Jaka jest różnica wieku między Wami?

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 236
moze je zraza do siebie i przestaja do niego pisac i dlatego za kazdym razem zostawia namiary
Mysle,ze Leoland nie bedzie mial problemow z odpowiedzia na to pytanie:)

jestem normalnie ciekawa :D
Może tak troszkę zboczę z tematu, ale i te laski są naiwne a i kolesie włoscy temu dopomagają. Ja jestem na etapie szukania miszkania w Rzymie i umiesciłąm ogłoszenia na różnych portalach, typu bakeka czy kijiji. I wyobrazcie sobie, że otrzymałam chyba z 20 natychmiastowych odpowiedzi, w tym 17 od kolesi. Jeden proponował mi super pokój w centrum za jedyne 200E, drugi był skłonny zamontować mi wszytsko czego bym pragnęła, trzeci, że wystarczy, że będę odpowiednio "DISPONIBILE" to mogę nawet nie płacić(Zaznaczam, że zaznaczyłam w ogłoszeniu, że jestem Polką, tylko i wyłącznie dlatego, iż wiem, jakie oni mają podejście do obcokrajowców-a zwłaszcza Włoszki!). Takie im ospowiedzi wysmarowałam, że kilku to mnie i przeprosiło, no ale czy nie uważacie, że jest bradzo denerwujące!!!
Przyznaję skorzystałam:-))), z gg Leolanda, ale cel przyświecał mi całkiem inny niż podrywanie (zajeta jestem, co od razu napisałam). Ale miło było pogadać, bez podtekstów oczywiscie.:-)) Już jednak nie gadam,
uff... mówimy o fałszywym zagadnienie....
a czemu juz nie gadasz?
eccolo:)

allora Leo potresti dirci se hai avuto delle mail dalle ragazze polacche?oppure se ti cercavano sul GG visto che hai lasciato il numero?
grazie...spero che tu possa rispondere senza problemi...tanto tutto rimane "anonimo"
grazie
Tym razem chyba ja Go zraziła ;-D. Bywa
oj,nie widzialam Twojego wpisu:)
a mnie sie wydaje, ze go zrazilas tym, ze jestes zajeta hheehe
Chciałam dobrze :-( :-). Bo wyglada na sympatyczna osobę. To tak w ramach reklamy Leonardo :-). Mam nadzieję, ze sie na mnie nie wkurzy za ten wpis :-).
no przestan,nic zlego nie zrobilas:)))
a mnie bardziej interesuje to,czy w ogole i ile dziewczyn pisze...i w jakim celu...rozumiesz?
Dziekuję Kasiu :-))).
To przez mój ogromny sentyment do Rzymu.
Pawianek ależ jest to normalka
a ja chciałam jeszcze poruszyć temat różnicy wieku.Zazwyczaj jest tak że dziewczyna jest młoda a wybranek sędziwy i łączy i "wielka miłość" nie rozumiem tylko jednej rzeczy dlaczego ci faceci są zawsze z pokaźnym portwelem? Dlaczego te dziewczynki nie szukają nigdy biednych staruszków? Przecież miłość nie wybiera...czy może jednak wybiera?
HAHAHAHA,
wybiera,wybiera:))
Wiem, wiem, bo to nie moje pierwsze takie doświadczenie!Tylko jestem pod głębokim wrażeniem ich sprytu!Tylko szkoda, że Włoszek w taki sam sposób nie traktują!
no wlaśnie,więc po co to głupie usprawiedliwianie się "bo ja go kocham"dziewczyny piszcie prawdę "bo ja kocham jego pieniądze",przecież was nikt nie zlinczuje,każdy ma prawo żyć jak chce i jak mu się podoba,a nie wciskajcie kity że 20-latka zakochuje się w dziadku(bo 60-letni facet mógłby spokojnie być jej dziadkiem)
moze nie tyle pieniadz kochaja ale co poczucie bezpieczenstwa i wydaje i sie ze to zakochanie
Teraz to się tak nazywa?
Nie rozumiem w ogole twojego rozumowania. jesli 2 doroslych ludzi decyduje sie na zwiazek -niewazne z jakich powodow,to Tobie i calej reszcie powinno byc guzik do tego dopoki nie wchodza Ci w droge. Kazdy ma prawo przezyc zycie z kim chce i jak chce.
ale oczywiscie ,ze nam jest nic do tego ale jesli ktos porusza dany temat na forum to po to by o tym rozmawiac no nie ? w innym razie po co by bylo forum?
Toteż uważam że nikomu nic do tego,ale po co ta cała hipokryzja.
No własnie-porozmawiac,a nie od razu osadzać i ironizowac.
a kto jest hipokryta? chyba tylko te dziewczyny, co sie biora za starszych panow.
daktyl przeczytaj co napisałam wcześniej to zrozumiesz że to właśnie do nich się odniosłam:-)
no mysle!
Pawianek ja już coś nieco o tym kiedyś wkleiłem :
http://www.wloski.ang.pl/stereotypy_23568.html
mgb może i jest sympatyczny, ale w ciągu sekundy wiedziałem że jest podrywaczem
ADDIRITTURA?
hmmmm wow inf... pobiles supermana w szybkosci...!
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 236

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia