Do naszych dziewczyn

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 188
to była riposta odnośnie "słodkich owoców" i płci...:)
wiem ze to owoc slodki i smaczny lubie.
A co u wlochow oznacza ta figa?
A to bylo do Yamadawa bo sie nie potrafi wyluzowac ,kosmetyki nie beda jej na urode dzialac jak bedzie sie tak zloscic.
A ty Aagnase to dziewczynka?
Sprawdzilem na google odpowiedz-slowo nie znane
ja Ci znaczenia tego słowa nie ujawnię:) (chyba nawet tak go się pisze...tak czy siak nie powtarzaj głośno!)

a tak pozatem...byłoby miło gdyby było bez sporów....

...aagnese....guess:)
no raczej w słowniku nie znajdziesz:):)....serio nie dociekaj...zaakceptuj:):)
Badz kim chcesz....ja beda kim zechce
Agnieszka
Ladnie
nudzimy się widze??? wiem że ładnie bo to moje:):)
czy Ty czytasz wszystkie moje wpisy?....nie rób tego:):):)
No to jak sie mialem dowiedziec.Chcialas zebym zgadl no i zgadlem
ok punkt dla Ciebie....
I kolejny punkt dla mnie:)
Juz wrocilem ,bylo sympatycznie.
Jedynie co jest tak naprawde dobre w Itali to slonce i cieple morze i cholernie mocna kawa ze az oczy wywala, tutaj tego brakuje:(
a ja bym znalazła jeszcze kilka innych rzeczy:):) ;)i już uprzedzam Twoją reakcje...nie pytaj:)
Tolerancja :)
Masz na mysli napewno polowanie na imigrantow:):)
taaaak...tu Włosi jak widać królują, mają pomysły, mają:)...

ale ja myślałam zupełnie o czymś innym....:)
kurcze pomyślałam o takiej włoskiej kawie.....

a tak w formie żartu ...oni nie przepadają za albańczykami czy marokańczykami itp. a mój tatuś jeszcze nigdy nie powiedział inaczej na mojego faceta jak....italiano! ( i to zawsze z tym swoim uśmiechem) :):):)

chcesz tej kawy? mam włoską...ile słodzisz?
Czarna bez mleka i cukru.
I dziekuje za kawe bedzie pewnie pyszna,a potem gdzies na balety
ej Ty tą mocno kawę pijesz bez cukru?...ehh

potem to spacer z psem, wino i ....wtedy możemy na balety...jakieś pomysły co do miejsca? wkońcu Ty tu jesteś facet a nie ja:)...miejsce dopierz optymalnie do długości moich szpilek (o Dio:)...Magdalen@ wiedziała by o co chodzi:):))

ps.Madziu różowych szpilek nie nabyłam...:(
Kobieca stopa w szpilkach mmmmmm to apetyczne
Im wyzsze szpilki tym bardziej wytworne miejsce?
oj widzę że nie odrobiłeś pracy domowej:)...a ja Cię prezesem chciałam zrobić...
a o szpilkach to byłoooooooo:):)

to co z tym miejscem?

no właśnie znów zgubiłam swoją Kaczuszkę:):(...trzeba coś z tym zrobić...
im wyższe szpilki tym bardziej równy chodnik/mniej śliska posadzka itp:)
Co do miejsca gdzie pojsc to napoczatek butelka wina lub szampana z szklem na schodach Trafalgar Square, musi byc wieczor fontanny podswietlone na niebiesko.Bedziemy sie gapic na wszystko co wokol sie rusza i obgadywac ,tutaj ladnie slonce zachodzi.Nastepnie przejdziemy sie od Leicester Square do Oxford Circus przez Piccadilly Circus chodzac dookola w rozne male uliczki gdzie jest duzo ciekawych miejsc do wypicia drinka i pobawienia sie gdzie sie wyglada najlepiej i bardzo elegancko w szpilkach ,zapraszam
no ja ładnie Ci poszło:)
hmm...a bałam sie że z lekka kiczem trąci...a tu całkiem całkiem:)
Szczerze zainteresował mnie ten temat i w związku z tym mam do Italo dziwaka kilka pytań. :) Napisałeś coś, co mnie zaintrygowało, więc chciałabym poznać Twoją opinię jako mężczyzny. Ale, Italo Dziwaku, coś Cię ostatnimi czasy nie widzę ma forum, więc jak będziesz, to się ujawnij. Będziesz miał ochotę, to pogadamy.
Pozdrawiam. :)
Witaj Laura:)...nie chce Cię smucić ale Italo to już chyba tu nie za wita...:( ubolewam nad tym:(:(
Cześć Agnieszka. :)
Ojej, dlaczego? Czyżby już nie lubił rozmawiać o Italii..? ;)
Podjął mądrą decyzję . Trzeba by iść w jego ślady
nie mi się za niego wypowiadać (nie upoważnił mnie do tego) ale myślę, że miał swoje powody...a szkoda, przepadałam za jego "bardzo mi się tu podoba :) "
Bardzo mi sie tu podoba :)
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 188

« 

Solo italiano

»

Życie, praca, nauka