!!!

wczoraj byla u mnie italiana z napoli i tak to sie wloczylysmy po wymarlym miescie i pustych lokalach.....a ona troszke ma cos z glowa nie tak bo jest zakochana w warszawie i juz od 10 lat placze ze chce tu mieszkac...ciekawa osobka co???

zaraz poleci jakis foto jachu do was...ciao ciao
melduje-jachu odebrany!!!

dziewczyny zakneblujcie mi usta hahaaha wlochow na chmielnej zaczepiam hahaa a skad??? a z napoli hahahaaaa
mozesz na mnie liczyc...jak cie tylko dorwe to zaknebluje usta i bedziesz musiala sluchac mojej paplaniny przez godziny...bez mozliwosci skomentowania! ale niezla torture magii wymyslilam cha cha..........

a tym napoletani to powiedzialas to czego cie uczylam w dialetto??mam nadzieje ze nie bo to bylo malo kulturalne hihi
hahhaah SZpoko- tego nie powiedzialam ale tak korciloooo ze ho ho :D
jutro pokonuje dystanse do O.
paplanina w nastepny tydzien agu. mam racje ?
hmm agu - co robiszdzis wieczorem? chodz ze mna sie dowyostatkowac
oj bella ja to jestem juz wyostatkowana do granic mozliwosci.........ma certo che scherzo! c'e' sempre la forza per un'altra festa! tylko ze moja amica juz ma jakies tam zaproszenia na wieczor...nawet nie wiem gdzie ale obiecalam ze bede

a ty gdzie uderzasz????
agu- ja do melodii na pl.3 krzyzy. ze znajomymi. mamy rerwacje wiec na pewno wejdziemy. daj sie namowic! bedziemy sie wy- i doostatkowywac!
rezerwacje *
do melodii...bylam chwile wczoraj
mialam byc w jakims innym klubie..kurcze nie pamietam gdzie musze zapytac friende..bo to na jakies zaproszenia impreza
jakby cos to wiem gdzie wpadac bo melodia zawsze po droddze
buziaki bella...teraz biore sie za to co wazne albo nawet wazniejsze....oj ale sie obijam od rana..az strach
ciaoooo!

a rozi i rewelka to juz chyba wiosne tak poczuly ze na forum w ogole nie zagladaja...
Temat przeniesiony do archwium.
1591-1620 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka