Był ktoś na sycylii????

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 187
Nie, jeszcze nie idę.. miałam iśc godzinę temu ale.. no nie wyszło:-)
A co do Przemyśla to przecież włosi też muszą coś czasem przemyśleć więc chyba musi być jakiś odpowiednik.. hm...
Ide zadzwonic do mojego ukochanego a jak nas znam wiec rozmowa bedzie wieczna.. ale moze sie jeszcze pojawie.. :D Buona notte :) jak co to gadu zawsze wlaczone hehehe Tanti bacci :*
a ja uwazam ze pensa znaczy pomysl, przemysl to rifletta, ripensa
Jakoś tak ta rozmowa zeszła...
A ja nadal pozostaję z tym samym pytaniem.
Co tak na prawdę ciągnie ludzi na Sycylię. Praca? Niemożliwe..
"rifletta, ripensa" którego uzyć, jesli chciałabym np. powiedzieć nazwę swojego miasta...
Mogą riflettere na przykład:-)
Przemysl i juz:)
Praca?? buc moze.. pojedziesz raz wiadomo ze wrocisz... :D a moim zdaniem uzywaj normalnie Przemyśl... i juz:D
alez nie ma takiego odpowiednika musisz napisac po polsku Przemysl, haha
Praca?? buc moze.. pojedziesz raz wiadomo ze wrocisz... :D a moim zdaniem uzywaj normalnie Przemyśl... i juz:D
Cos stronka nawala:-(
Spicie kobiety??
stronka nie nawala,to moderator robi porzadki techniczne,zawsze od polnocy ,tak na oko ze 30 min,lepiej przeczekac...
Aha... dzieki za informacje, a ja tu siedze siedze.. mecze sie.. :-)
a nawet byl poscik maly o tym wczorajhttp://www.wloski.ang.pl/czy_to_sie_czesto_zdarza_25919.html
No właśnie, właśnie, teraz już wiem.
ehhee.. kurcze to pewnie wszyscy w tym czasie zwiewaja... a ja juz sie zaczynalam wkrecac w rozmowe;-)
wy mi tez nawsadzacie ze pisze nie stylistycznie?Pytam bo sie mnie czepiaja,pisze ot tak od niechcenia,wiem ze sie nie przykladam,za duzo stresow i cos tam mi w zdrowku szwankuje troszeczke...czasem mam dolki,slaba koncentracje.Chyba musze odpoczac,klimat zmienic na bardziej snieznobialay
Chyba tylko ja tutaj zostalam:-) Mmmm.. piszesz niestylistycznie?? I co teraz bedzie?? No tragedia...ojej ja pewnie tez...;-) Tak bardzo to przeszkadza pewnym osobom?;-)
No właśnie w czasie kiedy były robione tutaj porządeczki, mnie wyrzuciło z forum i nie mogłam nic zrobić.
Stokrotkaverde, wszystko z Tobą w porządku. Ale odpoczynek każdemu by się przydał. Chociaż niekonieczne musisz przyjeżdżać w białe strony, bo tutaj śnieg utrzymuje się jakiś czas a później? No właśnie. Chętnie bym opisała co się teraz w moim Przemyślu (:P) dzieje, ale paru osobom by mina zrzedła.
Ja się trochę przespałam i moje wczorajsze zaniki pamięci same zniknęły :D
Więc.. może i Ty Stokrotko się prześpisz trochę?
najlepsza w klonie chyba ja bylam jedno zdanie 6 krotnie :D dopiero teraz zobaczylam jakiego balaganu narobilam :)
Też to zauważyłam :D
Complimenti !!!
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 187

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia