Hallo, to jeszcze raz ja:)
Przeczytalam moj ostatni wpis i czuje niedosyt:))
Sette, porzadny facet...hmm...
To moze rzeczywiscie oznaczac dla kazdej z nas cos innego, ale napewno porzadny czlowiek to dla wiekszosci to samo.
Widzisz, ja zawsze oczekuje w milosci WSZYSTKIEGO, jak widze ze facet mi tego zepewnic nie moze, to poszol wad.
A wszystko, to ja mam na mysli przedewszystkim intelekt i szalenstwo.
Tys nic nie wspomniala czy ten super fajny pan, moze ci IQ zaimponowac, czy moze cie oczarowac tak bys UWIERZYLA ze jestes ta jedyna. Czy ma szlachetny charakter i wartosci....Nie mow ze tego sie nie da wiedziec, takie cos sie wyczowa. Takie cos wnioskuje sie z rozmow. Jako inteligentna, pewna siebie kobieta, nie powinnas miec problemu wyczuc, czy to jest burak odziany w dobry garnitur lub facet co jest prawdziwej kobiety wart.
Jak patrzy gdy poprawiasz wlosy, czy nie nudzi cie, czy potrafi cie zaskoczyc i czy pokazujac ci gwiazdy ma pojecie ze astrologia to nie to samo co astronomia:)))
DLACZEGO myslisz ze nie mozesz TAKIEGO miec? MASZ PROBLEM!!!
Szacunek, zasady i hulanki na calego:) Jesli ci to zapewni to znaczy ze to ON!
DLACZEGO myslisz ze nie mozesz TAKIEGO miec? MASZ PROBLEM!!! I nie mow ze takich nie ma, ty nie wierzysz ze tacy sa, a to jest roznica.
Juz kiedys pisalam ze kochac zawsze warto, nawet zle ale warto! BYLEBY NIE KOCHAC GLUPIO:)
I tu uwaga, znow sie powtorze, milosc nie dla idiotow:))
Ide zapalic skreta:)
I nastepnym razem napisze dlaczego jestem sama mimo ze wlasnie taki czlowiek sie o mnie stara, taki co to by w ogien skoczyl. Sa bledy ktorych wybaczyc nie mozna, tylko tyle powiem.