Do naszych dziewczyn

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 188
Kiedy zobaczy, jakie jest słodkie i urocze... I kiedy to właśnie do Italo Dziwaka powie "tato"... :D Pokocha je na pewno :D
*luccioletta*...wiesz jak to jest, pieniądze się znajdą byle tylko:):):)

Laura...faceci boją się "silnych" kobiet a więc takich które nie potrzebują faceta by wkręcić żarówkę...ok przykład był w celu rozluźnienia
facetem nie jestem ale wnioskuje że w ich miemianiu opiekując się taką kruszynką czują się sami dowartościowani...bo wkońcu gdyby nie oni, ona by sama zgineła w tym okropnym, złym świecie...
a tak swoją dogą ...Laura ciiiiiiiii...on takich nie powinnien wiedzieć, że ja tu od kilku dni w depresje popadałam i wyłam w poduszkę bo mój największy fan mnie olał...
zakładamy się, że Italo w panice uciekał by conajmniej do Australii:)?
Laura co do twojego pytania.Wrodzone kalectwo lub uposledzenie osobowe(charakter)
doprowadza do zmeczenia, znudzenia i niecheci a nastepnie odejscia od takiej osoby.
To jest tragedia byc takim lub sie kreowac na taka osobe ,powody tego moga byc ròzne.
Facet i Kobieta chca tego samego- wzajemnego wparcia.To powoduje ze tego kogos pragniemy.Jezeli sytuacja jest zachwiana nie ròwna.Jedna osoba jest aktywna zas druga bierna.To predzej czy pòzniej zwalimy to ciazace cialo z siebie.
Ja naprzyklad nie lubie dziewczyn od zawsze typu-lala lezy lala czeka.Takiego miesa to nawet bzykac sie niechce,nawet gdyby byla super cialem.Szkoda z taka czas marnowac :)
E, tam. ;) Jestem pewna, że siedział uwięziony na statku kosmicznym i opowiadał o Tobie Marsjanom. :) O Twej urodzie, talencie i innych rzeczach, o których wie tylko najwierniejszy fan... ;)
Nie ma co sie smiac ONZ mòwi ze wszystkie dzieci sa nasze :)

odemnie dla Was:)
Dziwak ja Ci tam..."wszystkie dzieci nasze są"...nie przesadzasz z ilością?
jak James Bond....rozprowadzasz nasienie?
a potem tych dziwaków tyle na świecie:):)
ups...nie wiem jak zareagować teraz....?!&&&$#$%:)
A ja Wam teraz powiem
DOBRANOC
:)
Cóż za seksizm! :D Porównywać kobietę do mięsa, i to jeszcze mówić w tym kontekście o bzykaniu, a fuu... :D Facet to jednak świnia! :D

Ale wiesz, mówi się, że często najinteligentniejsze dziewczyny zgrywają idiotki, bo jest w tym ukryta taktyka. ;) Mam znajomą, która, choć jest niegłupia dziewczyna, to - mówiąc oględnie - robi z siebie chwilami takiego ptasiego móżdżka, że ma się ją ochotę zapytać o jej naturalny kolor włosów, czy ani nie blond (jakby co, to nie są moje słowa :P ). :D Niezdecydowana, nieporadna, zdana tylko na faceta, itp. I ta beztroska i lekkomyślność sprawiają, że cieszy się powodzeniem u facetów. I chyba jednak w tym jest ukryta taktyka. ;) Bo później, jakby co, to "ona jednak nie, ona nie wiedziała, że to tak, ona woli inaczej, bo to takie skomplikowane..." i zawsze jest usprawiedliwiona. ;)

Zastanawiające. ;)
Laura rozwaliłaś mnie teraz...:), serio posikam się ze śmiechu...ale tak tak napewno tak było i wogółe płakał tak, krzyczał, chciał się z nimi wszytskim bić a nawet powiedział że jak go nie puszczą to on się zabije bo tam na ziemi czeka i się martwi jego królowa ...co mieli zrobic marsjanie???powiedzieli ze oni pobiora ten tylko materiał i go puszczą...tak było tak własnie było...a kto zaprzeczy to karze ściąć głowę!

podpisano:
rozkapryszona królewna *
Agnes, idziesz już? :) To z kim będę imprezować dziś na włoskiej plaży w nocnym-markowaniu? ;)
normalnie masz przerąbane:)
Ale z tym się może wiązać pewne zagrożenie... Wszczepili mu pod skórę czipa i teraz potajemnie zbierają dane na Twój temat. No i za jakiś czas na ziemi może wylądować kilkaset spodków Twoich najwierniejszych fanów... ;]

To teraz już wiadomo, co się stanie w 2012 roku... :D
ja tu jeszcze chwile zostane...jak piosenka? podoba się?
Normalnie Dziwak ostatnio prowadzi ze mną dziwną gre...i cholera nie wiem na czym polega jego taktyka ale &%##@$#$ działa:):(
A źle przeczytałam, to Dziwak ma iść... Aha, to Ty możesz ;P
Z Agnes od kilku nocy chodzimy na włoską plażę przystojniaków wyrywać... ;))
właśnie...Ty masz racje..o matko to oni do mnie dobrać się chcą...spanikowałam teraz...no cóż niech przylecą przed 2012 to nam stadiony na euro pomogą budować:)
Wiesz, zrobią to, co im rozkażesz... ;)
oj Laura tylko my chyba nie z tych "lala-leży i czeka" bo ja tłumów nie widzę w kolejce po nasz uśmiech:)
Pewnie, że nie. ;) W takim razie trzeba szukać uważniej. ;) Oprócz tego, że przystojny, musi być na tyle mądry, aby wiedzieć, że "nie ma róży bez kolców". ;) Prawdziwa kobieta musi mieć charakter! ;)
Laura błagam nie mów tak bo ja mam silnie aktywne geny narcystyczne:)
apeluje póki trzeźwo myśle...nie schlebiać mi bo się szybko przyzwyczajam:)
Bejbe, ale z tego może być cała masa korzyści! :D Zobacz, cała armia chłopa na usługach. :D Zrobisz z nich "pretty man'ów" i zbijesz fortunę. :D :D :D

Wszak to najstarszy zawód świata, a mamy XXI wiek, więc i kobiety przyznają się do swych potrzeb... :D
oj pięknie to ujełaś....
hmmm...ja to przemyśle jeszcze ...tylko muszę jakoś swoj fanclub powiększyć...kurcze są jakieś poradniki jak zgrywać emocjonalną blondynkę???podszkolić się chce:)
Tylko po co? Twój najwierniejszy fan już zrobił Ci reklamę wśród kosmitów, zatem będą Cię uwielbiać taką, jaka jesteś. :) Na boku zauroczeni Tobą kosmici będą zarabiać na Twoje utrzymanie, na książki i podróże, na sukienki i kosmetyki, a tak naprawdę będą wierni tylko Tobie. ;) Mówię Ci, to będzie złoty biznes. :D
To jak, powoli przenosimy się do "nocnych marków"? :)
tak....i tak będzie to czasu gdy obudzą się i zorientują że wcale ze mnie taki ideał to nie jest a na ziemi pełno pieknych i wartościowych kobiet no i diabli wezmą cały biznes...pozrawiam moich ex:)
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 188

« 

Solo italiano

»

Życie, praca, nauka