apel

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 137
wiem ze przychodza tu tez inni ktorzy sieja zamet lub specjalnie dolewaja oliwy do ognia, podalem wasze nicki bo akurat pamiętam was z takich 'nieładnych' wpisow, chodzi mi tylko o jedno - mowta co chceta, tylko po to te epitety???
Wydało sie!! Jlo jest hostessą !!!!!
Codziennie o tej godzinie.Może być?Tylko co ludzie na to powiedzą?Nie wiem czy czytałeś na temacie o Misiace jak to jakiś Towarzysz W.J.walnął naszego gwoździka LPRem aż mu się łepek spłaszczył.Mam nadzieję,że ten Towarzysz nam nie przyleje.
a co nas to obchodzi ! ;)
aż mi się futerko poskręcało na samą myśl :P , to przyjdę tu jutro o tej porze i mnie podrapiesz ;)
O matuchno kochana.Nobel za odkrycie dla Eureki.Ale żeś jest chodzącą inteligencją.
Futrzaku.Co sądzisz o rewelacji Eureki?Inteligencja inaczej az kipi.
musimy sie trzymac eee tego solidarnie
jezeli chodzi o ostatnią rewelacje to musi to byc robota jakis dobrze zorganizowanych kół
Czego?Poczekaj,założe tylko kask
ale żem jest.
wiesz Jlo ,jak przystało na tych siejących zło , zgorszenie , obrażających innyc ecc. ecc. ... ' inteligencja inaczej ' to za mało powiedziane ....
ja bym powiedział ' widzę ciemność ' ... dzisiaj będę grzeczny ( więc powstrzymam się ) ;)
aaaaaaa to dlatego tak przestrzega dziewczyny zeby nie jezdzily tam do roboty, zeby nie robily konkurencji:):):)
tak , Jlo jest hostessą ,a ja jestem Alfonsem ..

Boże ,zaraz się zleje ! .... >tarza się ze śmiechu
misio go go to prawda co ludzie tutaj o tobie wypisuja...no wiec teraz sam widzisz,ze nie tylko dla mnie jestes wstretnym chamem.
Towarzyszu alias Eureka alias Biały Kaftanik alias Jaki ma motyw alias Więcej hardcoru i jak ci tam jeszcze.Załóż swój temat na któtym sam sobie będziesz siał ferment i będziesz dyskutował sam ze sobą bo twoja inteligencja inaczej już nam wszystkim się znudziła.Skaczesz z tematu na temat,psujesz powietrze.
Witaj Jlo. Nie mam fizycznie męczącj pracy. Czasami tylko brakuje mi cierpliwości. Staram się być obiektywna, ale... nie ma idealow ;) Czasami ponosi mnie.
Pozdrawiam.
cześć 53.Mamy podobne charaktery i dlatego tak dobrze się rozumiemy,bez słów,telepatycznie
o przepraszam, bylem tylko na forum o dziewczynie z fotkami i nie jestem kaftanikiem!
agataaaa ,Ciebie naprawdę bawi takie nieustanne zmienianie nicków , bluzganie na innych ( a swoją drogą... kto jak kto ale ty jeszcze o chamstwie mówisz ! )
ile masz lat dziecko ? twój poziom umysłowy wskazuje na ok. 16 , a jesli nie to zaczynam poważnie martwić się o twoje zdrowie psychiczne ....
Jlo jak się nazywają ci internetowi maniacy , którzy zaglądają na fora po to ,żeby sobie ulzyć ,pobluzgać ,powyżywać się , czytałam kiedyś o tym ,jest jakieś fachowe określenia na takie 'cuś' jak agataaaa ( i inne jej wcielenia )
otóż to !
Jlo i Misio go go
Musze was zmartwic, ale na forum jest więcej osób, którym pewne rzecy sie nie podobają. To nie jest jedna osoba, to więcej osób.
A tak w ogóle, to Jlo zejdz juz z wątku, bo zaczynasz byc coraz mniej wiarygodna i sie ośmieszasz.
Zeby na mój głupi zart zareagować aż tak gwałtownie?
Pozdrawiam
Iwona

I przypominam że to jest forum językowe p.t. Szlifuj swój włoski
jeśli to prawda to zwracam do kieszeni,honor.Czemu spłaszczyłeś naszego gwoździka LPRem?
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
i kto tu się ośmiesza .....
Sama napisałas "Ale żeś jest chodzącą inteligencją."
Potwierdziłam odpowiadając dosłownie :)
Nigdy nie reaguję gwałtownie,zwłaszcza na Takich mąciwodów co skaczą z tematu na temat pod różnymi nickami,same ze sobą dyskutują i sieją ferment.Szlifierka się znalazła.Georgina
jlo czy depresja lekowa jest uleczalna/?biore paroxetin i clonazepam, juz 10 lat. czasami mam juz dosyc tych lekow.
no cóż.. na szczęście nadajemy na różnych częstotliwościach.
I tylko dodam, ze piszesz z tego samego serwera co ja, towarzysz winnicki, kaftan i pewnie jeszcze paredziesiąt innych osób na tym forum. Ja też moge sobie pomyślec, ze używasz innych nicków i snuc podejrzenia dlaczego sie do tej pory nie zalogowałaś. Tylko po co...
Dobranoc.
nie pamietam do kogo to bylo, ale nagle wszyscy tacy oburzeni erotycznymi fotkami wiec giertych and company musial wkroczyc
misio gogo ale z ciebie przydupas
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 137

»

Pomoc językowa - tłumaczenia