Mózgi wyjeżdżają, nieuki zostają

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 157
mala izka, czytam twoje posty i naprawde mam wrazenie ze jestes niesamowicie ograniczona, aa ten tekst zeby inf nie wrzucal artykulow bo zmieniaja twoje poglady- buhahahahahahhahahahahaahah, najtrafniej to podsumuje.
hm, przeczytaj dokladnie WYZYC sie nie wyrzec.
aaa... to przepraszam!nie przeczytałam tego co wyżej.
Miało być od : wyżyć się
Pozdrawiam.
Mala izka, to co napisałaś jest skrajne i nieprzemyślane. Następnym razem pomyśl 1000 razy zaczym coś tak subiektywnego napiszesz. Sprawdź, czy jesteś uzależniona od Internetu. Odpowiedz na poniższe pytania:
Czy czujesz się zaabsorbowany Internetem do tego stopnia, że ciągle rozmyślasz o odbytych sesjach internetowych i/lub nie możesz doczekać się kolejnych sesji?
Czy odczuwasz potrzebę zwiększenia ilości czasu spędzanego w Internecie, aby uzyskać większe zadowolenie (mieć więcej satysfakcji)?
Czy podejmowałeś wielokrotnie, nieudane próby kontrolowania, ograniczania lub zaprzestania korzystania z Internetu?
Czy odczuwałeś wewnętrzny niepokój, miałeś nastrój depresyjny albo byłeś rozdrażniony wówczas, kiedy próbowałeś ograniczać lub przerwać korzystanie z Internetu?
Czy zdarza Ci się spędzać w Internecie więcej czasu niż pierwotnie zaplanowałeś?
Czy używasz Internetu w celu ucieczki od problemów, albo w celu uniknięcia nieprzyjemnych uczuć (np. poczucia bezradności, poczucia winy, niepokoju lub depresji)?
Jeżeli na wszystkie pytania udzieliłaś odpowiedzi na tak, wskazuje na to, że jesteś uzależniony od Internetu. Zapewne traktujesz Internet jako sposób na ucieczkę od rzeczywistości. Konsekwencją takiej Twojej postawy mogą być np. narastające problemy z chłopakiem i pracy. Powinnaś przerwać lub znacznie ograniczyć korzystanie z Internetu. Zachęcam Cię do poszukania alternatywnych sposobów spędzania wolnego czasu i poprawienia jakości kontaktów z ludźmi w realnym życiu.
Więcej luzu życzę Mała Izko !!!
k_woza!!!!!!!!!!!! czytaj uwazniej!!!!!! napisalam, ze on nie zmienia moich pogladow tylko mozna odczuc ze CHCIALBY ale mu sie nie udaja ZMIENIC TYCH POGLADOW!!!! prosze czytac uwazniej!! napisalam, ze kazdy ma prawopisac co chce!!! tylko akurat mnie denerwuja te jego posty, bo ile mozna wklejac linki?! oczywiscie nie mowie nic jak sie komos nudzi to niech siedzi przy kompie i szuka nowych linkow. jesli dobrze przycztalam to kazdy ma prawo wyrazic to co mysli wiec ja sie juz wyrazilam!!!! papa;)
ale jakiego wolnego czasu? przeciez pisala ze jest w pracy do 17.
a tak w ogole to to co wypisuje nie jest wynikiem uzaleznienia od netu tylko bardzo waskich horyzontow.
ja pracuje w tygodniu od 9 do 20 musze miec dostep do internetu wiec prosze mi tu nie pisac o uzaleznieniu od neta bo smiac mi sie chce!!! na fioletowa stronke ZAEWSZE MAM CZAS!!! ;D
i tylko to ci przeszkadza w naszych postach? ze piszemy o twoim wolnym czasie albo uzaleznieniu?? wspolczuje.
Ach te ograniczone horyzonty… I to uzależnienie …
Prosze czytac uwazniej! nie przeszkadza mi, ze piszecie o mnie co tam piszecie akurta sie tym zbytnio nie przejmuje. wyrazilam sie co do linkow infa.
mam nadzieje, ze to zrozumiale nie?
Dziewczyny, mam nadzieję, że wy jesteście tymi, które zostały, bo jeśli nie, to przesłanie tytułu tego wątku bierze w łeb.:)))
dzieki Genio, milo z Towojej strony. jak to jest, ze Ty zostales w takim razie?
ehhh nie mam sil na takie glupie tlumaczenie sie bo nawet nie mam z czego!
napisalam co mysle o tym ze inf. wkleja te linki a tu jakies watki na mnie?!
ehh no coz. podobno jest os takiego jak WOLNOSC SLOWA?
ehh piszcie sobie o mnie co chcecie o mnie, bo w sumie tylko JA wiem jakia jestem! no to pa pa. teraz czeka mnie troszke podisywanie umow z klientami papa ;D
Mala izka jak nie potrafisz "panować" nad emocjami to nie czytaj tych linków. Tradycyjnie na tym forum, wywiązała się nie ciekawa dyskusja. Cała Europa dobrze wie, że gospodarka włoska od dłuższego czasu pogrążona jest w marazmie
http://wiadomosci.onet.pl/1397421,2678,1,1,kioskart.html
"Tradycyjnie na tym forum, wywiązała się nie ciekawa dyskusja" wiec o co chodzi?! ;D
Mala izko ,nie podejmuję dyskusji merytorycznej z ludźmi, którzy prezentują zbyt niski poziom kultury osobistej i atakują adwersarzy personalnie. Mała Izko twoje komentarz świadczą o twoim niskim poziomem merytorycznym i o braku kultury. Uważam, że argument pt: „ehh no coz. podobno jest os takiego jak WOLNOSC SLOWA?
ehh piszcie sobie o mnie co chcecie o mnie, bo w sumie tylko JA wiem jakia jestem! - przepraszam - hmmm, przekroczył dawno już poziom absurdu. Takie manifestacje obniżają i tak już żenujący poziom tego forum. Na wszelki wypadek – Mała Izko, czy artykuł o eutanazji uznasz że jest wymierzony w Włochów?
http://fakty.interia.pl/swiat/europa/news/nie-doczekal-sie-eutanazji-i-umarl-z-glodu,948961
Pozdrawiam Serdecznie cię Mała Izko Joachim
Joachim29 ja tez zycze Ci milego dnia :)
Azaliż byłby to on?:)))))
on ci to, on! i do tego sklonowany podwojnie, bodajze ;-D
"ale moim skromnym zdaniem inf.probuje zmienic nasze poglady!"
inf probuje zmienic nasze poglady i w moim wypadku mu to wychodzi.
widzisz roznice w tych zdaniach? bo ja tak!!!

