fajne piosenki

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 220
"Azzurro" "L'italiano" "24 000 Baci" "Insieme" "Mamma Maria" "Vivo por Ella"
tak,tak najlepszy jest Nek,a zaraz po nim Tiziano Ferro,albo odwrotnie... wszyscy sa wspaniali-to najlepsi piosenkarze na świecie ,ale bardziej przystojny jest Tiziano Ferro dlatego własnie jego zdjecie mam w piórniku.Chciałem sobie zrobić nawet tatuaż T.Ferro ,ale mama mi nie pozwoliła.ehhh moze kiedyś....
No proszę,po takim tekscie nikt mnie nie uznał za wariata ,ani tez nie wyśmiał.Bardzo tolerancyjne forum,wiele potrafi znieść.:)))
a dlaczego ktos mialby wysmiac ? :)
a kto to jest tiziano ferro?
Piccolaccia ustawiłem ci wysłanie 2 płyt tego pana.P) A ja idę popracowac>)
grazie infuś, jak ty o nas dbasz;)
Widze ze nikt tu nie zna chyba pioenek takich na styl "volare, cantare". Trudno.
hehe
Domenico Modugno - Ciao ciao Bambina ;))
"volare, cantare" to chyba znaja wszyscy...ale przeciez temat mial byc "fajne piosenki" heheheh
i tak wszystkie najfajniejsze piosenki to śpiewa Tiziano Ferro i Nek...:)
///dooobra juz wiecej nie będę sobie robił z nich "jaj"///
a ja tam lubie "volare, cantare";)
mimo iz uwazam, ze wloska muzyka (z nielicznymi wyjatkami) jest tak samo dobra, jak wloski film, mam pokazna kolekcje italijskich mp3 i slucham tego czesciej niz czesto;)
jedno czego nie lubie, to wloski hip-hop;))
i masz rację! ja wszak robię sobie tylko tzw. jaja z owego Neka i Ferra Tiziana,zdecydowanie wolę inna muzykę.Co do filmu to Pasolini nade wszystko.
aliseeee jak na styl "volare,cantare" to może Pupo: "Su di noi", "Come sei bella", "Innamorata", "Tornero"...
jak ktoś chce 4 piosenki Pupo to mam teraz na skrzynce mogę podesłać.
-primavera
-su di noi
-ciao come stai
-firenze santa maria novella
[na skrzynki typu buziaczki i autografy nie wysyłam,nie wchodzi tam więcej jak 1 utwór mp3!]
a ja kocham te piosenki;))))) !!!!!!!! ;))))))))) i jeszcze pupo - forse i sara perche ti amo i ti amo tozziego ;))))))))
ta piosenke "tornero" spiewa Pupo i I Santo California. ktora wersja jest orginalna?
I Santo California w 1975 zaspiewali ten przebój sprzedając 11 mln płyt,jak każdy wielki przebój Tornero jest wykonywana przez róznych wykonawców w róznych językach na całym swiecie.
kto ma piosenke "tornero" I santo california? swietna jest :) Jesli ktoś mógłby mi przesłać, to byłabym wdzięczna:) mój adres [email] :)
Natalia919 prześlę Ci póżniej.P)
a mi tez inf? [email] dzieeeeki
morsela nie ma sprawy niedługo wyślę.P)
dziekuję bardzo za piosenke :) świetna jest:) Jeśli masz jeszcze, to proszę prześlij mi, bo ja za duzo nie mam, a w muzyce włoskiej jestem zakochana po uszy :) ;)
Nie moge... "tornero" jest świetne.. mogę słuchać cały czas, w sumie to ciekawe, że tylko jedną piosenkę udało im sie wypromować na tak duża skalę.. hmm... kazda piosenkę, jesli tylko usłyszę, ze jest po włosku, to od razu mi sie podoba.. Muzyka italiana jest najpiekniejsza, bo taka romantyczna..ech..rozmarzyłam się :) "Sei, sei la vita mia..." super.. :)
morsela moze otwórz skrzynke na wp lub interii to ci przeslę ta piosenke bo mi sie cofła>P)
nie sadze,ze 1 piosenke wypromować,a hity: Dolce amore mio,Un angelo,Maledetto Cuore.Wszak nie stały sie tak wielkimi,swiatowymi przebojami jak Tornero,ale nie mozna pisać że jeden hit wypromowali ,bowiem jest to bzdura
...sorry, mój błąd :)
chodziło mi o wypromowanie na świecie..
ale już nic nie mówię, bo to była dawno
i jeszcze mnie na swiecie nie było... :)
Moja siostra była we Włoszech w tym roku, wróciła we wrześniu Bardzo spodobały jej się tamtejsze piosenki. I nowe i stare. I szybkie i wolne. Jednak nie zapamiętała ani tytułów ani wykonawcy. Moglibyście podać tytuły tych, które znacie? Tych najnowszych włoskich:) Z popu, techna...:) dance hmm chyba tylko to;)
Z nowaych no to najlepszy dla mnie jest Nek, ale także Francesco, Laura Pausini, Neffa - z tych których znam i słucham.
Ale jest jesze Zero Assoluto, Luca Dirisio ma fajna piosenkę teraz: "Se provi a volare". Ponadto oczywiście jeszcze Tiziano Ferro i Eros Ramazzotti :)
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 220

« 

Pomoc językowa