Slownik tematyczny - watpliwosci 4

Temat przeniesiony do archwium.
151-166 z 166
| następna
w historii jest hasło "Imperium rzymskie", ale napisane "Imperum" czy to oby poprawnie?
Wpadlam tylko na chwilke ( pracuje). Dzieki za uwage, ktos to sprawdzi. Prosimy o wiecej.
Pozdrawiam
i jeszcze .... w "Produkty i sprzedaż" zaakceptowano "publicita'" zamiast "pubblicita'"
poprawione wszystko, dzieki:-)
ciao ragazze, jak idzie praca, macie jakies nowe watpliwosci?
w "Zaroście" są wąsy dwa razy przez "ą" i dwa razy przez "a". trochę zmylne
Tschuss Bocco!;) Praca idzie, ale tak bardziej w biurze niz w slowniku. Watpliwosci jakos dzisiaj niewiele, tylko halnar zglasza bledy (brava!).
na przywitanie to raczej : hallo, hahaha, bo tschüss to na pozegnanie, a ja jeszcze nie odchodze
A skad ja mam wiedziec, tyle mi pozostalo z liceum, jak widac, UWIEEEELBIAM niemiecki.;) Jaki dzial masz obecnie na warsztacie?
no jeszcze zaden, dopiero mam zamiar wziac sie do pracy
jestem w "owocach" no i poraz kolejny wszystko jest powpisywane podwojnie:-(
...nie sadze, zeby ktos to robil przez pomylke, bo nie zauwazyl, ze te slowka juz sa wpisane...
Owoce i Warzywa mogą byc podwójnie bo były dwie takie same kategorie a ja je połączyłem...
ok, dzieki za wyjasnienie, tak a propo-proponuje wrzucic literature do dziedzin nauki i jako odgalezienie zrobic tez jezykoznawstwo! aha no i oczywiscie dorucic gramatyke
Lukar, mam problem. W jednostkach monetarnych nie chce mi zapisac "zloty" z malej litery a "PLN" z duzych. To samo z " kip". Zreszta mozesz sam sprawdzic, bo je zostawilam w niezatwierdzonych. Reszte pisalo dobrze.
Dziewczatka moje, raz jeszcze przypominam o wpisywaniu pojedynczym hasel:

kukurydza - mais
kukurydza - granoturco

bo potem i tak bedziemy musialy wejsc w to od nowa i poprawic.
Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
151-166 z 166
| następna

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa