Chrzciny we Włoszech

Temat przeniesiony do archwium.
121-131 z 131
| następna
£omatko , ale macie tu problemy ... :) Moze swiety lobrazek dziecku albo czapusie z moheru i juz ?
Ja bym kupil wysokie glany jak z matriksa i plaszcz jak z matriksa,aha i okulary jak z matriksa
Ale zloto jakie , zloto ? tu o zlocie sie rozmawia ! :)
Mary dolary kupuje sprzedaje
italo dziwaku - nie uwazam, ze pl jest krajem zacofanym i pospolitym itd jak tam sobie to okresliles, napisalam tak tylko o kawalku mojej rodziny, ktorej niestety ale naprawde jest zacofana i zalezy na tym, zeby na chrzcinach wodka byla, bo jak nie to chrzciny niewypal...nie uwazam tez, ze wlochy to taki zajebisty kraj i juz sie na wloszke przerobilam...troche chyba ciebie ponioslo, ulozyles sobie juz historie o mnie widze, heh...zaskocze cie moze, ale w najblizszych latach, dopoki moje dziecko nie zacznie chodzic do szkoly mamy zamiar zamieszkac w polsce:) wiec ku pamieci: nie pislam o polsce i o polakach tylko o czesci mojej rodziny ok? a co do reszty to rzeczywiscie jesli wyprawie chrzciny tutaj to przyjada tylko rodzice i brat, bo reszta na bank nie wylozy kasy na bilet, wlasnie dlatego tak bardzo chca w pl, bo wiedza, ze do wloch i tak by nie przyjechali...i juz przedyskutowalam ten temat z mezem i chyba bedziemy robic tutaj, w koncu to swieto dla nas i dla dziecka, oczywicie ze bez zlotych prezentow, juz wszystkim powiedzialam, ze i tak dziecka tymi gadzetami przystrajac nie bede:)
Czym się różni Polak od polaka o Polska od polski?

Wypadało by nauczyć się pisać poprawnie te słowa, to stanowi o szacunku do siebie samych i do własnego kraju.
Spoko Magda jest dobrze.Troche ta strona potrafi przewrazliwic,gdy sie pojawiaja czasami oszalale dziewczyny,madrale.Nie jestem tradycjonalista,chociaz nasze tez jest ciekawe.Co do przyjecia czasami pewien kompromis jest lepszy niz potem byc dreczonym i wypominanym.Moge to sobie wyobrazic.
powodzenia Magdo
no niestety, rodziny sie nie wybiera...;) "Quasi" Fa La Differenza - zawsze na forum pisze malymi literami i mysle, ze nie powinno to nikomu przeszkadzac, bo nie swiadczy to o braku mojego szacunku...co za pomysly...
A dlaczego nie robisz błędów ortograficznych?
Przecież "h" łatwiej napisać, niż "ch".
Twoje zdziwienie"co za pomysły" jest symptomatyczne.
Wierzę, że cię to dziwi.
jakos nie mam zwyczaju robic bledow ortograficznych...z przykroscia musze stwierdzic, ze to naprawde dziwny pomysl uwazac, ze brak mi szacunku, poniewaz pisze malymi literami...jednak zapewniam cie, ze tak nie jest, wiec daj juz spokoj...milej niedzieli;)
Miłej niedzieli również tobie.
Zostawiając już w spokoju ten brak szacunku, którego nie możesz zrozumieć, pisanie nazw państw i narodowości w języku polskim z małej litery również jest błędem ortograficznym.:)
Temat przeniesiony do archwium.
121-131 z 131
| następna

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę