zgadza sie gaiusiu nie mam żadnych kompleksów? :D wogole co oznacza to określenie?? jest mi zupełnie obce ;) ta dziewczynka myśli chyba, ze mi zależy na tym, żeby ja przekonać, ze to prawda co mowie :D mam to w rowku moja droga ;) otoz tak sie sklada, ze jest kilka osob na tym forum, ktore mnie osobiscie znaja i wiedza, ze nie przyjechalam tu bynajmniej w poszukiwaniu plaz i goracych poludniowych amantow, a cos robie, za co takie dziewczynki ja ty powinny mi dziękować i kwiaty codziennie przysyłać do domu, bo sprawiam, ze Wlosi w kregu, ktorych sie obracam nie postrzegają Polki tylko i wyłącznie jako pani do sprzątania, wiec robie wam tu niezły PR niewdzięcznice!!! a ubaw to ja tu raczej mam z ciebie konkretny ;) zwykle osoby, ktore wytykaja innym kompleksy maja same z tym poważny problem, wiec zrób coś z tym, bo będziesz miała ciężko w życiu ;) nie rzucaj sie juz tak jak weszka, wiecej pokory życzę i słuchaj czasem rad bardziej doświadczonych koleżanek;) a wejść na ta stronę żadna smarkula mi nie zabroni, czasem mam ochote sobie odreagowac, a w jaki sposob to robie to juz moja sprawa, przebywam tu srednio 10 minut jesli przesledzisz moje wypowiedzi i me ne vado..wiec niech mi tu jedna z druga nie wypomina MOJEGO drogocennego czasu! moge tez pisac i byc niekulturalna jesli bede miala na to ochote, tak, tak wlasnie tak :P!!!
wiesz ellison to kolejna niefajna cecha narodowa Polaków- nie wolno bron boze mowic, ze ci sie udalo, bo lincz zapewniony :D nie wiem doprawdy czego mam sie wstydzić, tego, ze po prostu mam wrodzony talent i wiem jak go wykorzystać? ;D