Jacy sa Wlosi??

Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 275
(mój "kolokwialny język mi ciąży:P )
:)))
Droga Fanaberia:)
Chcąc zrekompensowac "próbę" rozłożenia Ci wątku, a niestety miewam to w zwyczaju (świadomie badź mniej) podpiszę się pod słowami Pani której wypowiedź cytowałam. Zdrowe podejście i będzie dobrze, dopóki zachowasz "zdrowy rozsądek" myślę, że życie warto czasem sobie pokolorwac:P
a Pana, proszę Pana nieszczery uśmiech sobie zapamiętam:P
A taak? Oświadczam więc, że Pani portfolio, które raczyła Pani przesłać do naszej Firmy, zostało wyrzucone do kosza.:)
Bardzo dobrze! i tak nie uśmiechałam się na tych zdjęciach:P
Ja mam ambicje prosze Pana. Wie Pan co to takiego? Ja...nie będę byle chińskiej firmie swoim ciałem reklamy robic! Jak Pan pewnie trafnie zauważył po przejrzeniu portfolio szkoda takie ciała marnowac na byle jaką firmę. Eh...młode modelki to mają ciezkie życie...tyle niebezpieczeństw czycha na ich "niewinnośc ":D:D:D
a proposito bielizny...uwielbiam koronkowe bokserki..czarne biale czerwone..moge przelsc foto w tych bokserkach?..ale zdjecie jest od strony plecow..i widac tylko czesc pupy umajtkowionej w koronki..stoje tylem bo troche mi sie przytylo i piersi mi powiekszyly sie i wyskakuja wprost z biustonosza wstrone obiektywu..a to mnie krepuje..
Sette!
Nie rób mi konkurencji bo widzę, że nie wygram:P
Natychmiast zakładam Pani dossier!:)
oburzona wyszłam, trzasnełam drzwiami i nie wróce....
a jutro założe 100 wątków na temat tego jacy faceci są okropni, że tylko jedno im w głowie, że wystarczy im kawałem tyłka pokazac a poziom adrenaliny i testosterony nie pozwala im trzeźwo myślec!
Wszyscy i każdy z osobna taki sam!
I co z tego, że Sette ma większe piersi? Co z tego?
Urażona zamykam się w sobie:(
pupe tez mam okraglejsza..zoltki chyba lubia kraglosci :D
jak zakupie biustonosz propocjonalny do kszatltu obecnego moich piersi to wysle panu wiecej zdjec..o ile ..hmm...zoltki zgodza sie poczekac na ich obejrzenie :D
Diabeł nie kobieta!:P
..spojrzalam w lustro..kurcze... okraglutka jestem tam gdzie trzeba..dwie duze pilki...i tu i tam....oho ho ho ...chyba az za bardzo kragla jestem o jakies 3 kg..mysle..ale to sie gubi przy mej wysokosci..moze ja za wysoka jestem dla Chinczykow?... pewnie wola mniejsze?
sono giusta..sono perfetta!!!!!!
:DDDDDDDDDD
Oooooo, moje biedne żółte serce!!!:))
ach.. ach ..juz robie usta usta...masuje... juz pomagam..masuje masuje..
pomoglo Panu?
wymasuje wszystko co pan sobie zyczy..wszystko..sono aperta...x... hmm...collaborare
..tylko niech juz Panu serducho nie pada bo beda nici z mego zóltego sorry.. zlotego kontraktu azjatyckiego..chce podbic Kraj Tygrysa!
i padł na zawał:)
Sette czuj sie winna:)
nie wierze...takie male.. maluchne serducho...a tak masowalam!..i usta usta robilam!
no właśnie Sette...to go zabiło! Z Twojego opisu swojej osoby to ja się wcale nie dziwię...chłopak nie wytrzymał nadmiaru wrażeń a Ty zamiast lodem go obłożyc to Ty mu usta, usta robiłas...eh oj dziewczyno
Jestem zdegustowana tym co zrobiliście z tym wątkiem...dorośli ludzie a ...eh
Wstydźcie się!...młodzież tak demoralizowac...czuje sie zgorszona!:D
a Ty Quasi wstawaj nie udawaj martwego ...sette już nie bezie całowac, nei masz na co liczyc:P
usta usta robilam i masowlam..cos malego..zoltego....byc moze to bylo chinskie serce..nie wiem..nie wiem...
Cytat: EwelinkaFiona
Ale jesteście miłe...;)
Poznałam go 2 miesiące temu. Pojechałyście po bandzie;).....może się okazać, że wcale nie szukasz miłości, lecz dowartościowania na jakimś polu....http://kobieta.wp.pl/gid,12685679,img,12685721,kat,79596,title,5-bledow-zakochanych-kobiet-5-bledow-ktore-najczesciej-popelniaja-zakochane-kobiety,galeriazdjecie.html :D
Ha ha ha... ale się uśmiałam...dziewczyny jesteście wspaniałe.Im dłużej tu przebywam tym bardziej mnie zadziwiacie... pozytywnie oczywiście :)
Kolorowa...o co zakład, że cała przyjemnosc po naszej stronie?
Quasi też pewnie się zgodzi:)...choc nie wiem czy mu lekarz nie zabronił narażac się na "nadmiar wrażen"
Quasi sie woli.... fejsbokować :D
hahah...oj Sette on pewnie teraz resztką sił próbuje pozbierac się po tym Twoim masażu:P
Temat przeniesiony do archwium.
241-270 z 275

»

Pomoc językowa