miłość do włocha?

Temat przeniesiony do archwium.
451-480 z 529
wywaliły mój post do Café Italia;( chyba niektórzy nie rozumieją wszytskiego. szkoda, że zrobiło się tu takie nieporozumnienie. w końcu ja to zaczęłam, tylko nie wszyscy ,mie dobrze zrozumieli;(
kala_83 jak tak będziesz rozpamiętywać to nie długo zaczniesz wyć do księżyca. Wiesz niedługo kupie ci nowego pluszaka. Wogole nie powiny pojawiac sie podobne historie bo tylko wsrod niektórych nieśmiałych Polek wywołują panikę. A ja nie wierze żadnemu Facetowi który w ciągu 120 dni znajomości wyznaje miłość. To świadczy tylko o nie dojrzałości emocjonalnej albo że jest tylko łowca łatwych zdobyczy.> Koncze pisanie na tym wątku bo jest śmieszny)
bez urazy ale twoje rady i przekonania sa raczej smieszne. Milosc to nie matematyka, nie ma okreslonych zasad, kazdy przypadek jest inny i kazda osoba jest inna. Nie chce byc nie mila ale wnerwia mnie jak czytam twoje przekonania.
pozdrawiam
malwa123 ale miłość to chemia i z tym trzeba sie liczyc.Też pozdrawiam)
i najgorsze jest ze ty w to wszystko naprawde wierzysz.. Wiesz takie sposoby jak rozpoznac czy chlopak ma tendencje do zdrady itp to ja czytywalam w "bravo girl" czy "dziewczynie" jak mialam 15 lat, a bylo to sporo czasu temu. Ty wydajesz sie osoba dorosla takze prosze cie skoncz z tym.
Milego wieczoru
wiem ze milosc to chemia ale nie ma to nic wspolnego z przepisami "jak sprawdzic wlocha czy jest ci wierny". Czy jak nie dba o kwiatka to nie jest troskliwy i opiekunczy. To tylko przyklady jakie zdazylam wyczytac na forum.
no popatrzcie, co na onecie, na pierwszej stronie znalazłem
http://www.kursuwodzenia.pl/
sadzac po wpisach zakochanych tutaj dziewczyn wlosi opanowali go do perfekcji a wszelkie egzaminy zdali celujaco
a może poprzeczkę maja nisko ustawioną :))))
malwa dobrze wiedzieć na jakich czasopismach się wychowałaś... pozdrawiam =)
RazorSharp a co to za czasopismo "Dziewczyna"
pierwsze słysze.P)
Ale stronka Genio...!!!do czego to dochodzi!!???z czegoś pieknego i romantycznego robia nam instruktaże miłości...co za bzdury!!
ale w sumie jestem ciekawa jakby sie to sprawdziło np. na mnie!!!;-)))))))
10 minut!!!hi hi hi...pozdr.
pizzamniam no w dziesiec minut to akurat nie, ale nowa zabawka podrywaczy to rozbroi kobiety w 10 minut w 99% przypadkachP))
dziewczyna to czasopismo przeznaczone dla mlodziezy glownie czytaja je dziewczyny,poza tym jest tez " bravo girl" ktore tez ma czytelnikow
inf. z tego co wiem, to chyba swego rodzaju poradnik: jak byś trendi, kÓl i dżezi hehe o i jak zdobyć wymarzonego faceta. A zauważyłam, że chcąc wydrwić czyiś problem (zazwyczaj infantylny) potoczne stało się, przynajmniej w moich okolicach powiedzonko "napisz list do bravo"
wybaczcie ale musze napisąc do biednej cuccioliny. Zeby zaraz tak sie wystraszyćP)
nie bardzo wiem o co chodzi, ale ok wybaczam ;)
myślę,że byłabym w tym 1% przypadków z którym nie tak łatwo!!:-))))Miłego wieczorku!
A mnie zastanawia dziwna zbieżność rozpoczęcia kampani Infa, dotyczącej podrywaczy, z pojawieniem się reklany tego kursu w onet.pl. No bo popatrzcie, przedtem nikomu lub prawie nikomu te głupoty nawet do głowy nie przychodziły. Nagle pojawia się Inf i zaczyna się. Zauważcie, czy jakikolwiek uczestnik tego forum potrafi od, nie pamiętam ilu dni, paplać jedynie o jednej rzeczy? I to od rana do wieczora? Każdy z nas ma swoje pasje i zainteresowania, ale chyba dla nikogo nie są one wypełnieniem i dopełnieniem życia. Jeśli ktoś lubi zbierać znaczki, to nie znaczy wcale, że choć czasami nie może wypowiedzieć się na jakiś inny temat. Tak jest, ale nie w przypadku Infa. Jest on monotematyczy, jak ktoś, kto...hmm..może jak ktoś, dla kogo to jest praca. Tą pracą może być na przykład wzbudzenie zainteresowania takimi kursami, prawda? Można to robić poprzez prymitywne zachwalanie lub w sposób o wiele bardziej wyrafinowany, na zasadzie antyreklamy. Pozorna troska o los nieszczęsnych dziewczyn, usidlonych przez perfekcyjnie wyszkolonych absolwentów szkoleń a w rzeczywistości popatrzcie sami, ile osób wiedziało wcześniej o takich kursach a ile wie teraz, ilu chłopców, wiedzionych ciekawością, będzie chciało, odpłatnie oczywiście, poznać tajniki sztuki superpewnego uwodzenia kobiet? Inf, chłopie, jeżeli to prawda, to chcę żebyś wiedział, że nie robię ci żadnych wyrzutów, trzeba cenić każda pracę, jeśli jest wykonywana solidnie a twoją wykonujesz bez zarzutu :))
genio/eugenio jak zwykle mnie przejrzałeś .moje gratulacje. Jednak oko mistrza.P)
gratulacje przyjęte :)
genio/eugenio powszechnie wśród podrywaczy jestem uwazany za mistrza sztuki bez wysiłkowego zdobywania kobiet. A to tak w tajemniczy pisze.P)
no domyślam się. W końcu, jeżeli się przed czymś przestrzega, to najpierw to coś trzeba poznać, prawda ? :))
genio/eugenio może jakis wspólny wyjazd na polowanie do Włoch.P)
dziękuję, najeździłem sie do itali za wszystkie czasy...a zreszta, jestem żonaty :)
nie mówiąc już o tym, że włoszki mam na miejscu :)))
Sorry, Inf, ale jak czytam teksty typu: "przystojny facet nie może być romantyczny" to mi ręcę opadają... ;)
genio/eugenio wiesz ten klimat we Włoszech sprawia ze Polki szaleja a jeszcze muzyczke i po włosku troche sie powie to juz sprawa jest super. A jak sie jest brunetem o ciemnej karnacji to tym bardziej. I sprawa gotowa.P)
spaggia italiana dla mnie romantyzm wizae sie z tym że wszystko poświecam dla miłości. Staram sie aby to miłośc mojego zycia wybrała miejsce w którym chce mieszkać. nie niszcze jej psychiki .Uczę jej trudnej sztuki przetrwania Bo któregos dnia mnie może zabraknoć i zostanie. Po prostu jej szczeście jest ważniejsze od mojego. Ja tak pojmuje romantyzm.P)
Wiem o tym bardzo dobrze, wielokrotnie miałem przyjemność jechać do Włoch, jako opiekun kilkunastu dziewczyn...w większości młodych i "otwartych na świat":)))
Temat przeniesiony do archwium.
451-480 z 529

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa