Niesłusznie oskarżona ufff

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 132
poprzednia |
Chciałam się podzielić z Wami czymś czego doświadczyłam podczas tegorocznych wakacji, a co całkowicie zmieniło moje zdanie o włoskich mężczyznach.
Tak więc w zeszłe wakacje byłam razem z ciocią w pewnej nadmorskiej miejscowości , bo ona pracowała tam u jakiejś babki i ta babka mnie zaprosiła. Przyjechali także jej dwaj wnukowie, nazwijmy ich P i M. Oni byli starsi ode mnie, mieli 23 i 26 lat, studiowali bodajże architekturę i medycynę i ogólnie pochodzili z dobrych rodzin i mieli kasy na pęczki. Obaj mieli dziewuchy, ale mie traktowali bardzo dobrze, jak taką młodszą siostrę. Wychodziliśmy razem na spacery, przejażdzki, na plażę i ogólnie bardzo dobrze się bawiłam. Potem wróciłam do Polski i mieliśmynikły kontakt. W te wakacje wróciłam i zaraz odezwał się do mnie jeden z nich No to zaczęliśmy się spotykać, czysto koleżeńsko, pokazał mi wszystkie piękne miejsca w Rzymie, brał mnie na kolacje, dużo mi opowiadał i ogólnie świetnie się z nim czułam, choć podkreślam że do niczego nie doszło. Kiedyś zadzwonił do mnie ten drugi i zapytał, czy moglibyśmysię spotkać. Nie miałam bardzo ochoty, ale w sumie mama mnie przekonała , że powinnam iść, chociaż go posalutować tylko, bo oni są tacy, że mogliby się obrazić ble ble. No to poszłam,tylko go zobaczyłam, ciao ciao i już. Dowiedział się jednak, że wychodziłam z jego kuzynem i chyba poczuł się olany, czy kto go tam wie, ale jakież było moje zdumienie gdy zaraz po powrocie do Polski dowiedziałam się, że jestem dziewczyną lekkich obyczajów, która nie wiadomo co z nim robiła!!! Co najgorsze, powiedziała mi o tym moja mama!!! Okazało się, że jeden z nich opowiedział swoim rodzicom o tym a oni zwrócili się z pretensjami do mojej ciotki!!! To był dla mnie szok. Napisałam najpierw do P czy wie coś o tej sprawie, ale on był bardzo zaskoczony i powiedział, że bardzo mnie ceni, jestem molto brava ragazza e non pensa male di me. Drugi nie zamierzał ze mną rozmawiać, więc jasne od kogo to wypłyneło. Tak więc mimo, że nic z nikim nie robiłam i nawet nie miałam takiego zamiaru, zostawiłam po sobie opinię łatwej Polki, która zafundował mi facet o urażonej dumie. Tym bardziej nie dociera do mnie to, że wykształcony, zaręczony dorosły już chłopak miał czelność opowiadać coś takieg swojej rodzinie!!! Całkowicie zmieniło to moje zdanie o Włochach i teraz jadąc tam nie zamierzam już z nikim nigdzie wychodzić, choćbym miała całe wieczory spędzać przed telewizorem. Teraz jego rodzina zapewne myśli że leciałam na ich pieniądze albo coś w tym stylu...Szok. Najgorsze że znałam ich i byłi dla mnie bardzo mili, a teraz nie pokaże się im na oczy.
piszę to tylko, aby zwrócić uwagę na to, że zła opinia Polek nie bierze się koniecznie z ich winy, jak to się często mówi!!!!! Pozdrawiam.
stara zasada "wybielmy siebie poprzez oczernianie innych"
no wreszcie zaczynaja dziewczyny mowic 'moim glosem'..:D..oczywiscie zart..ale tym co mnie ty spotkalo mogalbym gruba ksiazke napisac/kasiore utluc przy tym nie mala..a i scenariusz filmowy byby niezly oj niezly..wyszedlby thriller szpiegowsko kryminalny z wyzszych sfer..poscigi samochodowe 200 km/h, prywatni detektywi,obstrzal ukrytych aparatow,pierwsze strony gazet, klamstwa duzo wloskich klamstw,patologiczna zazdrosc,rozlana krew,sceny w szpitalu sceny ze sluzbami mundurowymi,caly wloski pejzaz..przez pol Europy..troche romantyzmu polskiego ,pysznej polskiej kuchni....duzo internetu i najnowszych techn.nowinek..i forsa i mnostwo niepotrzebnie zmarnowanej forsy...i atrakcyjna,wysoka blondynka z duzymi niebieskimi oczami A teraz to ja mam i oczy z tylu glowy..ze 2 x pomysle zanim cos zrobie czy sie odezwe,obseruje dlonie ludzkie dlonie i czytam z ksztaltu dloni..czy warto śline tracic na zbedne gadki szmatki..by steki klamstw wysluchiwac i czas niepotrzebnie tracic.Czas to pieniądz.No money ,no honey.Mego czasu nikt mi nie odda.A wbijać sie w lata z byle kim to nie warto.Bryla lodu owinieta drutem kolczastym..nie podchodz bo cie prąd potelepie wloski gnoju... he he Tylko Polacy/polscy mezczyzni/ sa naprawade w porzadku,gdybym miala wybierac to: 'Polska góra'.Wlosi to ludzie bez honoru i godnosci,bez szacunku dla gatunku ludzkiego..Nie da sie 2 x wejsc do tej samej rzeki.
pozwolicie ze przy tej okazji,powrócę do wątku który został skasowany przez administratora,o naszej bohaterce,która poderwała Księcia :)
otóz ogladając jej zdjęcia na naszej klasie mialam wrazenie ze panna zyje w innym swiecie,czyli 8 lat temu udalo się jej wyjechać,może i brala udzial w różnych sesjach z uwagi na swoją figurę,bo i buzia nie brzydką, przeciątna.
Wklejała jakies wycinki z włoskich gazet,zdjęcia ekranu telewizyjnego ..więc prostota na max'a.
I oczywiscie ruszyłam za poszukiwaniem dalsych informacji o niej-"pudelek" napisał że ...modelka,poczatkująca aktorka (gdzie na NK pisala o swoich osiagnieciach i marzeniach o wielkim świecie) oraz uczestniczka programu "Kawaler do wziecia" edycja włoska.
Więc uwazam iż komuś bardzo zależalo na eliminacji jej z "kręgu" i popieram to ponieważ takie "pustaki" zajmują msc modelką która mają watrość.
Bo która poważna modelka startuje w takim programie?!
I tu mi przychodzi pytanie-w jakim celu na portalu w PL opowiadala takie bajki?
A w obecnej chwilii już zablokowała dostęp do swojego profilu.
I dzieku Bogu ze takie "gwiazdy" gasną w taki sposob.
http://polonia.wp.pl/country,3,title,Polka-poderwa%B3a-w%B3oskiego-ksi%EAcia,wid,1[tel],wiadomosc.html
tak jak pisalam wczoraj ..podobna z twarzy do mego jamnika...dlugi nos ,male oczka..istna siostra mego Kubsika..Dziewczyna sam 'gasi'. swa kariere na NK blokuje profil?..przeciez dzieki temu portalowi moglo ja miliony obejrzec...czyli jej twarz nie dla ludzi, a tych co forse maja..Moze zalozy platny profil np 5 zl od wejscia? Przetrawione farba blond wlosy..jak siano,lepiej jej bylo czarnych...super...Cialo Joli Rutowicz...ale w lepszych ciuchach.Mloda cielecinka.
i mnie zastanawia tytuł
"Polka poderwała Księcia" a dlaczego nie odwrotnie?!
kariera "Nikodema Dyzmy" przez "popychanie".
ale o kogo chodzi???:)
tak, jeszcze dziś rano ogladalam te zdjecia,a pozniej juz był zablokowany.
no wlasnie..znowu Wlosi twierdza ,ze to Polki sa wszystkiemu winne!
Jacy Włosi? Przecież ten tytuł niusa nie wymyślili Włosi.
hehehe myslalam, ze tylko mi jej twarz wydala sie delikatnie mówiąc "dziwna" :D juz nie chcialam nic naw nawet na ten temat pisac :D Alez dziewczyny śmiem twierdzic, ze my tu wszystkie jestesmy o stokroc pieeeekniejsze od tego pacholęcia :D z akcentem na "e". no dobra, ma figure, wiem z kim spac i na tym sie konczy..
*wie z kim spać hehee
Jasne że tak, i wzrost i figure ma, ale to chyba by było tyle.
Dodatkowo w necie znalazlam ze brala udzial w "uomini e donne", "kawaler do wziecia" i jakieś tam tego typu programiki.
Czyli pchala się gdzie popadło.
Mulino-fajne przejęzyczenie :):)
hahaha
Eh, bionde, bionde. La ondulazione delle vostre corteccie celebrali si puo paragonare alla superficie di una pista dighiaccio.
http://grono.net/forum/topic/12208201/0/

chyba tutaj dostepu nie zablokowala.."wlazcie ile wlezie"eheheh brzydkie kaczatko taaaa
polska velina... polska metresa ksiazeca...Polki sie zawsze koronowanym glowom wlazily do lozek..o co chodzi?..o Anię Puchar Przechodni Stolicy RP ?...Nowa Pani Walewska...nazwisko niezle.. od walić sie ..pewnie
ahahah,ale jej nie oszczędzamy :)

a mi sie najbardziej podoba na gronie profil Ani,rubryka "o mnie"
http://grono.net/forum/topic/12208201/0/

naprawdę jest niesamowita,
nakręca filmy :)a ahahahahha
Dziewczyna jest dowodem na to, ze nie liczy sie twarz, ale cialo:D
W którym miejscu kończy się twarz a zaczyna ciało, gdzieś za uszami?
O, to przykład jak wielcy tego forum stają sie małymi .Plotkarze- ekshibicjoniści emocjonalni, mają dzieciną uciechę;)
Cześć inf.
pewnie ze mamy uciechę...a co mamy płakać??????
Sprawdzamy jak Wielką mamy rodaczkę.......jak wielką modelką jest,jak wielką aktorka ...i szukamy scieżek jak zrobić tak wielką karierę.
Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Dla mnie to... Mało!

Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Dla mnie to... Mało!

Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Dla mnie to... Mało!

Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Dla mnie to... Mało!

Słuchajcie sensowne panienki
Prawdziwy król Julian tu stoi
Uwielbiam, kiedy laseczki wprawiają w ruch wesołe ciałka
Gdy ruszacie bioderkami, róbcie to słodko smacznie i zdrowo
Zgoda?

Gdy słodka jest, bez makijażu ma być
Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!]

Ten cudowny wdzięk I długi lęk
Gdy się budzę za te cuda każdy by pękł [Powab!]
Ten cudowny wdzięk I długi lęk
Gdy się budzę za te cuda każdy by pękł [Powab!]

Macie w sobie to, jak titanic nas ciągniecie na samo dno [Powab!]
Wy w sobie macie takie coś, my faceci tak jak leci nie mamy dość [Powab!]
Macie w sobie to, jak titanic nas ciągniecie na samo dno [Powab!]
Wy macie w sobie takie coś, my faceci tak jak leci nie mamy dość [Whoa!]

Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Dla mnie to... Mało!

Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Dla mnie to... Mało!

A kreskę zrób na oku sobie i też
I puder rzuć na nosek sobie, gdy chcesz
I brewki czarną sobie kredką to zrób
Pomadke i facetów masz już u stóp

Gdy ładna buzia twa i bioder łuk
Każdy by od razu mógł
No bo wy macie w sobie to coś
My faceci tak jak leci nie mamy dość

Gdy ładna buzia twa i bioder łuk
Każdy by od razu mógł
No bo wy macie w sobie to coś
My faceci tak jak leci nie mamy dość

Whoo! Wha!
Whoo! Wha!
Whoo! Wha!
Whoo! Wha!
Mało!

Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Dla mnie to... Mało!

Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Wyginam śmiało ciało
Dla mnie to mało mało
Dla mnie to mało mało
Dla mnie to mało mało
Trzy, dwa, raz..
..ale Ania jest wystrszona..az zablokowala dostep na NK..do swych foto..musi sie bac naprawde...teraz to nawet sam Polanski tam nie wejdzie ,nie obejrzy, nie zatrudni..och co za strata dla swiata filmowego Ania juz niebedzie 'krecic/nagrywac' filmow...
ale zdjecie na gronie sa tez superancki....
zdjecia ekranu TV gdzie jest w jakims tam programie ,
aahahahahahahahahahahha
tez zwrocilam uwage na ten tv ahahah...poverina
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 132
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia