Muzyka włoska

Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 493
też uważam że muzyka wloska jest super!a zwlaszcza Paolo Meneguzz! pierwszy raz spotykam sie z kims kto zna tego piosenkarza i jego cudowne piosenki!mam wspomnienia...
czy może macie coś jednak z trip hopu lub rocka włoskiego ale tego troche nowszego('misia'mi sie podoba)?dajcie znać,chętnie posłucham czegoś nowego.dzięki
przebywając we włoszech bez przerwy słuchalam tamtejszej muzyki , nie myslalam ze az tak mi sie spodoba. kupiłam mp3 poprosilam sąsiada pani u której pracowalam o nagranie mi piosenek . hmm miałam ich 89 bez przerwy sluchałam , az sie zakochalam w tej pieknej muzyce (wszystko o miłosci) jak oni pieknie potrafią wyrazac uczucia. wruciłam od polski 3 tygodnie temu Moj chłopak przez pomyłke skasował mi moją włoską muzyczke...:(( bardzo prosze wszystkich o pomoc . jesli macie nowa muzyke prosze o kontakt
cze ja tez uwielbiam wloskie piosenki i to panstwo moja mama pracuje tam od5 lat czesto do niej jezdze a w tym roku wybieram sie na swieta i sylwka szukam ciekawych ludzi o podobnych zainteresowaniach muzyczny dlatego wpisalam sie tutaj na forum
Ciao!
Jasne. Jesli masz canale5, to bedzie jego koncert- czwartek o 21 . Ja go uwielbiam, bylam na jego koncercie, na zywo spiewa jeszcze lepiej, potrafi przekazac cudowna energie, nawet do gesiej skorki doprowadzic. Uwielbiam jego Mai, to dla mnie prawie motto zyciowe, Quanti amori, Fiore, Napule. A co sadzisz o Amici di Maria de Filippi. Pozdrawiam Kasia
Witam wszystkich ma ktoś może piosenkę tengo La camisha nera - czarne koszule?? pardzo prosze o przesłanie na miala [email] i jak macie to inne are dobrych kawałków jak cosik to moje [gg]
czesc jeslimozesz odezwij sie na [gg] bardzi chcicoabym nawiazac z Toba konstakt jels mozesz przeslac jakies pioseneczki laury pauzini lub innych wykonawcow wlsokich ebde wdzeczna [email] pozdrawiam:)
zgadzam sie z toba w 100% Raiiu wszedzie do okola hh iic wiecej ludzie powinni sie rozwijac poszezac choryzonty a oni ida jak by mieli klapki naoczach! A tak przy okazii ma ktos moz tlumaczenie Laccatem cantare Toto Cotugno? Buzia wszystkim
Zgadzam się z przedmówcą - choć nie wiem czy to do końca hip-hop. Aktualnie posiadam dwie płyty i obie są świetne. Bardzo polecam, choć zrozumienie niektórych tekstów jest uwazam, niezmiernie trudne :)
pozdrawiam
prześlij mi też parę fajnych piosenek, tych starszych jak możesz. mój email: [email] z góry dziękuję pozdrawiam
wyślijcie mi na mojegp emaila jakieś fajne piosenki, bardzo proszę [email] dzięki
przyślij mi proszę na mój email [email] te starsze piosenki bo ja nigdzie nie mogę ich dostać. byłabym bardzo wdzięczna. pozdrawiam.
ja tego slucham :) ta muzykqa jest swietna szczegolnie lubie albano & romina power,francesco di napoli itp...ale slucham nie tylko wloskiej ale tez francuskiej...polecam Teeyah-J'tai'mie
ludzie kto mi pomoze??wysylajcie mi jak mozecie wloskie piosenki!!prosze zupelnie oszalalam na punkcie tej muzyki!!a prawie nic nie mam.PROSZE O POMOC.Pozdrawaim :*:*:* e-mail: [email]
ale potrzebuje tylko piosenek bardzo rytmicznych takich do tanca w stylu balla balla,volare itp itd PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!prosze o szybkie,szalone piosenki :D:D:D:D
Hej wszystkim! Mam wielka prosbe, czy ktoś ma mp3 Marco Bocchino? Poszukuje i nie moge nigdzie znalezć jego muzyki. :D przeslijcie mi na emaila :D
aaaa Jovanotti i "Chissa' se stai dormendo" jest cos :-)
tej piosenki nie slyszalam jeszcze ale "mi fido di te" tez jest fajna piosenką :)
Ciao!!!
Mi piace ,moltissimo la musica italiana!! Mnie tez moi znajomi uwazaja za dziwna z tego powodu....uwielbiam Erosa , Neka, Gemelli diversi,Paola e Chiara...naprawde moglabym wymienic bez konca!! Se avete voglia di parlarne scrivetemi il mio [gg]
Czy ma może ktos do sprzedania jakąś fajną płytke z piosenkami włoskimi? jeśli tak to prosze o kontakt na maila [email] lub [gg]
Dzięki
Witam,
Przepraszam z góry z mój poziom ignorancji ale jeśli chodzi o język włoski to moja wiedza jest bardzo nikła. Od roku poluję na piosenkę którą nie wiem kto śpiewa (na pewno kobieta), ani jaki jest jej tytuł, jedyne co wiem (oprócz melodii której na klawiaturze nie zanucę niestety) to, że w refrenie idzie coś co brzmi jak: "wunder was, wunder wa-a-as". Help kto to śpiewa i jaki tytuł jest tego?
Tumak

to dales nam zagwozdke :-) ale mnie to wunder was wyglada na niemiecki :)
mmmmhhhh..vitam droga pania magde
witam...
mam taki problem, szukam i szukam, ale nie moge znalesc, nie wiem czy jakas ułomna jestem czy co, no ale po prostu nie moge, nie umiem, no nie wiem:D pilnie poszukuje tekstu do piosenki pana e poveri "acapulco" moze ktos dysponuje??:) z gory dziekuje:D
widze ze jest nas wielu-fanatykow wloskiej muzyki. wydaje mi sie ze powinna byc zalozona strona o tej wlasnie muzyce. jesli ktos jest chetny i moglby pomoc w tym czyms to zapraszam na [gg]
Ja też słucham włoskiej muzyki, na początku nie podobała mi się wcale a później jak mnie wciągnęło to cały czas jej słucham^^

Bardzo podobają mi się piosenki:
Erosa: Prawie wszystkie :D
Nek'a:"Laura non c'e", "Lascia Che Io Sia", "Se Una Regola C'č", "Se Io Non Avessi Te
oczywiście Laura Pausini i wiele innych...

P.S. Ostatnio zacząłem słuchać "POOH'a" również ma bardzo piękne utworki
a szczególnie "TANTA VOGLIA DI LEI" ten utwór jest bardzo piękny:)) posłuchajcie bo warto:)))
Ja to słucham włoskiej muzyki już od około 2 lat :) i nie mogę się bez niej obejść... czasem jednak moi znajomi uważają mnie za dziwną bo nie słucham techna, hh tylko włoską muzyke i twierdzą że to jest szajs... ostatnio mnie wciągnął zespół Zero Assoluto, polecam :)
Toto Cutugno - L'Italiano

Macie moze tlumaczenie?? Bardzo bym chciala i nigdzie nie moge znalezc... :))))
a mozesz mi wyslac ta swoja ulubiona piosenke wloska? [email] ja tez moge ci cos wyslac oki?
moze masz ta piosenke? [email] dzieki
Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 493

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa