Niesłusznie oskarżona ufff

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 132
moze to ona poprosila wczoraj administratora o wykasownie watku na jej temat?! ;) ciekawe pod jakim nickiem sie tu ukrywa ;) tak nawiasem mowiac to chyba wklejala te artykuly z wloskich tabloidów liczac na to, ze nikt sie nie doczyta co tam jest napisane i w mysl zasady- wazne, ze pisza nie wazne co :D ja tam na jednym z nich doczytalam sie, ze ona od nocnych klubiw zaczynala jako slynna hostessa..no, no...
*klubow
Dokladnie to samo napisalam wczoraj w tym skasowanym watku. Nie wiem, czy ktos zdazyl przeczytac. Nic, na przyszlosc musze zachowywac gdzies moje wypociny zeby potem wklejac je gdzie indziej. :)
Ciekawa byłam o czym rozmawiacie i zajrzałam na te linki. O rany. Na inny komentarz mnie nie stać.
Ktoś wyjaśni o co chodziło z tą jej ucieczką z piekła ? Były tam takie headliny, na youtube. Co było piekłem: Polska czy Włochy ?
Co do hostess, śmiać mi sie chce, jak to nasze Polki "szykanowane" sa za prace jako hostessa... A moim skromnym zdaniem hostessa niczym nie rozni sie od telewizyjnej veliny. Z tym, ze tę drugą media nazywaja gwiazdą i za wszelką cenę chcą, zeby publika w to uwierzyła. To tak jakby ktoś próbował mi wmówić, że kupa jest smaczna. :P
no ten klub, ta rura przy ktorej pierwsze szlify zdobywała ;)
Strasznie niedoinformowana jestem, szalenie mnie to frustruje:-). Wnioskując po skąpym przyodziewku w programie Drzyzgi była jakoś w lecie.
A dlaczego ten temat został wykasowany??Przecież czuje się jak vip to normalne że o niej się mówi i to nie zawsze dobrze.Jeżeli np.powiem że George Cloney jest brzydki i leci tylko na młode panienki to też to zostanie skasowane??
powiadasz u drzyzgi tez byla? w skąpym przyodziewku? ;D czyli tez szalenie niedoinformowana jestem, ide sie napic na te okolicznosci z husbandem
z ta mala różnica, ze Georg-u nie zaglada na fiolet ;) aa moze i zaglada1?!!! Georg jesli jestes tu to pozdrawiam cie gorąco, ślę uściski i ucałowania :D
no tak Georg chyba na fiolet nie zagląda,ale Ania jeżeli zagląda to przynajmniej przeczytała trochę prawdy o sobie hehehe a ja od siebie też dodam-Aniu poducz sie trochę wiedzy o społeczeństwie bo wypada wiedzieć kto jest prezydentem a kto premierem tak Polski jak i Włoch,Zwłaszcza że Berluska ci dedykacje pisze(a tak na marginesie to obciach chwalić się dedykacją od kogoś takiego jak on)
a mnie ujmuje ten opis naszej bohaterki

"Studiuje na 2 roku w szkole teatralnej i takze w szkole Tanca Nowoczesnego. Od stycznia 2008 zaczelam Akademie Filmowa Academy Actor's Studio. Pracuje jako Modelka i w Telewizji. W tej chwili nagrywam nowy wloski serial... Wzielam udzial i takze prowadzilam programy we wloskiej telewizji.. "
z artykulu wynika ,ze nie ma jak byc velina a potem velona/ta bardziej dojrzalą../w Lombardi i Piemoncie http://archiviostorico.corriere.it/2004/luglio/20/velinismo_crisi_ascolti_co_9_[tel].shtml czy wszystko ok,wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu ....nawet z pyszczkiem jamnika :D..grunt to 'dawac ciala'
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=6715904
skad ty to bierzesz?
http://grono.net/users/1614497/
O_o jestem zdruzgotana,...mężu polej !
ja tez
co tam polewacie?
na grono nie wejde ..nigdy tam nie bylam ...i nie rejestrowalam sie
chyba można tak wejść z wyszukiwarki
wpisz "Brzydkie Kaczątko"
koniecznie z wielkich liter
z wyszukiwarki na gronie?
tak
cholerka,nie da sie
moze z google,
"Goledzinowska to zwykla puszczalska z silikonem i wcale nie pracuje jako modelka. btw- do wloch przyjechala jako tancerka erotyczna i sie pozniej wybila"

ach ten net ma wszytsko ..........
wino polewamy, sie troszeczkę, delikatnie nabzdryngoliliśmy ;D
słuchajcie tak całkiem poważnie tooo,

straszne są opinie w necie...na jej temat.Mysle że ktoś umijetnie "pali" jej karierę.

Ale cóż...za błedy się płaci.Może i los był dla niej łaskawy..źle to rozegrała.
jej karierę?ale o jakiej karierze mówimy,za parę miesięcy nikt nawet o niej nie wspomnie,chyba że znajdzie jakiegoś starego milionera i ją popchnie do przodu tak jak Elisabette Gregoraci
A to z pudelka, widziałam :D hahahaha

A Ty, mulino, to się strzeż, możesz ją na ulicy spotkać! hahahaha
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 132

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia