apel

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 137
*twoje wypowiedzi-połknęlam słówko ;)
rahma ...do kogo kierowals ta wypowiedz???
do osoby która wypowiada się tutaj m in pod nickiem "ojejku awantura' i wieloma innymi (za każdym razem zdradza się specyficznym stylem wypowiedzi ba nawet uzywa wielokrotnie tych samych sformulowań ;))))
Jeśli twierdzisz,że wszystko pisze ta sama osoba to skąd mamy wiedzieć że to nie ty sama piszesz i podpuszczasz innych?Tym bardziej ze w twoich wypowiedziach,w wielu tematach,są podobne :słownictwo,sformuowania do tych,które cytujesz,nawet podobieństwo stylistyki.Już ci ktoś takiego zarzucił kiedyś gdy była dyskusja o lekarzach.Na 150%mam pewnośc że to ty stoisz za tym wszystkim,zwłaszcza we wpisach przesyconych arogancją,butą,wręcz agresją.Już wielu ci na to zwracało uwagę,wszyscy to widzą tylko ty nie chcesz zauważyć.Wiem,że zaraz ściągnę gromy,ale tu mi wisizm.Kobieto,zacznij wreszcie zauważać innych nie tylko własny czubek nosa.
ehh .,, owszem są podobne ale wszystkie podpisane jeednym nickiem..zastanawiam isę tylko dlaczego od dłuższego czasu psychopatycznie mnie przesladujesz i usiłujesz sprowokować do kolejnej kłotni.W wątku o lekarzach zamieścilam wiele informacji ktore nie są oparte (znow się powtarzam) na moim "widzimisię" tylko paro letnich obserwacjach zaróqno mich jak i znajomych,przyjaciol studentow stazystow lekarzy etc... ale to tego nie zamierzam wracać.Nie wiem jak tłumaczyć twoje psychopatyczne "nawiązywanie" w wielu roznych wątkach do mojej ososby...samotnośc? a może sposób na osiagnięcie orgazmu? któż to wie...
czytajac takie wypowiedzi jak w niniejszym temacie, dochodze do wniosku, ze Polska nie jest krajem rozwinietym....
czemu?
otoz zgodnie z teoria pana James'a Flynn'a, w KRAJACH ROZWINIETYCH od poczatku XX wieku nastepuje systematyczny wzrost sredniego IQ - tzw. efekt Flynn'a
....albo pan James pominal Polske w swoich badaniach....?? ;D
taa skoro ktoś taki jak doda ma IQ ok 150 jednostek...
taaa a świstak bierze i zawija je w te sreberka ....
agatkaf naucz czytać się ze zrozumieniem, bo wiem że obecna młodzież ma duże z tym kłopoty a jak widać zaliczasz się do nich , to ty psujesz im opinię ja jak widzisz stoję w ich obronie
cześć pluszaku.Masz rację
i tak trzymać!!!! misio go go!!!!
Futrzaki wszystkich krajów łączcie się.Jak zdrówko i samopoczucie?
Jlo jak ciebie zobaczyłem ,a właściwie przeczytałem , to odrazu humorek mi się poprawił .... pooooodrapmnie za uszkiem ... prosie ? :)

:P
czy mogę za drugim?
Dziś drapię za lewym
sądzę,że pluszak tylko się cieszy
53 tak tak ! :D

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jak dobrze ..... :)

;D
Ba... Nawet pewnie juz ma czerwone uszy :D
żeby tylko uszy .... ;D !
a tfu ! co ja gadam ...... :P
niby lekarze, kierowcy, wyksztalceni a zachowujecie sie jak dzieci.
Bo jesteśmy dziećmi. Ty nie? To nie wiesz ile tracisz :D
bo też byś chciał ,żeby ktoś Cię podrapał za uszkiem .... :)
jesteś poprostu zazdrosny ...... ;D
Misiu czy juz zaczynam być wredna? Gdzie jest granica?
chyba jeszcze nie .... ;)
hej dzieci jeśli chcecie zobaczyć smerfów las .......

od 3 dni to za mną chodzi ;D
No tak.Jak się bawimy i wygłupiamy bez obelg to źle.Jak dyskutujemy i walczymy z chamstwem to też źle.Muszę sobie znaleśc drapaczkę bo mnie też chce się być podrapaną.W każnym z nas drzemie dziecko,bez względu ile ma lat i co w zyciu robi
prawda, JLo, prawda... próbuję to dziecko w sobie od godziny zagonić do roboty i jakoś na racjonalne argumenty to nie bardzo
ogromniaste uśmiechy dla JLo i 53 :)))
Chiara a dla mnie to już nie .... :( >chlip
No już nie płacz.Wytrzyj nosek(tylko nie w łapkę),oczka i popapusiaj.od razu wróci humorek.Chiara,twoje wewn.dziecko nie jest osamotnione.Mojego też nie mogę zagnać do pracy,buntuje się bo jutro czeka mnie ciężki dzień.Dlatego misia podrapałam na zapas bo nie wiem czy jutro dam radę.
a dlaczego mam noska w łapkę nie wycierać ;) ?
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 137

»

Pomoc językowa - tłumaczenia