Niesłusznie oskarżona ufff

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 132
Skromna jest wg mnie np. C.Dion, ktora jest gwiazda przez duze "G", a mimo to ciezko znalezc o niej info w brukowcach, nie robi wokol siebie zamieszania tylko po to, zeby cos o niej mowili.
Ten facet to zwykły intrygant bez jaj i tyle. Zauwazylam, ze takie zachowanie jest typowe u niektorych Wlochow. Oni raczej zle znosza odrzucenie, nie mają klasy i mszczą się w taki wlasnie sposob na dziewczynach, które ośmieliły się dać im kosza. Nikt ich nie nauczyl, ze przegrywac tez trzeba umiec z klasą.
Tutaj
Roberta,ona duzo przeszła,to prawda,tak jak kazda prostytutka i hostessa z nocnego klubu.A czy "dama"trudniaca sie ta profesja moze byc skromna?
Skromna dziewczyna wstydzilaby sie w ogole przyznac do pracy w klubie nocnym, nawet jesli rzekomo byla zmuszona tam pracowac, w co watpie...
diavolino, gaio ma rację;)
A na tym forum produkuje się jej współpracownica :
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=73501639&a=75554019
I wcale się nie zdziwię jak będzie siedzieć na Facebooku
http://www.rp.pl/artykul/27,244019_Fankluby_gangsterow_w_sieci.html
pfff o matko jaka twarz! żałośni są Ci włosi....Anno z czym do ludzi!!! na dodatek jeszcze moja imienniczka wrrr... :/
ale chociaz jest sie z kogo posmiac, fajnie się czytało wypowiedzi o tej "gwieździe" na tym forum buehehehe
żal mnie ściska,jak widze tą żółc przemawiajacą przez nasze paesane.Siedza tu jak koło gospodyn wiejskich i oczerniaja ludzi,ktorym udalo sie cos w zyciu osiagnac.Same nie są w stanie nic osiagnac dlatego tak zaciekle wierza w niedoskonałosc innych.Założę się,ze zaciekle przeciwniczki pracy w night-clubach siedza w nich po dzis dzien.Dla mnie są tylko pasozytami i wypelniaczami tego swiata.Nie ukrywają swej glupoty bo jej nawet nie dostrzegaja.Mają przecietnych partnerow,chodza do przecietnej pracy,są przecietnie brzydkie i zarabiaja przecietnie malo.Ich zycie jest przecietne.Co za szarzyzna..bleeeeeeee...
nikt nikogo nie oczernia drogie dziewcze !
O jakim Ty swiecie pisesz????
O sprzedawanych klamstwach ??? O portalach gdzie sama zainteresowana ( moze Ty nia jesteś) ponaczepiala swoje fotki i opisuje ze prowadzi programy TV w IT?
O klamstawch ktore są sprzedawane do gazet ze "ANIA" pochodzi z biednego kraju i w PL mieszkala w dzielnicy gdzie policja sie bala przyjechać? I zwie sie Zoliborz w Warszawie? itd...

a co takiego osiągnęła Ania??? Ca.... di marca? A no i robienie z siebie idiotki w paru podrzędnych programikach,jeżeli to dla ciebie jest wykładnik kariery i osiągnięć toś naprawdę głupie dziewcze.
zgadzam sie z toskana... w kazdym razie odblokowala zdjecia na naszej klasie!!
a ja mam smiałość twierdzić ze Ty i toskana to jedna paczka :):)
mogę się mylić oczywiście....
Nie mylisz się;)
mylisz sie,mylisz kochana. Musze sie z Wami zgadzac? Kazdy ma swoje wlasne zdanie. Ja napisalam to co mysle.
oczywiscie ze sie nie musisz,ale dziwne jest to ze wiedzialas ze kolezanka Ania odblokowała zdjecia na NK skoro jeszcze wczoraj byly zablokowane.
Hmmm zastanawiające...
proste.weszlam na jej profil i ogladalam jej zdjecia. nic dziwnego w tym nie widze.
RobertaBeta, na tym forum zawsze powstają jakieś dziwne teorie spiskowe ;)
RobertaBeta-masz jakis cudowny;D dar widzenia,bo ja nie moge wejsc na jej profil.
RobertaBeta-masz jakis cudowny;D dar widzenia,bo ja nie moge wejsc na jej profil.
To ja chyba też mam dar bo wchodzę normalnie na jej profil.
Edoardo Costa.......coś mi się wydaje że jego kariera dobiega końca
http://magazine.excite.it/news/14758/Striscia-rivela-le-malefatte-di-Edoardo-Costa
pheheeh tez weszlam ;) niezla mam polewke ;D trzeba wpisac jej nazwisko bez polskich znakow
najlepsze sa zdjecia "moja praca" :D z wizyty w tvn za która to pewnie musiała zapłacić.. wymiękłam, nie dalam rady obejrzec tego do konca..
cuś mi się źle wkleiło
Edoardo Costa.......coś mi się wydaje że jego kariera dobiega końca
http://magazine.excite.it/news/14758/Striscia-rivela-le-malefatte-di-E
doardo-Costa
zobaczcie!!
ja tez widzialem te fotki: DRAMAT w 3 aktach!!!!
panna usuneła konto z "grona" ....i niech ktos mi powie ze MY jej zazdroscimy..a niby czego ? pośmiewiska z siebie?
Tak czy inaczej oczekujemy na Twoją ksiązke droga Aniu i Twoj film biograficzny :)
Jesli dziewczyna jest tak zalosna i daremna to zastanawia mnie jedynie dlaczego tak się żoładkujesz,śledzisz kazdy jej ruch od nie wiadomo ilu dni i czekasz non stop na dodatkowe informacje o niej. Na pewno jestes ładniejsza i w ogole super tylko Ci w zyciu nie wyszlo.
Boze! Ty widzisz i nie grzmisz! hehehe
a po co ma grzmiec?/nie wzywaj jego imienia na daremno!/..stworzyl nas na swe podobienstwo..jestesmy tacy sami jak oo ..z wadami tez.. he he
a z drugiej strony co sie dziwic pannie..tyle luda co zaczelo wlazic na jej profil...to tam niezle buciorami nabrudzili..zartuje..nie wiem jak to jest..ale podobno NK kaze placic po 5 zl za kazdego co wlazi na profil i chce sie ta osobe sprwadzic/kto zacz/..wiec jak jej sie tam tlumy zwalily to dziewczyna sie podlamala ..drobnych jej zabraklo w domu..by bulic za sprawdzanie po piataku..niczym Gosia Andrzejewicz wyciaga od swych fanow po 5 zl za autograf i NK tez wyciaga..A co tam beda sie za frajer wbijac?..nich placą niczym za bilety do zoo, by malpke Fiku Miku obejrzec :D..Niezla reklame ma portal NK..przez panne Anie :D
no wlasnie ,masz racje mnie się w zyciu nie udało....
jestem na granicy zalamania psychicznego..sledzę Twoj (jej) każdy ruch dlatego ze chciala bym zobaczyc jak sie robi TAK wielką karierę i w jaki spsó zostaje się Gwiazdą wielkiego formatu,jaką jest Ania.
Tez marze o prowadzeniu programów w TV włoskiej ale nie wiem jak się robi zdjęcia obudowy TV...wiec uczę się i może podniosę się z tego dna.
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 132

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia