Mózgi wyjeżdżają, nieuki zostają

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 157
przepraszam mendy... czy moglabys w jakis sposob sprobowac rozwinac swoja mysl... bede wdzieczny
moja mysl dotyczyla poziomu Twojej wypowiedzi. teraz jasniej?
O wy ciule! oj jak ja lubię takie komplementy . Bardzo dziękuje za życzliwość .Pozdrawiam
hmmmmmm... Czyli uwazasz ze jestem na bardzo niskim poziomie tak? No wiesz... Ja osobiscie mam taki sam stosunek do poziomu waszych wypowiedzi! Uwazam ze jestescie zgraja marud ktore tylko potrafia narzekac i krytykowac innych bo w ten sposob chowaja swoje kompleksy. To co inf pisze o wlochach to sa bzdury! To ze przeczytal gdzies ze wlosi sa analfabetami i ze sa w ogole glupi i fuuuuj swiadczy o jego i waszym poziomie wypowiedzi. Pewnie w wyborach glosowaliscie za LPR - przeciez polska dla polakow a wszystkie inne kraje sa szatanami a ich mieszkancy to malo wyksztalceni jaskiniowcy! Dajmy spokoj! Moze i ten tekst wyda sie tandeta prosto ze slownika miss swiata ale ludzie szanujmy sie nawzajem! Inf pozdrowienia dla ciebie tez
musze sie poprawic! Wasz stosunek do wlochow reprezentuje wasz niski poziom! A i co wazne nabierzcie troche dystansu do informacji umieszczanych na stronach internetowych! Nie zawsze wszystko co tam pisze musi byc do konca prawda
Jeśli mowa o wykształceniu..Polska, Polacy piszemy dużą literą...pzdr.
a co Ty wiesz na ten temat? mieszkasz we wloszech? od tygodnia czy dwoch??
i jakiaz ona jest, ta moja opinia o Wlochach?
posso dire qualcosa?!?!
ojjj co tu sie dzieje na tym forum?! kazdy pisze co chce i ma do tego prawo wiec o co chodzi?!
Wszyscy twierdzicie ze wlosi sa niewyksztalceni najezdzacie na biedna mala izke i po prostu uwazam ze jestescie piepszonymi narcyzami ktorzy potrafia tylko krytykowac innych!
po pierwsze musze pogratulowac nicka - bardzo oryginalny! Widze ze jestes bardzo spostrzegawczy/spostrzegawcza (wybacz ale nie znam twej plci) wiesz zawsze myslalem ze uczestnicy forum raczej traktuja to wszystko na luzno i nie zwracaja uwagi na pisownie czy ortografie... Jezeli juz to poprostu dlatego ze w danej chwili sa tak zdesperowani ze nie potrafia wymyslec nic innego - takze proponuje idz do pokoiku usiadz na foteliku i jezeli wymyslisz cos bardziej sensownego podziel sie ty ze mna
O_O
Ciekaw jestem z jakim nickiem mamy do czynienia???
Co to za osoba - po zrobieniu sobie alterego na tym forum (zrównoważonej osoby)- nie wytrzymała i pod przykrywką tego "o wy ciule" pisze teraz.
Oczywistym jest wg. mnie, że to stały użytkownik tego forum.
Brak odwagi pisać w "swoim imieniu"?
O wy ciule! Masz trochę tekstów i się zrelaksuj :
Włosi twierdzą, że imigranci to przestępcy
Czterdzieści procent Włochów uważa, że imigranci to przestępcy - wynika z raportu, ogłoszonego przez włoską Caritas na temat imigracji w tym kraju.

źródło: INTERIA.PL
kategoria: Wiadomości • Ze świata
data publikacji: 2[tel]:39:00
Włoscy "dżentelmeni" napadli na bank
Do napadu na bank doszło mieście La Spezia na północy Włoch. Złodzieje, razem z wziętymi przez siebie zakładnikami, długo i cierpliwie czekali na otwarcie sejfu. Po zrabowaniu 50 tys. euro
podziękowali im za dobre sprawowanie i uciekli.
Włochy: rozbito mafię kierowaną przez kobiety
Antymafijne jednostki karabinierów aresztowały w regionie Apulli oraz w szeregu innych miast na południu Włoch ponad 100 osób. Mafijnemu klanowi przewodziło osiem kobiet.

źródło: Gery.pl
data publikacji: 2[tel]:45:24

źródło: WP.pl
data publikacji: 2[tel]:21:00
Włochy: Pierwszy wyrok za seks turyzm
Po raz pierwszy w historii włoskiego sądownictwa zapadł wyrok karny przeciwko seksturystom. Trybunał w Mediolanie skazał wczoraj na 14 lat więzienia 56-letniego mężczyznę za zmuszanie nieletnich dziewczyn z Tajlandii i Kambodży do uprawiania prostytucji.

źródło: Gery.pl
data publikacji: 2[tel]:49:03
Włochy: organy zarażone AIDS przeszczepione 3 osobom
Szok w świecie medycznym i opinii publicznej we Włoszech wywołało ujawnienie informacji o tym, że z powodu błędu lekarskiego w szpitalu we Florencji trzem pacjentom przeszczepiono organy zmarłej kobiety chorej na AIDS. Prokuratura wszczęła śledztwo w tej sprawie.

źródło: WP.pl
data publikacji: 2[tel]:10:00
no i do czego sluza inf. te twoje ponowne informacje? non ho capito?! che centra?!
"Perełka" znaleziona w tym wątku:

"zawsze myslalem ze uczestnicy forum raczej traktuja to wszystko na luzno i nie zwracaja uwagi na pisownie czy ortografie"

Mój komentarz: Różni forumowicze w różny sposób podchodzą do tego zagadnienia. Ja porównałbym ich do dwóch osób idących za potrzebą: jedna skorzysta z dobrodziejstwa, jaką jest ubikacja a druga zleje się w gacie, twierdząc, że nie na się czym przejmować, bo i tak wyschnie.

W sumie obie te osoby poczują ulgę.
wiesz co no gratuluje twojego blyskotliwego porownania - widze ze starasz sie wszystko sprowadzic do gowna! Genialnie!
Genio,Ty ciulu,jak tak mozesz?:D
Inf ja rozumiem ze we wloszech jest przestepczosc no ale w kazdym kraju taka przestepczosc istnieje w Polsce tez napadaja na banki bawia sie w ukradzionym mieszkaniu itp itd a ty po prostu ograniczasz sie tylko do obwiniania za wszystko wlochow! A co do polskich imigrantow to rzeczywiscie zdarzaja sie przypadki ich wykorzystywania ale polscy pracownicy sa wykorzystywani rowniez w polsce!!!!!!!!! gdy zaczniesz wklejac linki o tym ze na swiecie dzieja sie takie rzeczy to wtedy cie popre! natomiast nie zgodze sie z tym ze za wszystko winni sa wlosi i powinnismy ich chyba najlepiej wszystkich pozabijac! Acha! Przepraszam rozgarnietego Genio Eugenio za bledy ale ja nie pisze tu po to by pochwalic sie swoja znajomoscia ortografii tylko po to by wyrazic swoja opinie! Wole zesikac sie w majtki niz marnowac czas na zastanawianie sie nad tym zeby nie zapomnie wcisnac Alt! Tobie rowniez polecam przemyslenie i zaproponowanie jakiegos konkretnego argumentu i idz skorzystac ze swojego dobrodziejstwa czyli po prostu kibla... TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mala Izka,wybacz,ale mam przykre przeczucie,ze to wlasnie jestes Ty ,ktora ukrywa sie pod tym beznadziejnym nickiem:-(
Uwazasz ze moj nick jest beznadziejny??? masz racje jest bezndziejny bo jest skierowany do beznadziejnych i ograniczonych ludzi...
kasia z milano wybacz, ale nie zycze sobie takich pomowien!!!!!!!!!!
chyba sobie zartujesz?!?!?! wiesz jest prosty sposob aby sprawdzic czy ja to ja?!?!
przeczucie=przekonanie?!?!
teraz juz wiem,ze Ty to nie on:-)
sorry Iza ale nie wytrzymalam!

lapka?
Nie ma to, jak własciwa gradacja pryncypiów:)))))

"Wole zesikac sie w majtki niz marnowac czas na zastanawianie sie nad tym zeby nie zapomnie wcisnac Alt!"
no i teraz odpowiedzmy na pytanie"kto tutaj jest ograniczony?"
genio, genio... juz nie rob z siebie takiego elokwentnego durnia!! Czlowieku ja sobie ciebie juz wyobrazam!! Jestes beznadziejnym zakompleksionym gburem ktory podnosi mniemanie o sobie probujac zrobic z siebie inteligenta - zalosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O wy ciule! ciule szukaja glupich hahaha sprytny. psita ciulu ale ty bystry jestes hihihi
I pomysleć ile to ludzie potrafią poświęcić, zeby nie narażac się na konieczność zastanowienia sie nad czymś:))

Myślenie boli, oj boli.
no ok! ale wiesz tu wszyscy tak na mnie naskoczyli, ze niby ja na WSZYSTKICH najechalam szczerze mowiac to g...prawda(soory za slowo) napisalam to co mysle i powiem ci, ze raczej malo mnie obchodzi co tu kazdy soebie mysli.forum jest po to aby wyrazac swoje poglady na dany temat.
kasia z milano lapka :)
ten wredny komentarz jest skierowny do mnie tak?
cos o tym pewnie wiesz prawda??!!
Ależ ja jestem elokwentny, nic ponad to.
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 157

»

Życie, praca, nauka