Do naszych dziewczyn

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 188
poprzednia |
A ja wole Kobiety z Finlandii.
Mam dobre i mile doswiadczenia.Sa poprostu kochane,cholernie zmyslowe takie kobiece i nie jest latwo obok Nich przejsc.Ujmuja niebywala naturalnoscia oraz milym i cieplym podejsciem do partnera i zwiazku .Sa naprawde zaangazowane daja bardzo duzo od Siebie na codzen zaradne i pracowite i nie sa naiwne wiedza czego chca.Natomiast nasze kobiety oczywiscie nie wszystkie ale bardzo duzo jest poprostu banalna robiace wrazenie oszolomow co raczej nie robi na mezczyznach dobrego wrazenia.I my rowniez szukamy partnerak w innych krajach,tylko ze bardziej rozsadnie.Mowimy z umiarem gdy komplementujemy kobiete gdzie potrafimy naprawde dobrac najlepsze slowa by o nich pamietala,dajemy kwiaty,zapraszamy na kolacje.Ale to nie jest dla banalnej osoby.Chcemy byc przekonani ze warto dac klase z siebie.
To tak pod rozwage dziewczyny.Bo ostro wam fruwa w glowie.
Jak spiewal Grechuta -mala nie dokazuj,bo nie jest z ciebie taki wielki cud.
A Finlandia jest bardzo powazna konkurencja dla naszych rodaczek i nie tylko ten kraj.A mamy nasze zdanie o naszych dziewczynach.I widzimy ze mamy wybor i moze lepsza alternatywe.
Pozdrawiam
To miło z twojej strony, ze wyraziłeś opinie o twoich preferencji narodowościowych w odniesieniu do płci przeciwnej.
Natomiast nie za bardzo rozumiem: po pierwsze czemu uznałeś za słuszne powiadomić nas o twoich skłonnościach do Finek tutaj, na forum włosko - polskim? I po drugie ja mamy odebrać te wyznania czynione w liczbie mnogiej - to ilu was w tobie jest, tych kochających Finki i przekonanych, ze "warto dać klasę z siebie" tylko dla niebanalnych kobiet?
*preferencjach
Tak sobie dla zabawyismaczku.To nie jest grozne.
Dobrze sie was czyta,takie zawsze napuszone.wyrozumiale i tolerancyjne.
Niedokazuj mala niedokazuj,bo nie jest z ciebie taki wielki cud.
To mi sie podoba,troche do was posuje albo i wiecej.
Jezdzicie po nas chlopakow z Polski rowniutko i stereotypowo.
Tylko my tez mozemy sobie wybierac i nierobimy z tego wiekiego halo.
Ale niech wam bedzie ze tolko wasza dzialka.
Pozdrawiam
to sie nie trzyma ani kupy ani dupy:)
Ale jest Izo zabawnie.No co nieee
Dobrze, ze wszystko o NAS wiesz, no w koncu znasz NAS wszystkie osobiscie i od wiekow :D
Ach i jak juz cytujesz takiego mistrza jak Grechuta, to rob to przynajmniej dobrze, bo jeszcze sobie ktos wyobrazi zes taki sam niechluj w kontaktach z kobietami jak i w cytowaniu :D
a tak wtrącę się ....:):)

Każdy ma swoje upodobania i to jest ok..nikt nikomu mówić co ma robić nie powinnien....wolisz Finki....i co w tym nie tak??? (chyba nic)....bo widzisz ja lubię pewnego rodzaju typ mężczyzny a czy on urodził sie w Polsce...Finlandi czy akurat we Włoszek to jakoś nie wpływa na mój wybór....nie zawężam tego do swierdzenia "bo włosi są tacy, tacy i tacy i nikt inny tylko włoch!!"

Żadna chyba z obecnych tu dziewczyn jadąc pierwszy raz do italy nie myślała kategoriami "bo włosi to najlepsi mężczyźni na świecie i ja tez jednego muszę mieć"....więc czemu próbujesz nam wmówić że z góry skreśliłyśmy polskich chłopców?..hmmm?
to była aluzja....jeśli nie zrozumiałeś wróć do swojego pierwszego wpisu zaczynjącego się od "A ja wole kobiety z Finladni"......

ps...zresztą nikt ci nie broni tylko po co te ataki (delikatnymi słowami pisane) na polki? wolisz Finki i twój biznes...
Alez ja nasze dziewczyny tez bardzo lubie chociaz sie robia ostro zakrecone i nie puszyc sie odrazu.
A ze Finki tez,no coz jestem na ich punkcie troche zniewolony pozytywnie.
Ale chyba wam troche brakuje dystansu,przewrazliwione jestescie,sa inne niz tylko wasze preferencje.On tez czlowiek.Chyba jest trudno sie z tym pogodzic coz brak monopolu.
A chlopy na was psiocza i zaczynaja sie odwracac.Takie zycie
polki są najlepsze i już!!!! żart

nie ma takiego narodu gdzie wszystkie kobiety są najlepsze! wszędzie jest ich po trochę...
Italo dziwak....Twój ostatni wpis ma już zupełnie inny wymiar....wszytsko kwestia gustu i nie warto wrzucać wszystkich innych do jednego worka....pisałeś o Finkach...pewnie miałeś mozliwość mniej lub lepiej poznać pewne egzemplarze z tej narodowości i zrobiły na Tobie ogólnie lepsze wrażenie niż "własne" kobiety i masz to tego prawo....ale też nie dziw się że polki podobają się "innym narodom"....i na odwrót....poprostu po
1) pewna egzotyka (dla Ciebie Finka/dla włocha choćby Polka)
2)swoje "ma" się na codzień więc ciągnie w nieznane.... i tak dalej..dalej...dalej.....

jesli chodzi o mnie to ja się wcale nie obruszyłam Twoimi słowami....zwyczajnie wymiana poglądów czyż nie tak? (nikt nikogo do swojej racji nie próbuje zmusić)
pozdrawiam
Aagnese lubie Cie i robisz dobre wrazenie na mnie i lubie Polski folklor i nasza polska dziwaczna mentalnosc i kulturowa egzotyke.Chwale swoje,to moje.
A lsaki sa kochane.Bez Was bylo by smutno.No i bysmy Troji nie zdobywali dla pieknej dziewuchy Heleny.
Jest OK
:))))))))

>>>Aagnese lubie Cie i robisz dobre wrazenie na mnie i lubie Polski folklor i nasza polska dziwaczna mentalnosc i kulturowa egzotyke.Chwale swoje,to moje.
:):)....mogę założyć fanclub???proszę???

sono un piccolo narciso :):)
No dobra.Fajnie jest miec dla kogos motylki
a ja jeszcze lubie sie ladnie ubrac wyperfumowac i z usmiechem isc poznawac dziewczyny i wojowac o Helene.
I jest OK :)
motylki....wyperfumować...i jest OK:)
Aaa widze ze sie spodobalo.A wygladalo na to ze bedzie zle a tu pomylka.
rozbawiło..."a tu pomyłka" :):):):):):):):)
Szkoda ze nie mieszkam w Itali mozna by sie bylo spotkac.Jestem smieszny,fesoly i dobrze ulozony ale z psiaka mam jedna wade chyba jak kazdy facet :)
Mozesz mnie wabic Arek tak na mnie mama wola :)
czyli dostałam indywidualne pozwolenie na "wołanie" (ty urzyłeś metafory o psiaku nie ja:):):) ) Cie po imieniu?....

w Italy ja bywam, nie mieszkam:)
To nic ja mieszkam w Angli Londyn a w Polsce bywam bo lubie tam byc.
Troche meczy to zycie takie na dwa kraje.I gdy jestem w Polsce to znowusz chce byc tam i tak na okretke.
to czemu formum włoskie????
forum:)
Bo wskoczylem na forum angielskie by cos znalezc i przy okazji tez chcialem zobaczyc forum wloskie i inne.Troche sobie poczytalem i napisalem i tak poznalem Ciebie.Tak sie wlasnie zaczynaja motylki i fanclub.
Fajne coo
o..niech będzie że motylko i fanclub....hmmm....już mam łądny obraz Twojej osoby:):)

składam w całość:) tłumacz się z motylków!!!:):)
motylki.....ładny (coś ja ostatnio nadużywam "ą")
Dzis moj kumpel Irlandczyk gledzil ze w Angli jest kryzys,to prawda jest aktualnie raczej ciezko.A on do mmnie ze jestem ciagle happy no coz mowie mu,ze nie latam za kasa na sile jak ma byc to badzie tylko ze troche pozniej.
Gdybym tylko o tym mial myslec to bym nie mial czasu na perfumowanie sie i na motylki raz sie zyje.
Niema to jak polska egzotyka
A motylki to cos takiego co ladnie piesci w brzuszku i nie daje spokoju ale nikt nie mowi dosyc :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 188
poprzednia |

« 

Solo italiano

»

Życie, praca, nauka