Muzyka włoska

Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 493
tujaga-kochana,nie wiem jak mam Tobie dziękować-o to chodziło!!!oooogromne dzięki.pozdrawiam.vojtek.
WITAM JESZCZE RAZ-SŁUCHAM TEZ PIOSENEK ''PUPO''-KTO PRZETLUMACZYLBY SLOWA PIOSENKI ''SU DI NOI''? szatynka0662wp.pl dzieki z gory :)
poprawiam- [email]
wpisz w 'wyszukiwarkę' ( po prawej stronie) tutuł. Jest już przetłumaczona
TUJAGA-DZIEKI CI BARDZO:)
NIE WOLNO MI KOCHAĆ CIEBIE - Rena Rolska

Nie wolno mi, nie wolno mi kochać ciebie.
Nie wolno mi przy tobie być nawet we śnie.
Mówią, że mam za mało lat, żeby wiedzieć,
czy to już jest prawdziwa miłość, czy nie.

Niech sobie mówią - cóż obchodzi mnie cały świat?
Ty wiesz o tym, że bardziej cię kocham każdego dnia.

Nie wolno mi, nie wolno mi przyjść do ciebie,
więc piszę list - nie czekaj mnie, nie przychodź dziś.
Chcę jeszcze raz, tysięczny raz ci powiedzieć,
że kochać cię będę, choć nie wolno mi.

/ w s t a w k a instrumentalna /

A tutaj spis piosenek Gigliola Cinquetti (tylko że to jest ona...)
może znajdziesz to o co Ci chodzi
http://gigliola-cinquetti.lyrics-songs.com/
DARIA TO PIOSENKA KTORA CHCIALAS PO POLSKU:)
NIE WOLNO MI KOCHAĆ CIEBIE - Rena Rolska

Nie wolno mi, nie wolno mi kochać ciebie.
Nie wolno mi przy tobie być nawet we śnie.
Mówią, że mam za mało lat, żeby wiedzieć,
czy to już jest prawdziwa miłość, czy nie.

/ w s t a w k a instrumentalna /

A tutaj spis piosenek Gigliola Cinquetti (tylko że to jest ona...)
może znajdziesz to o co Ci chodzi
http://gigliola-cinquetti.lyrics-songs.com/
witam wszystkich!!
Zakochalam sie w kilku utworach wloskich, ktore uslyszalam w tym kraju.. niestety do dzis udalo mi sie odnalezc tylko jedna z tych przeslicznych utworow "pazzo di lei" biagio antonacci...Reszty nie pamietam :'( Prosze przeslijcie mi na adres powyzej cos na nutke nek'a, biagio czy vasco rossi...Z gory dziekuje i pozdrawiam
Cześć!!! Chciałabym prosić o jak najwięcej włoskich piosenek! Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy i mógłby mi wysłać coś na maila: [email] byłabym ogromnie wdzięczna. Słucham już od jakiegoś czasu piosenek w tym języku i jestem strasznie w nim rozkochana. Dlatego wciąż szukam czegos nowego.
pilnie potrzebuje tekstu wloskiej piosenki "Mama Leone" jezeli ktos moglby mi go przyslac to bylbym bardzo wdzieczny
bardzo pilnie potrzebuje tekstu piosenki "mama leone"jezeli posiadasz taki tekst to bardzo bylbym ci wdzieczny gdybys mi go podeslala-prosze
google - mama leone lyrics - enter
ja też słucham tych starych piosenek ale też i Necka
czesc wszystkim mam taka prozbe w tym roku bylam 1,5 miesiaca we wloszech byl to okres akurat taki ze byly rozgrywane mistrzostwa swiata w pilce noznejbardzo spodobal mi sie utwor wykonany przez wlochow nie znam ani tytulu ani wykonawcy chcialabym ja jeszcze raz uslyszec bardzo mi na tym zalezy nie znam jezyka bo byl to moj pierwszy raz we wloszech tez wyjazd byl nie planowany dlatego tez nie uczylam sie nic z jezyka a teraz bardzo bym chciala sie go nauczyc dlatego zawiatalam na te stronke jeszcze raz bardzo prosze was o to zeby ktos kto kojarzy te piosenke o kontakt ze mna [email] gory dziekuje i pozdrawiam
nie podalam w swoim liscie zbyt wiele informacji na temat tej piosenki ale naprawde jest mi bardzo trudno co kolowiek o niej powiedziec byla tak zywa szybka spiewali ja chyba chlopcy a nawet nie wiem czy jeden ile ich tam bylo bylabym wdzieczna gdyby ktos sie ze mna skontaktowal nagralam sobie juz kilka plyt z wloska muzyka i slucham ich na okraglo jest piekna bardzo bym chciala wrocic jeszcze do wloch za rok teraz nie mam jak poniewaz w tym roku mam mature ale za rok bede robila wszytsko mzeby tam wrocic jeszcze raz bardzo prosze o kontak t z gory dziekuje i pozdrawiam buziaki dla wszystkich
Kocham GO jest boski...szkoda ze odkryłam go tak poźno... ale ważne ze w ogole :D
ja słucham takiej muzyki sondze że to arcydzieła moje [gg]
Witam:)
mam prosbe czy potrafilabys przetlumaczyc piosenke Erosa Ramazzotti'ego "Sera" bardzo mi zalezy
Z gory bardzo dziekuje:))
Witam
mialabym ogromna prosbe czy potrafilabys przetlumaczyc piosenek Erosa Ramazzotti'ego "Sera" bardzo bym byla wdzieczna
Pozdrawiam i oto moj e-mail: [email]
a to jej tekst:)
Sera -Eros Ramazzotti

yo no se si me sucedera
sueńos que se hagan realidad
como el que hoy
tengo en mi corazon
desde que esta
talvez este permanecera
sueńo que se haga realidad
como los que estoy
dibujando dentro de mis canciones
y ya que estan mientras que esten no dejare
de sońar un poco mas

sera sera la aurora
sera sera asi
como pasear
como respirar un nuevo aroma
y mas aun
y tu y tu mi vida
veras que pronto volveras
hare que estas manos sedan

y si llega todo al cambiar
que un sereno entorno se vera
has oido bien puede que haya nuevos horizontes
sabes porq sabes porque no dejan ver
de sońar un poco mas
una y otra vez .. ohhh
no mueren nunca las cosas si estan en ti (una y otra vez)
si los has querido una vez tu podras seguir (una y otra vez)
si lo has querido enserio como lo he creido io
iooooooo

sera sera la aurora
sera sera asi
sera la claridad que asoma
una imensa luz vendra
sera sera la aurora
sera sera asi
sera la claridad que asoma
una imensa luz vendra
Anya - to jest wersja hiszpańska!
Znajdz tekst po włosku i wklej od razu na strone z tłumaczeniami piosenek Erosa http://www.wloski.ang.pl/Eros_Ramazzotti_teksty_piosenek_z_tlumaczeniami_2139.html
Łatwiej będzie potem znależć :)
Proszę jeżeli posiadasz wiązankę przeróbek włoskich Śleszyńskiej, Gąsowskiego i Rozmusa, to bardzo bardzo proszę prześlij je na mój e-mail: [email] - chcemy zrobic podobny skecz naszej Skarbniczce (odchodzxi na emeryturę) i potrzebowałabym te teksty pilnie, Z góry serdecznie dziękuję
Witam. mam ogromną prośbę, czy mógłby mi ktoś przesłać pare włoskich piosenek, jutro organizuje małe rodzinne urodzinowe przyjęcie i chciałąbym zrobić to we włoskim klimaci. Poszukuje włoskich piosenek. Posiadam: Tiziano Ferro, Nek, i trochę Zero Assoluto, Negrita(więc jęsli ktoś ma zero assoluto i negrite to tezz chęcią przyjmę bo dużo tych kawałków nie mam) i jakieś pojedyńcze kawałki. Mój adres [email] . Z góry baaardzo dziękuję. mam nadzieję że ktoś się nade mną zlituje i troszke prześle :]
Polecam piosenkę zespołu I Santo California "Tornero" oraz "Dolce amore mio"
Hej mnie też wciągnęła ta muzyka, a to wszystko przez piosenkę "Tornero" zespołu I Santo California, którą mama mi włączyła...:) Oczywiście bardzo spodobała mi się piosenka Mama Leone - Bino oraz Drupi:) jeżeli ktoś zna jakieś podobne ładne piosenki oczywiście włoskie to proszę odpiszcie, bo chętnie posłucham innych :)
Mina - Noi solo insieme -
Gdy tego słucham dreszcze przechodzą mi po twarzy , czy ktoś pomoże dokładnie przetłumaczyc , a może macie więcej jej tekstów!!!
Pozdrawiam
agatkaf BARDZO CI DZIĘKUJE za wykonawcę, tego tekstu co pisałam, wiem że niezbyt dokładnie, ale widzę że zakapowałaś, WIELKIE DZIĘKI , TO DUŻO DLA MNIE ZNACZY :)m pozdrawiam :)
Najlepsza wloska muzyka to Lacuna Coil, the Gathering, lub takie grupy jak Raw Power, Negazione czy Cripple Bastards. A tak z drógiej rynny to radze Prophilax czy San Culamo :-)))))
Czy ktos posiada piosenki z najnowszej plyty Ligabue "Nome e cogniome"?????????? A w szczególnosci chodzi mi najbardziej o piosenke pt. "Giorno per giorno" Bylabym wdzięczna za przesłanie mi jej na maila: [email] z Gory berdzo gorąco DZIEKUJE! Pozdrawiam!! Hej:*
już wysyłam
Temat przeniesiony do archwium.
301-330 z 493

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa