Jaka jest różnica wieku między Wami?

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 236
szok :)
macie dziewuchy problemy :)
Temat podobny do tego "jak ma na imie twoj amore". Moze chcecie wiedziec jak ma na imie moj syn? :D
różnica wieku w miłości jest bardzo względna...
pewny potrzebowałby zrozumieć jeśli jest miłość co łączy człowieka 60 lat z dziewczyną 19....

ale pewny nie jest ważny zawsze strona odwrotna...

pozdrawiam

Leon
[gg]
Leon e le sue cifre:)))
Leon, to z pewnością ciekawe, co piszesz, ale..wybacz...nie zrozumiałem do końca.:)

Kasia. KMP
ciekawe teorie:)
ale jaka ona jest ta teoria leona?
Może go teraz nie ma, wytłumacz mi tak na szybko o co w niej chodzi.:)
Leon nie jest Polakiem..więc masz prawo go nie zrozumieć:D
Chodzi tu oto że dopóki sam nie doświadczysz takiej miłośći nie wiesz jak to inni odczuwają...dlatego nie nam przyszło sądzić:)
leoland, w takie związki wchodzą dziewczyny które się nie zdecydowały wejść w dorosłość i odpowiedzialność za siebie. Stąd tak często piszą że szukają bezpieczeństwa i oparcia w związku z starszym facetem
Geni0 wyprzedzili mnie... nie jestem na necie 24 su 24....;(
Sweet kate dzięki za podpowiedź a Ty lenaa nie przejmuj się, z pewnością będziesz nie raz jeszcze pierwsza.:)
Pozdrawiam obie Panie.
ale z was cieniasy...małe te różnice wieku
to dopiero jest miłość!

http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453,4536315.html

:-D
jak dla mnie ....obrzydliwe
Inf, nie do końca zgadzam sie, ze w zwiazki ze starszymi facetami wchodzą dziewczyny, które nie dorosły, ale zgadzam sie, zę szukają bezpieczeństwa.
Tylko powiedz mi czy jedną z podstaw związku nie jest właśnie poczucie bezpieczeństwa? Jesli to daje człowiekowi szczęscie, to co za różnica czy facet jest starszy czy młodszy czy też, czy kobieta jest strasza lub młodsza? Grunt, zeby spełniali swoje oczekiwania.
Ja lubie czuć sie bezpieczną :-)... Z mężem straszym o 2 tygodnie (i z doświadczeniem na karku, ze nie wiek jest zapewnieniem tego, co człowiek moze Ci dać).
I tym sposobem dałam sie wciagnąć w tę, nie raz juz krytykowaną, dyskusję ;-)(nie wnosząc w zasadzie nic konstruktywnego :-)))
ja jeszcze w kwestii filmiku o miłości, która nie zna granic... Popieram Kasie. Troszke sie zniesmaczyłam
....domani metto il numero di carta di credito
cosi voglio vedere se ti lamenti ...:D!!!

buziakiii!

nieznajomy wloch:D
mgb może i masz rację. Dla mnie Włosi są dziwni. Facet w wieku 30 lat jeszcze jest na garnuszku mamusi. Ja jeszcze nie mam 30 lat a już potrafiłem skończyć 2 uczelnie i mam 2 specjalizacje. W tym roku rozpocząłem dodatkową specjalizację w Rzymie na „La Sapienza”. W tym czasie potrafiłem nauczyć się biegle posługiwać kilkoma językami. Więc te wyrośnięte Włoskie bobasy są dla mnie śmieszne.
no, bo mezczyzni wloscy sa zbyt wygodniccy to nie kwestia dziwnosci.
No i wlasnie dlatego te bobaski chca sie wiazac z Polkami;). Samodzielna Wloszka by sie nie zwiazala z facetem mieszkajacym w wieku 30 lat u mamusi, Polka owszem. Po lekturze tego forum, postow dziewczyn , ktore nawet nie widzialy swoich "amore" i juz sa zakochane na zaboj, bo jakis WLoch im troche poslodzil przez Skype'a, przestaje sie powoli dziwic, ze mamy taka opinie we Wloszech...
Inf imponujesz mi i zdecydowanie mobilizujesz do pracy nad samą sobą :-). Szczególnie w temacie języków. Chylę głowę
avenka

no niestety takie byly sa i beda. -Nie zmienisz tego:)
Ludzie wybieraja sobie kogos z roznych powodow min. tez z samego faktu ze facet jest wlochem.
Jednym nie przeszkadsza ogromna roznica wieku, szczerze mowiac jesli mowi sie o roznicy 20lat wzwyz to ja tu w zadna milosc nie wierze. Moze mnie przekonywac nie wiem kto ale jestem realistka.
Opinie mamy jaka mamy we wloszech, nie wszyscy musza ja podzielac. Wychodze z zalozenia ze opinie tworzysz sobie sama i jesli nie dasz komus powodow to nie bedzie mial o Tobie owej opinii.
Najwyzej ktos kto Cie jeszcze nie zna lub poprostu jest glupi.

Tak w ramach przykladu...
Jest na forum taki jeden wloch:) ktory ciagle szuka ' 2 polowki jablka'. Wszyscy pisza mu zeby dal sobie spokoj i nie wypisywal tego typu ogloszen bo forum nie jest odpowiednim miejscem, a i tak mu nikt nie odpisze..

Zadam wam pytanie wierzycie w to ze mu nikt nie odpisal???? FIGURATEVI!
na tym forum jest tyle osob, ktore nigdy tu nie pisza, a czesto(na pewno nie wszytkie ale duzo dzieczyn) bierze kontakty takich panow :))) ktorzy zostawiaja maile. buona giornata a tutti.
ale ja sie nie dziwie tym dziewczynom ze sa takie spranione slodzenia i leca na Wlochow jak pszczoly o miodu, przeciez kazda znas jest lasa na komplementy i slodzenie a nasi rodzimi chlopcy jakos nam tego szczedza i potem ladujemy we Wloszech :)
Inf a mogę mieć pytanko? Czy wiesz moze które z uniwersytetów we Wł oferują strudia podyplomowe w tematyce zdrowotnej lub eyzyko ze str środowiska itp, w języku ang?
Zdaje sie, zę wątek zaśmiecam. To mozę załoze nowy pod tytułem "Do inf" ;-)
ja tez jestem tego pewna...zreszta pan od jablka mowil,ze jedna juz mu na maila odpisala,wiec....

byl tez swego razu pewien John Wind z Genui-i dziewczyny tez do niego pisaly jak szalone na adres,ktory zostawil na forum,wiec.....

no coz,jak widac,nie tylko panowie szukaja drugiej polowki
Jestem pewna, ze ten Wloch po 2 godzinach mial conajmniej 20 wiadomosci w skrzynce...
Leo,Tu metti il numero di carta,e poi vedrai se mi lamento oppure no:)

saluti!!!
no a co sie dziwicie , te dziewczyny odpisujac a takie maile licza na lepsza zycie
no wlanie o tym mowie:)

wiem ze pisza bo jedna nawet napisala do mojego chlopaka , ktory mial chyba adres w profilu..
Czesto te dziewczyny ledwo po wlosku mowia.Nawet nie wiedza czy ktos sie z nich nabija czy nie bo nie rozumieja tego z kontekstu. Zreszta pare osob mi juz donioslo iz do nich pisano:
Jest tez na forum taka dziewczyna z mojej miejscowosci(rodzimej) ktora temu od jablka odpisala:P i jak czytalam co pisze to nie wiedzialam czy plakac czy sie smiac.
Ciekawe ile dziewczyn napisalo do Leolanda, ktory w kazdym poscie zostawia namiary na siebie. Czyzby we Wloszech nie bylo ani jednej kobiety, ktora chcialaby z nim porozmawiac?
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 236

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia