Pielęgniarki we Włoszech

Temat przeniesiony do archwium.
271-299 z 299
| następna
DOCHODZE DO WNIOSKU PO PRZECZYTANIU WSZYSTKICH WYPOWIEDZI PIELEGNIAREK ZE TAK NAPRAWDE OTYM JAK BEDZIE TAM WE WLOSZECH DECYDUJE PRZYPADEK I TROSZECZKE SZCZESCIA .ZASTANAWIA MNIE TYLKO JEDEN FAKT NA TYCH DWOCH SPOTKANIACH W BS W WARSZAWIE CO BYLAM CALY CZES POWTARZALI ZE POTRZEBUJA PIELEGNIAREK BARDZO DUZO TO DLACZEGO NIEKTORE WYJEZDZAJA JUZ PO 8 MIESIACACH A NIEKTORE PO POLTORA ROKU JESZCZE NIEMOGA WYJECHAC.CO ODECYDUJE KTO POJEDZIE LUB KTO? PA
Gochecka a Ty otrzymałaś propozycję pracy jeszcze od BS czy już z Quanta bo te z BS są już nieaktualne
ja bylam na egzaminie w lipcu i wtedy byli przedstawiciele z quanty z wloch i mowili ze potrzebuja duzo pielegniarek do pracy .ja juz niczego nie rozumiem.mam cicha nadzieje ze dzieki tj nowj firmie wogole wyjedziemy
odpowiedz dla laretta15- jestem Agnieszka z firmy Sintesia,to co Pani napisala o nas jest absurdalne,nasza firma dziala legalnie,nigdy nie wiàzala sie z innymi firmami,moja mama nie ma nic wspolnego z pracà.prosze nigdy wiecej nie odwazac sie pisac czegos podobnego,na jakiej podstawie wypisuje Pani podobne historie???!!!!!!
prosze przeczytać wczesniejszy post, w ktorym pytałam czy Ty jesteś ta Agnieszka która pracowała w f-mie Bussines -Service nie miałam odpowiedzi
przepraszam f-me sintensia za wynikłe nieporozumiemie kochane kolezanki pielęgniarki faktycznie f-ma ta nie ma nic wspólnego z dawnym bs był zbieg okoliczności i nieporozumienie ale wyjaśniłysmy sobie !!!!!!!!!!!!!!!!!! za wynikłe nieporozumienie jeszcze raz przepraszam!!!!!
tak przeczytalam teraz,ze pytalas o mnie,nie sprawdzalam ostatnio wypowiedzi,poniewaz jestem troche zabiegana .
najwazniejsze ze juz zostalo wzystko dopowiedziane i wyjasnione a oto chodzi pozdrawiam!!!!
Czy firma Sintesie ma pozwolenie Ministero del Lavoro na kierowanie pracowników do pracy. Proszę o informację gdzie znajduje się siedziba firmy ponieważ na Państwa stronie nie znalazłam informacji na ten temat
glowna siedziba firmy Sintesia:
SINTESIA soc. coop. sociale
93100 CALTANISSETTA, via Sardegna,17
ITALY
jest tez biuro w Agrigento i Geli,ja pracuje w tym drugim miescie,odnosnie dokumentu z ministerstwa pracy moge przeslac na imaila,prosze podac mi swoj mail,albo wyslac mi wiadomosc na moj: [email]
Caltanissetta-ładne miasteczko w centrum Sycylii.A dlaczego nie chce Pani podać nr pozwolenia publicznie?Każda firma działająca legalnie takie wiadomości ogłasza ażeby wszyscy mogli to zobaczyć,sprawdzić.
Geli i Agrigento to płn.i pd.Sycylia.Trochę daleko miałyby pielęgniarki do biura gdyby ew.zgłosiły się do pracy.A dlaczego na forum nie możemy dowiedzieć się co ma do zaoferowania pani agencja?Różne legalnie działające agencje zgłosiły swoje oferty do głównych izb pielęgniarskich.Może i pani tam się zareklamuje?
Gela :)
Scusi,Gela
Ale dość ładne miasteczka.
Chociaż Geli też jest i też mi się podoba.P.Agnieszka napisała w Geli(nie w Gela) więc mogło zdawać się,że o tą miejscowośc chodzi
Pierwsze co mi przyszło na myśl to Gela, bo "w Geli" może dotyczyć obydwu, a z tego co wiem, Gela jest większa.
Dobra już się nie czepiam, ale jestem pedantką :)
Witaj w klubie pedantów.Ale są to dość ładne miejsca(Geli północ,Gela południe Sycylii) chociaż Sycylia mnie nie kręci.
Gela,na samym dole Sycylii,rnnie podawalam numeru,poniewaz mysle,ze zobaczenie takiego dokumentu jest wazniejsze,rnpozwolenie wydane przezrnRegione SicilianarnAssesorato Regionale LavorornServizio Ufficio Provinciale Lavoro rnU.O.B.3^-Uff.IIIrnCaltanissettarnProtocollo nr'7894 del 26 nov 2004rnczy ta informacja wystarczy?
P.Agnieszko,napewno wystarczy,na początek.Każda z chętnych pielegniarek po sprawdzeniu wg numeru w odpowiednich instytucjach i na odpowiednich wykazach sama podejmie decyzję o związaniu się z pani biurem i wtedy dokument bedzie chciała zobaczyć na własne oczy.Ja zaufałam(oczywiście po b.dokładnym sprawdzeniu)i związałam się z włoskim biurem pracy,które swoją ofertę zgłosiło do polskich izb pielegniarskich.Tym bardziej,że wszystkie koszty wzięli na siebie(kurs,dokumenty,podróż itd),nie będą ich nam z pensji potrącać bo wraca im je nasz pracodawca.
nasza firma takze pokrywa wszystkie koszty,kwatera przez caly okres pracy,poza dojazdem na miejsce,
nie jestem pewna czy mozemy zamiescic reklame w izbie pielegniarskiej,poniewaz nie mamy siedziby w Polsce,dowiem sie,dziekuje
lidka zadzwoń do mnie mastąpiła niespodziewana zmiana kierunku mojego wyjazdu!!! Pavullo k modeny CIAO!!!!!!!!!!
Witam czy ktoś jeszcze czeka na wyjazd z BS z Warszawy obecnie Quanta napiszcie czy macie jakieś propozycje. A może wszystkie już wyjechały.
Pozdrawiam Lidka
witam ja mam jechac z firmy quanta wyjazdy odbywaja sie ja musze troche poduczyc sie jezyka .Zadzwon do Antonia i wszystkiego sie dowiesz osobiscie .A ty od kiedy czekasz na wyjazd
skończyłam w ubiegłym roku w grudniu w styczniu miałam nostryfikację w marcu byłam na rozmowie z OPENJOB i miałam w maju jechać ale Antonio powiedział, że to już nieaktualne i czekam na jakąś propozycję. Wcześniej rozmawiałam z Larettą jakbys mogła dać jakieś namiary to chętnie pogadam . mój adres to [email] możeswz podać nr telefonu to zadzwonię. A ty od kiedy czekasz
Mój numer gadu to 7865024
witam ja mam nostryfikacje od kwietnia najlepiej bedzie jesli podam ci moj numer telefonu komorkowego 5[tel]
Dzięki zadzwonie w poniedziałek bo moge z pracy. pozdrawiam Lidka
Jezeli jeszcze masz ochote porozmawiac z pielegniarka pracującą we Włoszech to odezwij sie.Szkoda ze wczesniej nie widziałam tego wpisu :(
Temat przeniesiony do archwium.
271-299 z 299
| następna

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia