kto mieszka lub byl w Kalabri

Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 217
ja mam OGROMNĄ ochotę czytać o tym, czym mulino zajmuje się we Włoszech, i szalenie mi się podoba, że nie jest fałszywie skromna.
gaio, no nieee...myślisz, że ja mam kompleksy ? :-)))
zgadza sie gaiusiu nie mam żadnych kompleksów? :D wogole co oznacza to określenie?? jest mi zupełnie obce ;) ta dziewczynka myśli chyba, ze mi zależy na tym, żeby ja przekonać, ze to prawda co mowie :D mam to w rowku moja droga ;) otoz tak sie sklada, ze jest kilka osob na tym forum, ktore mnie osobiscie znaja i wiedza, ze nie przyjechalam tu bynajmniej w poszukiwaniu plaz i goracych poludniowych amantow, a cos robie, za co takie dziewczynki ja ty powinny mi dziękować i kwiaty codziennie przysyłać do domu, bo sprawiam, ze Wlosi w kregu, ktorych sie obracam nie postrzegają Polki tylko i wyłącznie jako pani do sprzątania, wiec robie wam tu niezły PR niewdzięcznice!!! a ubaw to ja tu raczej mam z ciebie konkretny ;) zwykle osoby, ktore wytykaja innym kompleksy maja same z tym poważny problem, wiec zrób coś z tym, bo będziesz miała ciężko w życiu ;) nie rzucaj sie juz tak jak weszka, wiecej pokory życzę i słuchaj czasem rad bardziej doświadczonych koleżanek;) a wejść na ta stronę żadna smarkula mi nie zabroni, czasem mam ochote sobie odreagowac, a w jaki sposob to robie to juz moja sprawa, przebywam tu srednio 10 minut jesli przesledzisz moje wypowiedzi i me ne vado..wiec niech mi tu jedna z druga nie wypomina MOJEGO drogocennego czasu! moge tez pisac i byc niekulturalna jesli bede miala na to ochote, tak, tak wlasnie tak :P!!!
wiesz ellison to kolejna niefajna cecha narodowa Polaków- nie wolno bron boze mowic, ze ci sie udalo, bo lincz zapewniony :D nie wiem doprawdy czego mam sie wstydzić, tego, ze po prostu mam wrodzony talent i wiem jak go wykorzystać? ;D
A dlaczego obcięło kawałek wątku? Znalazły się w nim jakieś nieprawomyślne treści, czy w ADMINistracji imprezka się za mocno rozkręciła?
Podobno w Polsce taki program jest emitowany "Mam talent"....nie myslałas o tym :)
aaaaaaa - ziewam sobie..juz mi sie znudzilas małolato...ide upilowac sobie paznokietki..
a szkoda bo sie dobrze bawiłam :)
właśnie a propo calabrii to czy mogly by sie odezwac osoby ktore utzymuja kontakt z kims z tego regionu bylo by milo:) z gory dzieki:)
mała zazdrosna złośnico ty sie lepiej wez porządnie za nauke wloskiego, bo jak juz sie znajdzies w calabrii to moze nie być tak zabawnie i szybko ci znikne ten usmieszek z buzki :D
Kobieto wrzuć na luz !!!!! Czego ja mam ci zazdrościc? Jeszcze na studiach otworzyłam swoją firme, która swietnie prosperuje i właściwie teraz prowadzi sie sama. Wszystko co osiągnełam w życiu, a myśle ze jest tego sporo, mimo młodego wieku zawdzieczam tylko sobie. Znudziło mi sie życie w Holandii, wiec jade sobie pomieszkać do Włoch. Przynajmniej na jakis czas. Pytałam sie o prace bo nie mam zamiaru całej firmy przenosic..niech sobie bedzie tam gdzie jest i zarabia. A ja zwyczajnie nie znosze nudy wiec sobie popracuje dla zabawy. Nie martw sie o moj jezyk, skoro hiszpanskiego nauczyłam sie w niecałe 2 lata...nauka włoskiego nie zajmie mi dłuzej.
..pozwolisz droga Diano5, ze wyraze swe zdumienie ze ktos chce robic biznes w Reggio Calabria..jakby nie bylo innych regionow mniej mafijnych mniej skorumpowanych, z mniejsza biurokracja.Glowny biznes w owym regionie to handel bronią i prostytucja oraz haracze i lichwa...jak dobrze pomyslec to kojarzy mi sie kilka rzeczy pomiedzy reggio Cal.a Holandia ..glownie handel narkotykami i prostytucja..wiec skoro zamierzasz' popracowac dla zabawy'..to co my forowicze mamy myslec..wyprowadzisz nas na prosta?..bos mi tu nie gra...sorry ale to, ze mam 'kudlate mysli' nie bylo zamiarem urazenia cie..tylko grzecznie pytam..bo widze ,ze utkwiłas na tym wątku :D
ty to dopiero masz fantazje dziecko :D mysle, ze teraz to ty rozbawilas wiele osob :D pozwol, ze przytocze ci twoje slowa dziecino.."hehehe oczywiscie wierze we wszystko co piszesz bez dwoch zdań....."
zdecyduj sie jestes w tej lodzi czy w amsterdamie na czerwonej pilnujesz INTERESU :D Czyli mowisz jest ruch hehheee :D jesli chcesz go przeniesc do calabrii to chyba lepiej trafic nie moglas
Nie ma sprawy juz tłumacze. Firme mam w polsce - agencja doradztwa personalnego i niech tu zostanie bo interes sie kreci. Ja mieszkam w Holandii - aktualnie. Nie wiem czy ty widzisz cos czego ja nie wiedze, ale w moim poscie nie pisałam nic o rozkrecaniu interesu w Reggio. Pojade tam sobie, posiedze na plazy a jak mi sie znudzi to moze popracuje i to wszystko
Słuchaj no wywłoko na czerwonej to mozesz sobie stanać, chociaz jako ryczaca 30 albo 40 to chyba brania bys nie miała. Gówno mnie obchodzi w co wierzysz a w co nie...Widze ze trudny okres przechodzisz....jakies napiecia... a moze menopauza juz....Mam na to rade niech cie jakis włoch porzadnie przeleci to zaczniesz inaczej na swiat patrzec. Watek dla mnie skonczony
hehehe posiedz sobie na tej plazy to moze ci glupotka uleci z glowki, ach jakaz ty wulgarna, ojeej :D a mamusia wie czym córeczka sie zajmuje??? ;) a ty gluptasku to chyba przechodzisz ten okres buntu mlodzienczego tak, no ale juz spokojnie, spokojnie, bo sie spocisz :D z pryszczami tez sobie poradzisz, teraz sa takie swietne plyny i kremy ;) no juz nie zlosc sie tak, bo nosek ci sie zmarszczym poza tym zlosc urodzie szkodzi osioleczku malutki z iq wielkości numeru mojego pieknego buciczka, ktory dzis wlasnie zakupilam.. :D
gaio ta nieokrzesana panna zapewne funcjonuje tu pod innym nickiem i zapodaje zapewne regularnie swoje mundre esemesy od calabrese do tlumaczenia ;)
i nie ktos mnie moze przeleciec, bo "ktos" to ciebie przelatuje gdzies tam w holandii, calabrii i Bog wie gdzie jeszcze, a ja smarkulo mam męża z którym regularnie uprawiamy sex ;) o takich orgazmach jak mam z nim mozesz tylko pomarzyc :D :D :D
Taka mądra niby, a tak sie dała podpuścic hahahahahaha i to "małolacie" a swoja droga dzieki za komplement ;DDDDDDDDDDDDDDDD zawsze miło usłyszec
Spokojnie juz spokojnie...widze ze cisnienie sie podniosło...jeszcze jakis wylew ci sie przydazy albo cusss hahahah
..no tak idzie pelnia ksiezyca..juz rozumiem...byle do srody..
no tak, mądra jestem niesłychanie, nie ty pierwsza mi to mówisz :D a do podwyższonego cisnienia to mi daleko phehe w sumie to bardzo mnie bawisz :D mnie naprawdę jest ciezko wyprowadzic z rownowagi wiec nie pochlebiaj sobie ;). ze nibyy toooobie tak, takiemu zeru sie to udalo?? oj za głupia jesteś, zeby choćby brew mi sie uniosla ze zdenerwowania ;D
w pierwszym swoim, poście pisalas, ze nie zamierzasz sie WYMUNDRZAC wiec dlaczego nie potrafisz dotrzymac obiecanego slowa? oj niegrzeczna dziewczynka !! :D
i nie kopiuj mnie, co widzisz, ze twoje obelgi na mnie nie dzialaja to przyjelas moja taktyke i piszesz podobnie jak ja? wiecej oryginalności!! widać żeś bez polotu, szarych komórek i tego czegoś co mam ja ! :)
..i ta cala masa emotikonów na końcu zdania...rozumiem, ze to taki nerwowy usmiech, za wszelka cene chcesz wszystkim udowodnic, ze sie swietnie bawisz, chociaz widza chyba wszyscy, ze ci ostro nerwy puszczaja co? widac, ze masz problem ze soba jakis powazny, musiala cie chyba duzo koszowac ta wymiana zdan ze mna co ?! ;) ja tu se dla jaj pisze, a tam gdzies po drugiej stronie monitora w lodzi fabrycznej tudziez na czerowej uliczce w amsterdamie siedzi znerwicowana, rozloszczona, przebierajaca w nerwowym pospiechu paluszkami po klawiaturze zagubiona dziewczy.... dobra juz ci dam spokoj, bo mi sie ciebie zal w sumie zrobilo ;)
pozdrawiam cie serdecznie w takim razie i sle caluski ;) mam nadzieje, ze sie wszystko ułoży w calabrii, ze wreszcie odnajdziesz tam swoje miejsce na ziemi, sens w zyciu etc.pisze powaznie -juz teraz bez zartow ;)
nooooooooooooo oj tak mnie nerwy poniosły ze hej....sama sobie z tym nie poradze hahaha taka stara a taka naiwna :) chetnie bym ciagneła tą błyskotliwa dyskusje ale musze spadac na małe wakacje.
i nie mow wszyscy bo mamy demokracje i kazdy wypowiada sie za siebie!
Jak tak sobie przegladam fora ...to widze ze wszedzie wtracasz swoje 4 litery....wszedzie plujesz jadem....a co cie obchodzi co kto robi , albo gdzie sie wybiera, zajmij sie swoim zyciem a nie innych. No chyba ze twoje jest az tak nudne...w takim razie mi przykro. koncze z toba bo szkoda czasu i klawiatury
..no tak pelnia idzie to i spac/spojrzalam na czasy wpisow waszych ,he../..nie mozna...co wy dzieczyny!..to nie wasza wina,nie obwiniajcie sie same przed soba i wzajemnie...to wina ksiezyca..ja tez tak mam.. ufffff.... zawsze przed pelnia tu sie dzieja takie rzeczy..to juz regula tego forum..swiat wirtualny a ilez emocji!...ktos chce rogalika z konfiturkami?.. moge poczestowac..:D
Diana ..a teraz serio..mulino jest bardzo inteligentna osoba, jej wpisy sa zawsze zabawne//choc ostatnio deczko mniej/..podziwialam jej celnosc dowcipu od zawsze odkad sie pojawila..zawsze strala sie napisac cos zabawnego ,rozladowac sytuacje nonszalancka uwaga.. trafiala w sedno ..i to chodzilo..ponioslo was obie ..wina pelni ksiezyca..czas przed nia jest zawsze bardzo nerwowy..jest wiecej aktow agresji i niebezpieczenstw poza domem..prosze was PACE!...Wierze ,ze MADRZEJSZA z was ustapi..:D
Zgadzam sie z toba gajo......ale jesli ktos mnie atakuje to odpowiadam tym samym...prawo natury :) nic dodac nic ujac
dzieki gaio ;) dowcip polega na tym, ze trzeba umieć odróżniać żarty i dowcip od tzw. ataku czego ta pani zwyczajnie nie potrafi :D przecież ja jej od początku delikatnie sugerowałam, ze te wszystkie bomby etc. to są wyssane z palca historyjki, a ona nie zrozumiała zupełnie o czym pisze biedaczka ;) i nie pluje tu jadem, jestem nastawiona do wszystkich bardzo pokojowo tylko nie wiedzieć czemu niektórzy rozumieją moje wypowiedzi optrznie czyli tak jak chcą je rozumieć, skąd to się bierze, to niech juz zainteresowani odpowiedza sobie sami ;)
Zegnam ozięble ;)
*opatrznie
Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 217

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Nauka języka