apel

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 137
A teraz moge sie nawet pozegnac jako Jlo, choc naprawde to ja - EUREKA.
I mozna sie tak bawic non stop, jezeli ktos nie ma innych zajec niz wylewanie złosci na internecie. Chociaz... w sumie moze to nawet lepiej niz w realu?
Pozdrawiam, zycze spokojnej nocy
Eureka
a czyim jestem przydupasem ? :)
dziewczyn z forum(ale nie tych nowych niezalogowanych)[rzeciez widac ze eureka napisala to o hostessach dla zartu, nie na złosc, jlo@ nie zaczaiła i sie oburzyla wiec misio gogo oczywiscie tez
ps wybacz za obraze, tak jak i ty zazwyczaj tego nie robie, no ale czasem jak to mowi jlo@ - wypadek przy pracy:)
jestem zaszczycony z bycia ich przydupasem .... :D
( tym bardziej jeśli mają takie ' przydupasy ' ja Jlo ( piosenkarka ) ;-)
---> chociaż nie wiem do czego pseudonim Jlo ( z forum ) tak naprawdę się odnosi ;)
a ty idź już spać , bo dobranocka dawno się skończyła , głupia małolata ...
Dio... jakis ty wstetny.Na Ciebie nie ma juz niestety zadnego lekarstwa.Ja jestem osoba inteligenta i nie nawet mi chlopcze do piet nie dorastasz.Ja bluzgam?Chyba tylko na Ciebie...bo zaslugujesz na najgorsze.Na pewno nie mam takich chamskich odzywek,blehhh brzydze sie takimi jak ty.
mądry stary cap
Teraz to juz nawet rozumiem dlaczego nikt misia go go nie chcial wziasc pod swoje skrzydla...niestety tylko "przyjacioleczka"zostala z ktora chce zaczac nowe zycie w Italii.Biedny i samotny...kawaler
inteligentny i z pryszczami
to, co mowi pytajnik (czy o co apeluje) wydaje mi sie bardzo sensowne

naprawde nie wydaje sie wam logiczne, ze jesli ktos ma inny sposob myslenia, inne opinie czy system wartosci, to nie znaczy, ze jest glupi, pusty, nimfoman, erotoman, hostessa itp. - tylko ze po prostu jest INNY NIZ WY
???
dzieki ze ktos sprowadzil dyskusje na wlasciwy tor, dobranoc, tylko sie nie pozabijajcie:(
a czy Tobie agatkof wydaje się ,że jeśli my mamy takie a nie inne zdanie w różnych kwestiach to znczy ,że jesteśmi źli , głupi , wredni .... ecc. ecc.
to działa w obydwie strony .... są też osoby na forum ,które nieustannie pouczają innych i mówią im jak powinni się zachowywać , mógłbym w związku z tym założyć temat i powiedzieć ,że są be , bo mi się to nie podoba , bo mają inne zdanie niż ja , każdy z nas jest inny i takie apele są bezsensowne ,bo nikt z nas się nie zmieni , ci ,którzy lubią prowokować będą to robić , czy ,którzy lubią pouczać będą pouczać itd. ...

do Agatkaaa .... jestem za młody na 'żeniaczke' więc jestem kawalerem ,masz z tym jakiś problem ;)
oczywiscie, ze tak o was nie mysle

skoro tak mowisz, to chyba nie zrozumiales nawet czesci mojej wypowiedzi...ale w sumie masz racje, tlumaczenie "z polskiego na nasze" nie ma sensu
ja nie powiedziałem ,że tak myśle .... to pyło pytanie retoryczne ;)
chodziło mi o to ,że są na tym forum pewne 'grupy osób' , które zachowują się tak czy inaczej i każdą z tych grup można by jakoś nazwać ujmując to w gorsze lub lepsze słowa , a raczej w mniej lub bardziej 'dosadne' ,poprostu musimy nauczyć się jakoś współżyć ze sobą w tym naszym małym 'fioletowym' świecie i postarać się zaakceptować takimi jakimi jesteśmy ,wiem ,że to trudne i ,że czasem się nie da ,ale cóż mamy na to poradzić ,albo w jedą ,albo w drugą stronę .... można też się nieustannie kłócić , jak kto woli ...
ale ci misiu zmiękła rura
(ta do go-go )
o ironio...
z ust mi to wyjales
Agatko wszystko sie zgadza. Ludzie są różni. Inni niż my, niz ty, niz ja itd. Najważniejsze jest to aby być sobą. Nie nawidzę obludników.
Zmieniają nicki i wypowiadają się jakby mieli/ mialy kilka osobowości.
Mam wrażenie, ze sami ze soba walcza. Wszystko ok, ale po co?
taaa strasznie mi zmiekła ....

inteligencja niektórzych poprostu mnie przeraża , ta wypowiedź była poprostu ... no słów mi brakuje , czasem to mam taki ubaw :D

agatkaf , z ust ci to wyjął kto ? ... to z rurą ;)
powtarzam:

agatkaf 18 Sie 2006, 23:26 odpowiedz
o ironio...
z ust mi to wyjales

to odpowiedz na twoj poprzedni post
z rurami nie mam nic wspolnego poki co ;-)
;)
Dawno mnie nie było na forum i w kraju.Ale jak czytam wszystkie zaległości to aż mnie to wszystko przeraża.Awantura za awanturą,czepianie się słów,literówek,nicków,wzajemne ubliżanie sobie.Najgorsze jest to,że wszystkie awantury wszczynia jedna osoba,która chyba się zaspokaja tak czyniąc.Zbieżność obelg,podobny sposób obrażania,wręcz perwersja.Taki sposób pisania ma osoba,która na jakimś forum podawała się za studentkę medycyny z warszawskiej AM(zaraz pewnie zaatakuje)a nosi pseudonim identyczny jak bardzo groźny wirus komputerowy,który jak juz zaatakuje to pozostawia po sobie śmierć i zniszczenie.Dzięki takim osobom to forum zaczyna przypominać gorszą odmianę magla.
Swoim wpisem dodajesz cegielkę.
Nie,nie to było w zamyśle.Po prostu trzeba zamknąć za sobą te drzwi,ostatni przekręca klucz i go wyrzuca.Że też ludziom się chce taksobie ubliżać.Tyle było spokojnych wpisów,nawet żartów o drapaniu misia za uchem a nagle ktoś kubeł pomyj wylewa.Jak zwiedzam inne forum to takiego magla nie ma nigdzie.Szkoda,że co piękne tak szybko się kończy.Pozdrawiam wszystkich:ciebie 53,Jlo@,misia,Gwoździka.
czasem porzebna jest terapia wsteząsowa dła ludzi który nieraz pisze sie w kółko to samo a oni nie rozumieją oni są jeszcze i tak mili dla pytających wi nie zawracaj głowy i nie psuj opini innym
nji, nie rozumiem co chciales powiedziec...to jakies "maslo maslane" wiec lepiej nie zawracaj glowy i nie psuj opinii heh
pytajnikkk...znalazl sie kolejny /lub kolejna ...obronca ucisnionych..:):):)...dobre mi sobie my bluzgamy, krytykujemy , czepiamy sie i ponizamy innych...czlowieku posiedz troche na forum, zorientuj sie co tu jest grane a potem wypowiadaj te swoje idiotyczne opinie i pytania :P:P:P:P, rece opadaja jak sie czyta niektore wpisy, i ty twierdzisz ze to ja sie czepiam,??? to gratuluje inteligencji..!!!..bo jak narazie to co chwile ktos czepia sie mnie , nawet glupich literowek jakie robie ...od razu sie czepiaja hahahah (nie wspomne , ze sie nawet smiac czlowiekowi nie pozwoala ) ;)
..
eureka! ...widze ze ty naprawde odkrywcza jestes

>I przypominam że to jest forum językowe p.t. Szlifuj swój włoski
nji.....i pomyslec , ze mnie sie ludzie czepiaja o literowki...

ps.to przykro slyszec ze tylko na naszym fotum jest taki b...* bo to psuje cala atmosfere, nie wspomne juz o jkaiej kolwiek mozliwosci nauczenia sie czegokolwiek w takiej atmosferze, jak kazdy sie boi cokolwiek napisac bo zaraz zostanie wysmiany przez innych zyczliwych...ale ja i tak bede pisac i tlumaczyc nawet jesli robie to z bledami, nie obchodzi mnie to...jak to kiedys ktos zyczliwy napisal "ale ta desminaa ma tupet" ,...ja osobicie nigdy tak nie uwazalam ,ale skoro inni tak mysla to czemu nie sprobowac byc wlasnie taka :P:P
DESSSSS spoko! smiej, sie smiej! i olej te literowkowe dyskusje;)

ja tam sie smieje :-DDD
buziak!
ja tez i smiac sie bede dopoki zyje hahahahhahaha...a jak komus to nie pasuje to nich nie wchodzi na to forum i sie nie czepia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...zakichana udawana inteligencja, ponurasy :):):):):)..buhahhabuhahahaha...i smiejmy sie agatkaf :):):)...milego weekendu
ojejku awantura -na tym forum podpisuje się tylko pod jednym nickiem (tak dla jasnosci jest to przepiekne arabskie imię żeńskie) niestety zadne z twoich pomowien nie zmnieni ani tego kim jestem ani miejsca mojego zamieszkania ani kierunku moich studiow nie zamierzam atakować bo dla mnie pododbnie jak wszystcy tu piszący jesteś jedynie niklą wirtualną postacią ktorej nie należy brac serio..być może rozgoryczoną nastolakta albo lubującym się w zadymach internetowych 80latkiem..naprawde czy tak tyrudno jest pojąc że twoje Są mi totalnie obojetne wirtualny panie/panno nikt? :/ net 9i tą stronę m in0 traktuje jako zrodlo wiedzy.czasami pozwalam sobie na male zarciki i tyle
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 137

»

Pomoc językowa - tłumaczenia