Niesłusznie oskarżona ufff

Temat przeniesiony do archwium.
121-132 z 132
| następna
ah, ile moze zdzialac dobry makijaz...
Gaio, przepraszam, ale już drugi raz błędnie interpretujesz pewną rzecz: On nie stworzył nas na swoje podobieństwo, w sensie, że jesteśmy do siebie podobni, ale na Swoje...jesteśmy podobni di Niego.:)
Lo Matko ! ale ta Ania jest brzydasna :D ,a ja nie rozumiem po co to cale zamieszanie ,nie wydaje mi sie szczegolnie interesujaca osoba ...w ogole nie widaje mi sie interesujaca :P
gaio-na NK płacisz nie za wchodzenie na profil ale za to jak chcesz sprawdzic wszystkich którzy odwiedzili twój profil(za darmo widzisz tylko 3 osoby)
Ania jest podobna do mego jamnisia,jak siostra blizniaczka z malych ocząt i jamniczego noska.Mam slicznego jamnika,moglby kariere robic we wloskiej prasie na okladkach.I to jest polski jamnik!
Co się tu wyrabia? Nie wiedzialam ze to forum plotkarskie pelne zawistnych wrednych bab. Moze trzy posty na temat a potem caly brazylijski tasiemiec off topic. Przegladam to forum od pewnego czasu i zajrzalam na ten 'popularny' watek a tam jakies ploty, wyzywanie się sfrustrowanych panienek na jakiejś polskiej dziewczynie, ktorej udalo się zaistniec. Nie wiem o kogo chodzi, bo zycie gwiazd czy gwaizdek jednego sezonu whatever nic mnie nie obchodzi. Zyciorysow w pismach i portalach plotkarskich nie czytam a zdjec nie ogladam, bo po co tracic czas ale ironia polega na tym, ze to wlasnie wy zakompleksione zawistne offtopowe panienki zrobilscie tę dziewczynę slawną przynajmniej na tym forum he he grzebiac w jej zyciorysie, kompentujac kazdy detal urody, z lupą w ręku poszukując najmniejszych zmarszczek i defektów, podniecając się jej wywiadami, poswiecajac jej caly topic, który jakaś inna osoba niesłusznie oskarżona założyła żeby podzielić sie historią z życia wziętą. Nie wiem, czy takie gwaizdki i pseudogwiazdki mialyby w ogole rację bytu, gdyby nie było takich malostkowych, pustych i zawistnych osób kupujących pisma plotkarskie i poszukujących sensacji i plotkujących nawet na forum językowym. Tylko napędzacie spiralę jej popularności. Już Oscar Wilde stwierdził trafnie: "Tylko jedna rzecz jest gorsza niż gdy o nas mówią, a mianowicie, gdy o nas nie mówią". Tak więc drogie pustaczki ta dziewczyna powinna wam podziękowac za rozsławienie jej na tym forum.
Bez odbioru. Odpływam na ambitniejsze wody. Szkoda tylko, ze to forum, które kiedys mialo jakiś poziom teraz zamienia się w forum plotkarskie!
listerine, a ja sie z Toba nie zgodze. Ja tylko zauwazylem 3 osoby co representuja niski poziom
Zeby nie bylo nie dopowiedzen. Chodzi mi o Gajusa, Prawusia i Mulinusia;)
Śmiać mi się chce, gdy każdą nieprzychylną opinię na czyjś temat (zwłaszcza na temat jakiejś dziewczyny), komentuje się:jesteście zawistne. Czy człowiek już nie ma prawa wyrazić swojego zdania? Jaka zawiść? Może raczej rozsądek i umiejętność odróżniania czegoś/kogoś ambitnego, zasługującego na uznanie, od zwykłej tandety. Bo sorry, zainteresowanie mediów laską typu velina (o dziwo nawet niezbyt urodziwą), która na dodatek przedstawia za granicą Polskę jak kraj z Trzeciego Świata, porównuję do próby robienia z widza/czytelnika idioty i wmawiania mu, że kupa jest smaczna i zdrowa. :P To samo tyczy się wspominania w mediach o Paris Hilton.

Już pisałam wcześniej, nie sztuką jest znaleźć się w brukowcu.Gdybym ja nagle zaczęła rozgłaszać mediom, że jestem w ciąży z Berlusconim, też by o mnie pisali. :P O Monice Lewinsky też kiedyś rozpisywały się gazety, ba, nawet laska wydała jakąś książkę o sobie. Też uważasz, że udało jej się "coś" osiagnąć i do czegoś doszła w życiu, a ludzie ją krytykujący to osoby pełne zawiści?
Nie sądzę, że na forum pojawiłyby się negatywne opinie nt. np. jakiejś polskiej lekarki, która wykonała we Włoszech skomplikowaną operację.
Ja osobiście cieszę się, że są osoby, które wyśmiewają ludzi, którzy robią "karierę" swoim tyłkiem, a nie przyzwalają na to wszystko milczącą obojętnością. Choć zapewne brak zainteresowania takimi "gwiazdami" jest bardzo dobry sposobem na pokazanie, kto tak naprawdę zasługuje na szacunek i uwagę ludzi.
dziewczyny do dziela... www.annagoledzinowska.pinger.pl
Historia Kopciuszka, czyli perypetie życiowe Ani Golędzinowskiej http://www.naszswiat.net/news/polacy-we-wloszech/historia-kopciuszka-czyli-perypetie-zyciowe-ani-gola
nie zalapalam sie... ale szkoda ;)
Temat przeniesiony do archwium.
121-132 z 132
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia