kobieto, az przykro Cie czytac.
za infem jakos specjalnie nie przepadam, ale nie zgadzam sie absolutnie z Toba. kazdy ma prawo wpisywac co mu sie podoba i wcale nie jest prawda ze inf pisze nie na temat, w wiekszosci przypadkow pisze/wkleja artykuly o wloszech i wlochach, a ze za nimi nie przepada to trudno, Ty tez nie wygladasz mi na bezstronna.
twierdzisz ze inf generalizuje? przeciez on jak na razie nie wyrazil zadnej opinii na ten remat, cytuje tylko artykul, ktory podaje dosc dokladne dane na temat poziomu wyksztalcenia Wlochow, nie zauwazylam, zeby gdzies napisal ze 100% jest analfabetami, co mu zarzucasz.
cytuje Ciebie: (tzw. cudzy cytat, jak to nazywasz)
inf. martwisz sie o wloska gospodarke???
a moze wklej jakies linki o tym ze w hiszpani ludzie tez sa niewyksztalceni i w innych panstwach tez!!!
ludzie czy to jest normalne? kazdy czlowiek jest indywidualny, ale alafabetyzm, pijanstwo, zlodziejstwo to cechy, ktore posiada kazdy z nas. u niektorych te cechy sie "uwalniaja" a u niektorych nie!
hm, analfabetyzm, pijanstwo i zlodziejstwo - no nie wyglada mi na to, ze posiadam te cechy, w jakiejkolwiek, uwolnionej czy tez nieuwolnionej formie.
i jeszcze cos - telewizor to nie wszystko. poczytaj cos czasem. i poczekaj z tym wypowiadaniem sie na temat analfabetyzmu.
a, i jesli chodzi o poprawianie, pisze sie:
opinii, Hiszpanii, wyzyc sie ("z" z kropka, wybacz, nie mam polskich znakow), podsumowanie, niejeden...
pozdrawiam. zycze umiarkowania w krytykowaniu innych, szczegolnie bez powodu.
i mala rada, jak nie lubisz linkow infa ani tego co wkleja to po prostu nie czytaj.