***Zaczepki**

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 182
Dobranoc :-)
alez się wymigał od odp....:)za to masz kolejnego +...liczysz ty je?
buonanotte e ci sentiamo presto:)
ex l... od kiedy to jesteś Hogata? No, więc spoko kochaj Stacha ;)
I tak zabierasz tajemnice ze sobą? Czyżbyś stchórzył Italo?
Każda ma swojego kochanka, Ty kochasz Stacha a ja Tomasza ;)
Prawda ex l..? ;)
tajemnica:):):)
Nie,to na pewno taki wybieg.Niezła technika.Zostawił cię pełną niepokoju,zaintrygowaną.Teraz będziesz czekać na kolejną odsłonę..Sorry,Ewans77-jesteś złowiona :-)))
Italo poszedł poszarpać Morfeusza ;)
Twój się zwie Tomasz?.To masz Tomasz.A serio wyjeżdża do pracy do Włoch?Nie boisz się rozstania???
Ale z Morfeuszem nie mam szans ;)
:-))))
:):)no Ewans...wpadłaś jak śliwka w kompot..pewnie jeszcze o tym nie wiesz ale już za późno na ratunek dla Ciebie:):)
ex l. (mogę tak skrótek do Ciebie mówić...podoba mi się:) )....Tomasz wyjeżdża a dziewczyna zaplecze dziś wieczorem zbudowała:)
(Ewans...tylko żarty)
Nie ma lekko..ja zresztą też nie mam szans-mnie też Morfuś szarpie i ciągnie do łóżka.A co mi tam,ulegnę.Stachu nie widzi ;-)
Żarty,żartami-ale w sumie masz rację ;-)
ok dziewczęta:)....Morfeusz ma dziś wzięcie więc :)...dobranoc Wam życze:)
Zazdrość w zdrowych rozmiarach byle nie przesadzić. Zaufanie, bez tego nie ogarnełabym.
No właśnie to tylko żarty :) Kolega rozbawił nas dziś troche :)
Complimenti vel gratulacje :-)
podsumowując dzisiejszy wieczór wyszło na to że?...made in poland is the best:):):):):):):):)
3 mać się tam lalki:)
Uważaj Ewans77,uważaj,bo ja mam specjalizację w żądaniu przeprosin.
Ale przepraszać dla równowagi też lubię.
3maj się aagnese.
Może Teletubiś mnie wyciągnie z tego kompotu?
Dokładnie tak. :) Dobranoc, wybieram się w ramiona Morfeusza- może mnie też przyjmie- ;)
Raczej nie dzisiaj,a spać to ci się nie chce?
Dziekuje!!!!
Przez Was popadlam w kompleksy!!
Ja wygladam jak Polka czy tam Niemka czy Ukrainka i jeszcze nikt nigdy mi nie proponowal ze mi zaplaci. Ja to bym sie nawet z ciekowosci zapytala ile chca mi placic i cuy kwiatki dostane po sprawie:))
Ubieram sie roznie, raz w mini raz maksi.
Chyba jestem pasztet:))
Albo wygladam ze za droga jestem:))
Madzia:):) witaj:)

wiesz o co biega? może sie boją? wkońcu dynamiczna babka jesteś, boją się żeby nie oberwać:)
Jak tam zyjesz?To kiedy to piwko miało być? hmmm
..hmmmm...zauwazylam ,ze w tych kryzysowych czasach Wlosi mniej zaczepiają..spoważnieli chlopaki..albo to goraco ich dekoncentruje..hmmm
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 182

« 

Solo italiano