apel

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 137
poprzednia |
desmina, misio gogo, jlo@, ambra dlaczego jestescie tacy niemili dla ludzi?przecież nawet jak sie z czyms nie zgadzacie mozna wyrazic swoje zdanie bez ironii i poczuci wyższości
ps. 53 ostatnio jakoś złagodniała
Jesteś w blędzie. Chcesz się przekonać? Wystarczy skutecznie poprosić. :D
53 ti prego!!!!!!!!!
W którym miejscu jesteśmy niemili,mamy poczucie wyższości?Próbujemy często sprowadzać ludzi z obłoków na ziemię.Ja osobiście staram się wyperswadować dziewczynom wyjazdy w charakterze "hostes",nie odpowiadanie na szemrane oferty,itp.A to,że od czasu do czasu jesteśmy dla niektórych trochę uszczypliwi to po prostu wypadek przy pracy.A 53 jest trochę zmęczona pracą dlatego wydaje się,że złagodniała.
Mam rację 53?
jlo dotarlam do twoich wpisow ze4 jestes lekarzem psychiatra.
oczywiscie, szukanie poparcia, to dobrze ze chcesz ostrzec dziewczyny przed podejrzana praca, nie zarzucam ci tego, po prostu jestem w szoku jak brutalnie ocenia sie tu ludzi biorąc pod uwage pare ich zdan - czesto jest to prosba o rade(misiaka)powiedz co ci lezy na sercu, al na milosc boską bez epitetow i jednoznacznych stwierdzen typu - smarkula, na bank ninfomanka, pusta laleczka itp
Taki mój zawód,może dlatego mam inne spojrzenie na świat i inaczej patrzę na ludzi.Co do Misiaki.Przeczytajcie wszystkie jej wpisy,obejrzyjcie fotoblog i sami się przekonacie,że to małoletnia(na bank nie ma 24 jak pisze,najwyżej nascie)z wybujałą fantazją,wychowana na Harlekinach.W mojej pracy czasami spotykam podobne przypadki.Takie osoby trzeba brutalnie sprowadzić na ziemię,bo prośbą czy groźbą nic się nie zdziała a ironią bardzo dużo.
są ludzie ,którzy mają własne zdanie na każdy temat ,czasem dość kontrowersyjne ,często różniące się od reszty , wypowiadają je w sposób stanowszy i zdecydowany ,ale wielu ( przeważnie tym,którzy nie mają odwagi mówić ,bądź nic do powiedzenia nie mają ) nie podoba się to poprostu ... nigdy nie będzie tak ,że będziemy zgadzać się we wszystkiem ,z tego biorą się dyskusje,które mogą przerodzić się w kłótnie ( głównie z powodu jakiegoś lub jakiejś marnej prowokatorki/prowokatora ,który pojawia się tu na forum ).
Niektórzy trzymają się od tego na dystans ,są 'neutralni ' inny pojawiają się tylko po to by pouczać ,bądź mówić jak się powinniśmy zachowywać ,są też osoby ,które mają zawsze coś to powiedzenia i mają odwagę mówić to co myślą ,czy to się komuś podoba czy nie ..... 53 , Jlo , Ambra to są osoby bardzo otwarte , inteligentne i z charakterem ( ja przynajmniej takich ludzi lubie ) stanowczych ,zdecydowanych i pewnych siebie oraz tego co mówią ,może i trochę zadziornych , lubiących prowokować .... co w tym złego ?
53 kiedy ostatnio była nie miła ? , bo nie zauważyłem , Jlo nigdy nie jest nie miła , mówi to co myśli i mądrze mówi ,Amby tu ostatio nie bywa ..... więc o co chodzi ?
*Ambra
tak na pewno ironią duzo zdzialasz i jeszcze klapsa w tyłek, co do wieku , nie wiem dlaczego wszyscy sa przekonani ze dziewcze jest nastolatka? po zachowaniu?sa ludzie 15letni super dojrzali i 30 letnie dzieciaki, po wyglądzie? ja mam 23 a wygladam na góra 17....
dzięki futrzaku.Mogę podrapać za uszkiem?No własnie,co z Ambrą?
oh ! bardzo proszę ! :) uwielbiaaam drapanie za uszkiem :P
misio gogo - widze ze nie rozumiesz, bardzo dobrze ze sa tu wypowiadane kontrowersyjne poglady, stanowcze itd, tylko po co obrażac innych? uwazasz ze osoba z ''charakterem'', inteligentna, majaca wlasne zdanie musi od razu brutalnie atakowac innych i ich po prostu obrażac?ja nie widze zadnego usprawiedliwienia
Przeczytaj dokładnie jej wpisy bo za długo byłoby tłumaczyć.A ja nie mam takiego zacięcia jak 53 do wypisywania wszystkich cytatów.Tu nie o jej wygląd chodzi ale o sposób postępowania,o rozumowanie,postępowanie.A klaps to by się przydał.Jak dokładnie przeczytasz jej wpisy to chętnie z tobą na ten temat podyskutujemy
a ja lubię drapać.Tylko co na to pani misiowa?
Drogi pytajniku ... niektóre osoby wykazują się takim brakiem inteligencji , infantylnością w swoich pytaniech , stwierdzeniach .... ,a my wszystcy wyrażamy tylko opinię na ich temat , a fakt ,że się komuś one nie podobają ? ...
nie muszą się podobać , mam kłamać ? , mówić ,że coś jest dobre ,fajne , ok ,skoro tak nie jest ? .... ktoś pyta o zdanie i musi się liczyć z tym ,że opinie czy wypowiedzi mogą być mniej lub bardziej miłe/niemiłe ...
nie jesteśmy identyczni ,różnimy cię charakterami ,co za tym idzie i opiniami , czasem z tego powodu są różne zgrzyty ,normalnie , jak to w życiu ....
przeczytane wszystko - nie wazne co tam nabazgrala(ale nie o to tu chodzi). czy to daje ci prawo do nazwania ją ninfomanką?
już nie ma pani misiowej :( ..... no i co z tym drapaniem ? :D
Co żeś z nią zrobił?Chyba nie rzuciłeś fokom na pożarcie?Już od kilku minut cię drapię,czujesz to chyba?
Pytajniku , nie jesteśmy jedynymi tu osobami ,które czasem obrażają innych ( bo pewnie czasem tak jest ) bądź używają mocnych słów , więc wypraszam sobie ,jest całe mnóstwo osób , które zachowują się ponożej krytyki ( np. przychodzą tu tulko po to by naubliżać innym ) ,więc daruj sobie ......
mrrrrrrrr ..... :)))
Bardzo ważne jest to co nabazgrała bo w tym jest całe sedno.Najpierw pisze o ochach i achach do wirtualnego znajomego z Włoch.Później wypłakuje się,że on ją olewa a jej serce krwawi.Za chwilę katuje nas swoimi przypuszczeniami na jego temat.Za chwile znów pisze,że on ją olewa ale jednocześnie tłumaczy jego olewkę.Po chwili prosi o radę jednocześnie odrzucając wszystkie rady.Wreszcie oznajmia,że jedzie do wirtualnego znajomego,żeby się przekonać jak jest naprawdę.Itp,itd.I tak w nieskończoność.To jest właśnie nimfomania.
jestes lekarzem czy pacjentem?
No,dość tych pieszczot bo ktoś pomyśli o tym czego nie robimy i będzie obsuwa.
:D
A ty?lubię biel.
właśnie o tym kilka minut temu mówiłem ,jest pewna osoba ( zawsze ta sama ) , która przychodzi tylko po to ,żeby się wyżyć .....
' Biały Kaftaniku ' ty coś o tym wiesz prawda ? jak długo już się leczysz.... ?
ostatnio widzę choroba Ci się nasila ....

:-/
Futrzaku,czas znikać bo znów zaczyna się prowokacja i ktoś chce nas wszystkich skłócić i zrobi się pyskówa.Mam nadzieję,że foki nie uszkodziły pani misiowej.
ale podrapiesz mnie jescze kiedyś za uszkiem ? :)
proooooooooszę :)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 137
poprzednia |

»

Pomoc językowa - tłumaczenia