miłość do włocha?

Temat przeniesiony do archwium.
511-529 z 529
| następna
Przepraszam,ze pisze troche moze nie w temacie... pamietacie mnie moze?:D Moj mezczyzna jest Wlochem i za 3tyg wraca z Rzymu do Polski i kupil mi prezent na swieta....A co ja moge lub powinnam jemu kupic?;/ Perfum ma walizke, ciuszkow nie lubi dostawac, nic praktycznego, biurowego ...odpada. Wiec co? Prosze o pomoc, bo czas ucieka :) Bede wdzieczna!
http://www.funphoto.pl/?action=oferta1&l=true&articlenr=8

=) fajny gadżet
Przykro czytac naprawde niektore wypowiedzi z zwiazkow nieudanych , ale nic dziewczyny uniscie gowle do gory i dawjcie kroki na przod ,zycze najlepszego przebrniecia problemow i udanych zwiazkow
Hello!
Tak ciezko mi wylumaczyc jak dlugo szukalem po internecie tej piosenki!!!!!!!
Prosze, PROSZE, PROSZE, gdyby bylo to mozliwe, przeslac mi ta piosenke na moj adres, [email]
Moi rodzice bardzo dobrze pamietaja ta piosenke z "ich lat" i chcialbym im zrobic w pewnym sensie niespodzianke... Jest to ich ulubiona piosenka (na zabawach itd) Wiem, ze oryginal byl spiewany przez Drupi ale nie moge znalezc na internecie nic dokladnego o nim, a juz szczegolnie "przerobek" jego piosenek. Wiem ze byla tez polska przerobka "Serenoe" ktorej nigdzie nie moge znalezc. Cos tam lecialo: "ani czarna, ani blondi..." ;) Tak mi tata mowil ;) Szukam po internecie juz od dluzszego czasu ale nic nie moge znalezc. Szukam przede wszystkim informacji na temat roznych przerobek najlepszych piosenek Drupiego w jezyku polskim i slyszalem ze tez w rosyjskim. Prosze jeszcze raz o przeslanie wlasnie tej, bede niezmiernie wdzieczny!!!
powiem szczerze ze tak mi sie smutno na serduszku zrobilo..kiedy to wszytsko przeczytalam...te listopadowe wyznania...Niektore dziewczyny tak cierpia przez tych bastardi...i do tego jestem jeszcze wieksza feministka niz bylam..no ja niestety tez zostalam przez wlocha skrzywdzona. DZIEWCZYNY! WLOSI MAJA DWIE GLOWNE WADY 1) SA FACETAMI 2) SA WLOCHAMI to wstarczy zeby im okazac troche wspolczucia, ale nie litosci..muahaha...kurcze..ja sie wplatala w jakis w polowie inernetowy zwiazek..ehekm...z wlochem oczywiscie..To jets kompletna bzdura..cos tak nieralnego.. ale brne i brne i brne.. No ale coz..pierwsza zasada- nie zalamywac sie! Nie dawac szansy do satysfakcji.. o kurcze..ale mi sie agresor wlaczyl..ouppss..hehe...wybacznie ten chaos ;) Pozdrawiam wszystkie dziewuszki :*
Zastanawiam się czy niektórzy pojmą kiedyś, że nie ma znaczenia skąd ktoś pochodzi. Każdy ma inny charakter, i każdy jest wychowany w inny sposób. Koniec kropka.
Zawsze jak mi ktoś mówi : Włosi to są tacy i tacy, to ja pytam : a wszystkie Polki to dziwki?
Koniec rozmowy.
Ktoras z forumowiczek juz pisala tutaj niedawno ( i bardzo mi sie to spodobalo wiec pozwole sobie powtorzyc sens tej mysli) ze jezeli mamy isc za stereotypowym mysleniem polegajacym na przylepianiu odpowiedniej etykietki kazdej narodowosci to swiat powinien byc uporzadkowany w nastepujacy sposob:

1. kazdy Wloch zdradza
2. kazdy Polak to pijak zas kazda Polka to panienka latwych obyczajow
3. Kazdy Niemciec to faszysta
4. Kazdy Holender to narkoman
5. Kazdy Belg to pedofil

Chcialabym sie skupic na punkcie 2. Jezeli ktos by nam powiedzial takie zdanie to na pewno odczulibysmy (odczulybysmy) zlosc bo wiemy ze to nieprawda. Wiec skoro tak tutaj usilnie walczymy ze stereotypami wobec Polakow i Polek, to badzmy spojni w naszym mysleniu i nie ulegajny stereotypom dotyczacych innych narodow.
umbryjka, ja mysle, ze glownym problemem tu sa zwiazki na odleglosc... nikt raczej nie krytykuje par polsko-wloskich, ktore juz sa razem itd... szkoda tylko, ze jakby ktos tu pisal o zwiazku internetowym np. z Dunczykiem to stereotypy bylyby o niebo mniejsze...
kala wiem cos o tym uwierz mi tak sie zakochalam we wlochu ze swiata po zanim nie widzialam a w polsce dziecko13 lat maz to bylo bez znaczenia dal mi to co pragnelam od meszczyzny co chcialam to milam dobra prace razem z nim zwiedzanie miast itd na przeszkodzie stala jego zona mi to nie przeszkadzalo gdy bylam w polsce on dzwonil super az czar i zauroczenie pryslo czemu nie wiem nie dzwoni od roku teraz wiem ze stracilam bym dziecko meza wlosi to swinie tylko do luzkatez dzwonil wysylal mi kase nosil mnie na rekach doslownie przeplakalam wiele nocy dalam sobie rade zapomni wiem ze to nie latwe bo do dzis zamykam oczy widze go mysle ale kala to tylko zauroczenie uwierz mi
BUHAUAHUAHAUHAUHAUHAUHAUHAUAHUAHUAHUAHAA.....
Mam do was ogromną prośbe powiedzcie czy dobrze zrobiłam i co dalej ...
a wiec zaczne od poczatku ... ponad miesiac temu bylam we Wloszech w pracy jakby bylo malo z moim NARZECZONYM Nic nie wskazywalo na to abym mogla sie tam w kimkolwiek zachochac, a jednak .... syn mojego szefa 9lat starszy odemnie no poprostu cud miod malina ;))) odrazu cos we mnie peklo, gdy go tylko zobaczylam poczulam jak mi sie cieplo robi. Nic nikomu na ten temat nie mowilam bo myslalam ze to przyjsciowe ... niestety ... jak sie pozniej okazalo On tez sie strasznie we mnie zakochoal, ale jakby nie bylo ja bylam tam z narzeczonym. Kiedy pewnego dnia dostalam propozycje wspolnego wyjazdu spytalam go o zdanie oczywiscie jednak moj narzeczony stwierdzil zebym robila co chce, a ze ja nigdy wczesniej nie bylam we Wloszech postanowilam pojechac pozwiedzac troche itd itd ... jednak z ta mysla,ze oboje sie sobie podobalismy !!! Jakos tak wyszlo ze ten wieczor byl najwspanialszy w moim zyciu chociaz wcale nie znalam go tak dobrze czulam sie najszczesliwsza na siwecie nawet z moim narzeczonym tak sie nie czulam !! :/ Byly czule slowka opowiadanie o sobie a pozniej juz pocalunki namietne i boskie. ... ;)) on stwierdzil ze ni4e spotkal jesczez takiej dziewczyny jak ja i ze chcialby byc ze mna na zawsze itd itd szmery bajery :PP Ja w nie uwierzylam!! Po kolejnych wspolnych wyjazdach we dwoje stwierdzilam ze zaangazowalam sie w to COŚ co bylo miedzy nami i postanowilam zerwac z narzeczonym i być NIM :D Razem spedzilismy walentynki lecz na nastepny dzien musialam wracac do Polski ;(( To bylo najgorsze,lecz ku mojemu zdziwieniu wzial zapisal moj adres nr tel itd i powiedzial ze bedzie dzwonil,pisal,ze przyjedzie.... no i faktycznie po powrocie do Polski telefony,smsy trwają do dziś jest naprawde super, mój byly się z tym pogodzil ale powiedzial ze bede tego zalowac bo jego rodzina mnie nie zaakceptuje ze Oni twierdza,iz wszystkie i to ... wlasnie :(( I co mam zrobić moj amore chce przyjechac do mnie chce mnie wziąć do siebie do Wloch. ale ja sie boje chce jechac che byc z nim itd , ale jednak sie boje :(( !! Doradzcie czy mam jechac z nim jak tylko przyjedzie czy lepiej nie czy lepiej zostać w domu w Polsce ?? I powiedzcie czy dobrze zrobiłam zrywajac zareczyny dla Wlocha ??? Pllliiiisssssss pomóżcie doradzcie z gory wielkie dzieki buuuuuzi :**
cud,miód i orzeszki ta pioseneczka...prosze o przesłanie jej na adres: [email] z gory grazzie..
Kasiulka,odpowiedzi dostałaś od wielu ludzi na jednym z załozonych przez ciebie temacie.Poczytaj sobie.Po jaką anielcie po raz n-ty piszesz to samo?juz naliczyłam sie kilka twoich wpisów o tym samym.
hej:) mógłyby mi ktos posłac tą piosenkę Jacka Woźniaka "ragazza"? bardzo proszę,próbowałam ją ściągnąć ale na moim programie jej nie ma.mój mail: [email] bardzo dziękuję
ja tez poprosze [email]
mam nadzieje że doszła
nicole
poszło kati
OCZY pełne pożądania
Już w dawnych czasach wiedziano, że rozszerzone źrenice w jakiś tajemniczy sposób przyciągają osobników przeciwnej płci. We Włoszech okresu Renesansu, a także w wiktoriańskiej Anglii panowała moda na wkraplanie do oczu mającego własność rozszerzania źrenic soku z belladonny, trującej rośliny. Kobiety psuły sobie wzrok, byleby przed spotkaniem z mężczyzną zmienić swe oczy w magnesy namiętności.
W czasach nam współczesnych naukowcy przeprowadzali eksperymenty, które miały na celu dowieść wpływu rozszerzonych źrenic na wzrost zainteresowania seksualnego. Otóż kilku mężczyznom pokazano zdjęcia kobiet - na jednych kobiety miały rozszerzone źrenice, na innych normalne. Większość mężczyzn uznawała kobiety z rozszerzonymi źrenicami za "ładniejsze", a ich widok tak na nich działał, że ich źrenice również mocno się powiększały.
Temat przeniesiony do archwium.
511-529 z 529
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa