Niesłusznie oskarżona ufff

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 132
z tego wpisu wynika, że można studiować na 2 roku akademii teatralnej (ciekawam której ?) bez znajomości ojczystego języka. Znak czasów ?
"Kariera" z ironiÄ… :)
http://traspi.net/notizia.asp?IDNotizia=9432

to juz na tyle :)
juz jej daje spokoj :)
ale czemu niby tylko ja mam sie strzedz, bo nie zakumalam O_o wino pilam, nie mam teraz glowy na takie ciezkie tematy ;)

"oltre che belle e simpatiche come lei, ce ne sono davvero poche in giro."

zeee co?? a dajmy na to my tu wszystkie :D, znowu nie takie pocheeee ejżeeee haloo ;D
he he mulino widac ,ze deczko dzis wypilas..moja mila...strzec ,strzec...ale po sie strzec?.. nie warto..Lubie wino na rozgrzewke moich lodowatych stopek...ale sie boje pic..bo jak wypije lampke...do chyba by mnie nie odciagneli od butelki az bym dno zobaczyla...taka zmarznieta jestem.....wewnetrznie ..nie wiem czy mnie rozumiesz? A wracajac do tematu to: seks jest najpotęzniejsza siłą ludzką!
zona ksiecia mimo ,ze ciut starsza od niego wyglada uroczo vide: http://www.pudelek.pl/artykul/14278/polka_potrafi_odbije_wloskiego_ksiecia_zonie/ choc golym okiem widac, ze ksiÄ…ze lubi jeden okreslony typ kobiety: szczuple blondynki
czy czytaliście co ta głupia flądra wygaduja o naszym kraju ????
że mieszkala w PL w Warszawie w dzielnicy gdzie nawet policja się bala, moj bożeeeee pisala wczesniej ze pochodzi z Zoliborza...a to naprawde fajna dzielnica,ze przyjechala w jednej parze butów....jak bym ja zlapala za te przetrawione kudły to pewnie wiele by nie zostalo....
Znalazlam kolejną jej wypowiedz...ze dla niej to raj IT bo w PL jak miala 16 lat wywieziono ja do night club'ów za zgodą jej rodziny...tak powiedziala u Drzyzgi..
i wlasnie dzieki takim polkom stereotypy sa dalej utrzymywane:-/ nie ma sensu dalej tego komentowac bo poprostu opadaja rece
Popchnie do przodu? :P Ruchem posuwisto-zwrotnym? :P
Tez nie wiem, czemu watek zostal wykasowany. W ktoryms watku obsmarowywane byly osobistosci wloskiej TV i watek nadal istnieje. To w koncu pani Ania chce byc osoba publiczna czy nie? bo jesli chce tego ostatniego, to powinna sie liczyc z roznymi opiniami na swoj temat.A jesli nie jest tego swiadoma, to niech wraca do tej swojej strasznej dzielnicy w Warszawie. :P Mniej bedzie wstydu dla Polski i fajnych Polek. :)
niech no ja wroce na moje Powisle ..gdzie 'policja tez sie boi'../no coż strachliwa policje mamy w 'stolycy'..to sie rozpytam... o 'zielony Zoliborz' moze sie czego dowiem.. he he..moglabym juz dzwonic do odpowiednich ludzi..ale po co kase marnowac..pamietacie Inke/podobny status..pucharu przechodzacego z rąk do rąk../ tą co brala udzial w zabojstwie ministra sportu Jacka Dębskiego..widze ,ze wywodza sie obie z szemranego towarzystwa...bez kregoslupa moralnego..
rozumiem gaiusiu doskonale :)
Pewnie-seks to potęga, wokół niego wszystko sie kreci..
A wracając do tematu postu... Mnie niestety też przytrafiło się oczernienie przez Włocha. Po prostu mu odmówiłam, a ten dupek wszystkim swoim kolegom naopowiadał, że mnie "obracał" w publicznej toalecie! Dowiedziałam się po roku od mojego Amore... Żenada...
Ahaha, jak zobaczylam to: czesc inf. to mi sie od razu przypomnial taki stary kawal, jak Napoleon próbowa uciec z wyspy w róznych przebraniach, a straznik zawsze go rozpoznawal i mówil: czesc Napoleon!
bo to byl jedne z tych co maja krotki wzwod..i nie sa wstanie doprowadzic i poobracac panne w łóżku,poniewaz koledzy znaja ten jego defet..wiedza ze chlopak co najwyzej ztym wzwodem dolatuje do publ.toalety...wiec by historia sie zgadzala i mial reec i nogi ..opowiedzial jakis tam fakt ze swej przeszlosci...i koledzy uwierzyli..jeszcze jedna zaliczona 'krotkim wzwodem' w miejscu jak nablizej dostepnym..glownie nic hodzilo o ta toalete,czy krotkotrwaly wzwod..ale by puszyc sie tak piekna dziewczyną jak ty Nirem ,na dodatek z innego kraju..Wiesz ci Wlosi maja tyle kompleksow a u kumpli musza stale zdobywac nowe punkty ,wiec fantazjuja i plotą co in chora wyobraznia podpowie/plec meska mysli o sexie co 7 mim/ i slina na jezyk przyniesie...znam sporo takich...Glowa do gory
Nudzę się trochę dzisiaj, wiec czytam sobie ten watek, czytam... I coś mi zaczyna się kojarzyć... ze ja wpisy tego dziewczątka to czytałam tez na pewnym głupiutkim włoskim forumie... :-D

A jej stronę widziałyście? Fasssssscynująca! ;)

http://www.aniapolacca.it/
Dee -tez dość ciekawa strona jest na gronie,jak masz dostęp,ale niestety juz niektóre rzeczy są zablokowane.
tak czytam i czytam o tej Ani i zaczynam nabierac pewnosci,ze to o naszej słynnej Ani burdel mamie werbowniczce hostes do nocnych klubów dla Lucka.A jak doczytałam,ze zaczynała kariere jako hostessa to te moje przypuszczenie utwierdziło się.
kurczeee. nie wpadlam na to...ale może tak być,trudno jest kogos osądzać,ale jest jakieś prawdopodobieństwo
Szukalam jej na N-KL,ale nie znalazlam;(
wszystko jest zablokowane
Dzięki gaio za miłe słowa. Masz rację, olać tych chorych dupków! Pozdrawiam ;-)
ancasmile jest z Marche nie Piemontu..ale mozliwe. ze sie znaja
ona przy każdym werbowaniu podawała inny adres i rózne nicki(figurowała w ogłoszeniach nie tylko jako Ania),produkowała się nie tylko na fiolecie ale i na goworku i innych.
wpadam tu na chwilkę aby sie podzielić informacjami...
jestem bardzo zdruzgotana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziś w TV sanidaniowej TVN byla nasza Ania.....az nie dowiary wyda ksiązkę o swojej historii i zostanie nakręcowny film......
jej historia to ta iż przybyła z bardzo biednego Panstwa do raju i jak z kopciuszka zmenila sie w ksieżniczke.....
przecież reće opadają ze takie kłamstwa są komunikowane na całą Polskę...
I gdzie ta książka ma się ukazać? W Polsce czy w IT?

I po co? A tak w ogóle co nasze media mają do tego? Nie mogą się interesować kimś ambitniejszym?

W brukowcu każda głupia potrafi się znaleźć. Wystarczy puścić w obieg wymysloną historyjkę.

I te teksty, że IT to raj... Dzień bez wazeliny to dzień stracony. :P
To ja mam pomysł: napiszmy do TV i dajmy link do tego forum. :)

i w ogóle opiszmy to samo na jakimś włoskim forum, bo my tu sobie gadu-gadu, a Włosi wierzą w to, co pokazuje głupia TV i brukowce.
A tak w ogóle jakby ta laska była mądra, to nie chwaliłaby się, że coś tam kiedyś robiła we włoskiej TV.
Dla mnie byłoby ujmą na honorze być identyfikowaną z tymi flądrami, które tam pracują.
Ta Ania to ta co byla tez z Edoardo Costa i Francesco Baccini.. Gdzies wyczylatam ze studiuje w tej szkole u Edoardo Costa... jest nawet na stronie THE ACTORS ACADEMY MILANO.. czy cos takiego.. Widzialam na stronie TVN ten jej wywiad..
http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,13930,news,,1,,polka_uwiodla_wloskiego_ksiecia,aktualnosci_detal.html

Dziewczyna wcale nie jest brzydka..i chyba wiele przeszla..skromna..ale pozory moga mylic.. Poczekamy zobaczymy...
jasne ze nie jest brzydka..mordeczke ma identico jak moj cudny jamnik..nawet kolor, sierści mają zblizony...Moj jamnik jest najpiekniejszy i najslodszy na swiecie...
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 132

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia