Dziekuje, wszystkim slicznie dziekuje:)))!!!
Do RazorSharp: Ja tez nie planowalam:(. A moze inaczej: planowalam ,ale tak za kilka lat. O tak, taki byl plan!!! Wyszlo inaczej...
Do Agatki: Gratuluje zostania ciocia:))!!! Nie jestem na biezaco w statystykach, ale ostatnio slysze tylko o nowych dzieciach w drodze:). Stad moje przypuszczenie, ze moze nowy baby boom??? A moze to ma zwiazek z tym pradem, ktory wylaczyli w kilku krajach;))
Do Quasi Mamma: Marta, gratuluje:)))!!! To jak duze jest malenstwo? Znasz juz plec? 18-sty tydzien, to juz z gorki. Super!!! Zazdroszcze Ci braku dolegliwosci. Ja dopiero 6 tydzien i juz nie za wiele moge robic. Nawet nie chodzi o nudnosci (bo nie mam), tylko bole brzucha. Biore leki, leze w lozki i czekam az przejdzie. Wlasnie przez ten bol brzucha odkrylam, ze jestem w ciazy. Poszlam na pogotowie i poprosilam, zeby mnie przepadali, bo pewnie mam jakas bakterie w drogach moczowych, bo boli i boli. Wiec badali i badali, a poniewaz nic nie znalezli, to wyslali na ginekologie i tak prawda wyszla na jaw...
Do L>S: Dziekuje i wierze, ze niedlugo tez bede mogla pogratulowac:)))!!!