...to jest twoj post, ktory skomentowalem, a to jest Twoja odpowiedz na moj komentarz:

k_woza!!! czytaj uwazniej!!!!!! napisalam, ze on nie zmienia moich pogladow tylko mozna odczuc ze CHCIALBY ale mu sie nie udaja ZMIENIC TYCH POGLADOW!!!! prosze czytac uwazniej!! napisalam, ze kazdy ma prawopisac co chce!!! tylko akurat mnie denerwuja te jego posty, bo ile mozna wklejac linki?! oczywiscie nie mowie nic jak sie komos nudzi to niech siedzi przy kompie i szuka nowych linkow. jesli dobrze przycztalam to kazdy ma prawo wyrazic to co mysli wiec ja sie juz wyrazilam!!!! papa;)

Dziewczyno, z twoich postow wywnioskowalem, ze jestes niesamowicie pusta- typowe dziecko internetu. Jesli jestes zalogowana, prosze wyloguj sie i nie pisz tu wiecej. Nie wiem ile masz lat, ale skoro pracujesz to moge sie domyslac, ze wiecej niz 20... piszesz jak 13latka, zero skladu,zero ladu- zero sensu.
k_woza masz racje pomylilam sie mialam dopisac slowo NIE!
Oczywiscie ty dobrze wiedziac, ze sie zwyczajnie pomylilam nie dopisujac slowa NIE musiales to wykorzystac i mnie obrazic.
nie twoj interes ile mam lat! pewnie wiecej niz ty!
jesli bede chciala to sie wyloguje, ale na twoje nieszczescie nie zrobie tego:)
czytajac twoja odpowiedz wyczulam, ze uszczyplo cie to co napisalam?!
uszczyplo!? ... :) nie, nie "uszczyplo" mnie lol

poprostu zaatakowalas wiele osob piszac w tym watku,a brak Ci podstawowej, elementarnej wiedzy i mysle, ze inteligencja tez nie grzeszysz.Swoimi postami obnizasz wartosc tego forum i ubolewam ze tak ograniczeni ludzie jak ty reprezentuja nasz kraj zagranica. Pozniej nie ma sie co dziwic, ze maja o nas w swiecie tak mylna opinie. Biorac pod uwage Twoj przypadek(tylko i wylacznie) i nieco zmieniajac sens tytulu tego watku mozna napisac- Nieuki wyjezdzaja( z Polski), mozgi zostaja.
dla twojej wiedzy jestem w Polsce wiec zmien nazwe watku.haha pozdrawiam
Mala izka:)widzę że jest cenzura na forum. Czy pozwolisz abym wkleił artykuł o terrorystach we Włoszech:
http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070723/swiat/swiat_a_1.html
Mala izka prosze również p pozwolenie wklejenia linku o czytelnictwie Włochów:
http://ksiazki.wp.pl/wiadomosci/id,30866,wiadomosc.html
inf. no dobrze udziele ci tego pozwolenie.ok?! aha a moglbys mi znalezc jakis link na temat tego jaka ilosc wlochow zna jezyki obce, bo wiesz interseuje mnie to, tylko, ze nie chce ci odbierac twojej fuchy wiec pozwalam ci na to abys to ty wkleil taki link.pozdrawiam:)
Mala izka:)szukaj szukaj ja ci nie pomogę. A znajomość języków obcych przez Włochów dobrze ilustruje anegdota przytoczona przez pewna dziewczynę:
…Podczas wakacji podrywał mnie młody Włoch – wspomina Magda Matysiak. – Najpierw zagadnął po angielsku, więc uprzejmie odpowiedziałam, ale chyba nie wszystko zrozumiał, bo przeszedł na francuski. Powtórzyłam to samo po francusku i on speszył się jeszcze bardziej. Przeprosił i spróbował jeszcze po niemiecku, ale zaraz musiał dać za wygraną, bo w Niemczech się wychowałam…
http://portalwiedzy.onet.pl/,582,1255306,czasopisma.html
a szkoda :(:(:(
przepraszam za użyte brzydkie slowo w nicku przeklenstwo ale po prostu inaczej nie da sie okreslic waszego stosunku do wlochow! Inf - moge cie podsumowac tak: jestes zamknietym w sobie bucem ktory obawia sie na glos wyrazac swoich opini dlatego uzasadnia je jakimis artykulami (z jednej strony gratuluje ze potrafiles tyle ich znalezdz - zawziety dran jestes!) k woza uwazam ze to ty jestes ograniczony bo twierdzisz ze ludzie ktorzy wyrazaja swoja opinie sa malo inteligentni i to wlasnie przez takich jak ty inne spolecznosci maja o nas takie zdanie! Polacy oprocz tego ze maja opinie zlodzei i alkoholikow to jeszcze sa uznawani za wyjatkowo nietolerancyjnych! A i osobiscie uwazam ze wszyscy macie wielki pierdolne kompleksy i tu na tym forum niechcaco dostalo sie wlochom! A jeszcze tylko cos na temat tego palanta inf - uwazam ze osoba taka jak ty jest uzalezniona od internetu skoro w piec sek potrafi znalezdz tyle linkow i widze ze od dawna jestes z tym forum bo piszesz bzdury od baaaaaaaaaaardzo dawna i co mnie osobiscie nie zaskoczylo sa to tematy przeciwko wlochom - jakis wloch odbil ci laske czy co?
di male in peggio...
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 157

»

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę