Ojciec Włoch, dziecko, problemy...

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 134
nie wiem dlaczego mój wpis nie został dodany?7di9 trzymam kciuki.przykro mi czytając to co napisałaś
dziewczyny opamietajcie sie swoja inteligencje i blyskotliwosc umyslu wykorzystajcie w pomaganiu osobom ktore tego widocznie oczekuja ,piszac na forum o swoich bolesnych problemach ,A wy wciaz te swoje wzajemne ,podejrzenia i obrzucanie sie blotem .Dlaczego jestesmy pelne jadu i zawisci 'mysle ze to wynika z naszych zlych doswiadczen we wloszech .Jestesmy stale w ofensywie ,ja z mej strony pasuje ,juz nie daje rady to nie moje miejsce na ziemi ,jestem bardzo zmeczona .Minely 3 mies od mojego urlopu ,i wciaz nie zaplacono mi witto e allgio .Nie bede opisywac ,aby nie wywolac burzy ,wiem margo radzisz aby walczyc o swoje prawa ,ale duzo mnie to kosztuje zdrowia .Nie jestem podlotkiem,i takie sytuacje powoduja ze nie spie po nocach .Amoja praca jako badante przy osobie poruszajacej sie na wozku jest absorbujaca ,i nie da sie pracowac na pol gwizdka .Tak wiec suchy chleb ale przy boku meza i kotow w kraju .Zostalo mi jakies 3 miesiace pracy we wloszech i potem podziekuje za prace .pozdrawiam
Abate cos duzo literowek w Twoich wpisach, czyzybys miala bardzo czula klawiature?:D
zuzka zajmij sie panem mlodym..
..bo inna sie nim zajmie w tym czasie jak ty bedziesz kwitla przy kompie...
przykro mi gattino..ale tacy sa wlosi..tacy zawsze byli...Nikt ci tyle nie DA co ci Wloch/Wloszka OBIECA...i ze wzgledu na czasy kryzysu ich sknerostwo sie poglebia
Cytat: SettediNove
..Nikt ci tyle nie DA co ci Wloch/Wloszka OBIECA...

Nie sposob mi sie zwlaszcza dzisiaj z Toba sette nie zgodzic. I nie tylko jesli chodzi o sfere materialna.
Umieja tez w "piekny" i bardzo "kulturalny" sposob zakonczyc zwiazki...
Cytat: Abate
....co do basik -osoba która pisze na publicznym forum- chce mi się wymiotowac-ma bardzo niską kulturę osobistą...

i wychodzi na to ,ze jestes klamca bo ja tak nie napisalam .Miec nudnosci to jeszcze nie znaczy wymiotowac .Widze ze cie nie nauczono czytac ze zrozumieniem ,ale co sie dziwic skoro twoim autorytetem jest sette.
Cytat: majkkka

Nie sposob mi sie zwlaszcza dzisiaj z Toba sette nie zgodzic. I nie tylko jesli chodzi o sfere materialna.

patrz zuzka, kolejny klon wielbiący sette ....ciekawe czy też czuły ....w klawiaturze
musi sie dowartosciowywac kobiecisko bo inaczej uschnie
Margo nie wielbie Sette, po prostu dzisiaj zakonczyl sie moj zwiazek i dolaczylam do grona naiwnych polek (tak bylam naiwna bo sytuacja powtarza sie po raz drugi), ktore myslaly,ze komus na nich zalezy a wyszlo inaczej. Nie skarze sie, po prostu czuje sie zraniona a jestem tu sama.
oberswuje to forum juz dluzszy czas i nawet kiedys poprosilam jedna forowiczke (jesli dobrze pamietam gosieGB) o przetlumaczenie mojego cv takze ja to nie sette
Cytat: majkkka

Masz racje o ile im sie szykuje nowy zwiazek albo sie juz 'uszykowal':D.Wiekszosc problemow umiera wowczas smiercia naturalna,Wloch zainteresowany nowa kobieta koncentruje sie na niej..tanczac swoj taniec godowy..hehe
majkkka w twoim profilu sa widoczne tylko 3 wpisy do tego watku .Nie ma nic na temat cv ?!
Majkka nie jestes sam jest sporo osob wtwej sytuacji..moja znajoma..pisze o niej znajoma bo to Wloszka..mezatka/ z tym samym facetem od 15 roku zycia/obecnie ma 39 lat..dowiedzila sie 1 mies temu ze jej uwielbiany maz 43 l.zdradza ..maz na tyle uwielbiany ze to on decydowal o jej bieliznie intymnej ,sam jej kupowal wszystko markowe,a ona zawsze bez grosza pracowal w jego firmie od rana do wieczora na nos padala, a on jezdzil interesy zalatwiac i wlasnie ,ktoregos wrzesniowego wieczoru,goracego..wpierwsza niedzielke wrzesnia to bylo ..pamietam..jej mlodsza siostra/a ma tych siostr 10 i 3 braci/ na dyskotece zauwazyla swego wielkiego jak stodola szwagra 2m wzrostu wielki brzuch jak beben,ogromny facet,trudno nie zauwazyc..zauwazyla szwagra zinna kobieta..zaczela go sledzic gdzie on ta kobieta jedzie ,szwagier sie jorgnął i dziwczyna o 3 wnicy wypadla zpowodu nadmiernej szybkosci z drogi...Ale siostre co z10 letnim dzieckiemwdomu tkwila poinformowala..I juz jest dokument o separacje w sadzie ,poszlo z gorki..zdecydowala sie .W miedzy czasie schudla ok 15 kg ,wszystko na niej wisi...i dalej pracuje w firmie meza..za to wszyscy znajomi zostali poinformowani o kochance meza ..ogladaja ją sobie na Facebooku..brasiliana 35 lat.Moim zdaniem brasiliana poleciala na kase....ale firma upadnie lada dzien sie rozleci ,maja dlugi w banku..Brasiliana o tym nie wie..jak sie dowie to kopnie olbrzyma w tylek i pojdzie szukac innego biznesmena...chyba.:D
basik prosilam o to na priv, mozecie jej zapytac chociaz nie zalezy mi
ok majkkka ja tylko zerknelam , bo fakt faktem jest ze dana osoba podszywa sie pod inne nicki i wymysla rozne historie .Niech by i sobie wymyslala ,tylko ,ze nabieraja sie na to naiwni ludzie wspolczuja ,doradzaja ....a ta z drugiej strony komputera sie zasmiewa ze znalala znowu naiwnych ktorzy zaczynaja ja bostwic .Mnie po prostu szkoda tych ludzi. A ,ze wiem i jestem tego pewna to czepiam sie tej osoby a nie ludzi niczego nie swiadomych .Czasem nawet ich rozumiem ,kiedy oczerniaja mnie ,czy inne dziewczyny , ze atakujemy ja ,chociaz wiekszosc z nas nie posowa sie do wyzwisk ,w przeciwienstwie do danej osoby a wiadomo ze chodzi o sette .
oj sette masz racje z tym tancem godowym ,ale sie usmialam .Kiedys pisalam wqam ze sie do mnie przystawial wloch ,mysle ze nadziany bo ma trzy sklepy z markowymi ciuchami .Ale nie w tym rzecz ,sette tys mi wtedy poradzila abym mu powiedziala ze nie mam komorki i zeby mi podarowal nokie bo na inne mam alergie hajhaha.Ja go olalam ,i nie spacerowalam wiecej z moja podopieczna kolo jego sklepow .Ale wczoraj bylam zmuszona ,i musial mnie widziec .Bo dzis poslaniec przyniosl kwiaty ,stary cap nie rezygnuje ,taniec godowy trwa .hahahaha......Aswoja droga to oni by przelecieli nawet koze ,chociaz nie powiem zeby nie polechtalo to mego ego .Wkoncu jestem kobieta i to w wieku DOJRZALYM .A ZUZKA gdzie ty sie dopatrzylas wewpisach Abate literowki ,bo ja nie milej niedzieli dzieci .
basik ok. ja nie czuje zadnej urazy, chcialam tylko jakos sie uwiarygodnic.
nie pisalam tu zwykle bo nie mialam o czym, a dzis mi slowa sette spasowaly bo mimo,ze wiem ze sama moze sobie jestem winna ale zakochana dziewczyna zawsze mowi sobie ze w jej przypadku to bedzie inaczej.
Sette ja jestem mloda, nie mieszkalismy razem, nie utrzymywal mnie, po prostu normalny zwiazek i tylko 4miesiace, ale jak sie dzis dowiedzialam ze unikal mnie caly tydzien bo wrocil do swojej bylej dziewczyny i zamierza dopiero mi o tym powiedziec, jak zdazyl o tym wczesniej wspomniec koledze jednemu i drugiemu. cios zwlaszcza ze nie jestem tutaj dlugo, mieszkam z kolega, nie mam sie komu wygadac poprzedni tez mnie zostawil dla swojej bylej. po prostu bardzo boli
moze ,nie tak ,nie to ,ze mi szkoda ....uwazam ze to nie FER ....NIE W PORZADKU do tych ludzi
nabieranie ich ,karmienie falszywymi historyjkami ,potem pod wlasnym nickiem byc matka milosierna .Jakiz to falsz ....was to nie kole w oczy ????
W zyciu nie maialm do czynienia z tak OBLUDNA osoba jaka jest sette
Udziela sie na forum ,podaje moze i pomocne linki ... i ok .Tu sie nikt nie bedzie czepial ,ale w takim watku jak ten ..... na pweno tak
no i ja wiem,ze znajde lepszego, ktory bedzie na mnie zaslugiwal i nie mysle,ze na nim sie swiat konczy, bo chyba bardziej niz to ze mnie zostawil boli to,ze w taki sposob, ze tzn ze przez caly zwiazek cos czul do swojej bylej a ja bylam takim chwilowym zastepstwem zwlaszcza ze nie boje sie tego powiedziec jestem dobra dziewczyna, nie robie scen, nie narzucam sie, nie pytam czemu sie spoznia, z kim wypisuje smsy i jestem w stanie dla milosci poswiecic duzo (moze jestem po prostu mloda i naiwna i dlatego tak potem wychodzi) a potem mi sie oczy otwieraja i czuje sie jak kretynka ze ktos zostawia mnie w taki sposob. Poprzedni przez 2 tyg twierdzil ze nie mial internetu, byl zapracowany i zepsul mi sie telefon i dlatego nie mogl napisac ze wrocil do byle
trafiłaś w sedno basik. Człowiek by coś doradził, napisał od serca ....a tu lipa..w większości jest tak że historyjka jest wymyślona, produkuje się w niej sette a po kilku wpisach nick znika. Taki sobie sposób na bycie na forum wymyśliła sette aby tylko istnieć.
Kiedyś bluzgała na nowych, do wyszukiwarki odsyłała i zachowywała się poniżej krytyki. Odkąd ośmieszona miała wybór , albo pisać dalej , ale normalnie...albo zniknąć, bo na jej chamstwo nikt już sobie nie pozwalał ...wybrała oczywiście pozostanie i próbuje teraz odgrywać dobrą ciotkę, dobrego ducha tego forum pisząc sama ze sobą bo z nikim nie jest w stanie wymieniać "myśli" bo nikt jej poważnie nie traktuje.
Jak ktoś naprawdę nowy napisze, jest wyzywany od trolli (do tej pory) natomiast jak jest to jej nick -widmo, to polemizuje z nim zawzięcie.
mnie, basika, Gosi i kilki innych niecierpi bo dzięki nam jest ośmieszona i napiętnowana. My nie pozwalamy aby kpiła z ludzi, bawiła się ich kosztem i wyzywała. Dlatego reaguje na nas jak łysy na grzebień. Piana toczy jej się z gęby gdy widzi nasze wpisy.
I wtedy powraca chamska natura, bo nie umie już powstrzymać się więc dalej bluzga i klnie ..... i wtedy jest to prawdziwa ONA !! CHAMSKA, BEZCZELNA,PROSTACZKA !!!
CZŁOWIEK NIE WILK, W OWCZEJ SKÓRZE SIĘ NIE SCHOWA !!
a i dodam jeszcze zeby bylo ciekawiej ze ja oficjalnie jeszcze nie wiem ze mnie zostawil bo wspolokator mi to powiedzial w zaufaniu a dzis organizujemy spotkanie naszych wspolnych znajomych u nas w mieszkaniu i ten chlopak ma tez przyjsc i mi powiedziec ze wrocil do bylej. az sie boje pomyslec co by bylo jakbym nie wiedziala wczesniej, on przychodzi i mowi mi ze to koniec a tu dookola nasi znajomi po prostu brak szacunku
Sette o mojego meza sie nie martw, nie narzeka na to jak sie nim zajmuje. Basik i Margo to prawda, tez chetnie bym czasami doradzila,ale widze,ze to nie ma sensu. Doradzac dalszywym nikom.
Co do majki ja moge potwierdzic,ze to prawdziwy nick bo pisala do mnie w sprawie pracy w okolicach Mediolanu, nawet planowalysmy sie kiedys spotkac.
Majkkka dzis pewnie niewiele to dla Ciebie znaczy,ale nie daj sie dziewczyno!
Ja tez sie przejechalam kilka razy zanim trafilam na tego, ktory jest ze mna teraz. Pewnie teraz myslisz o Wlochach jak najgorzej, ale i Polak czasem nie jest lepszy.
I jesli nadal jestes w Mediolanie to pisz smialo, moze bede miala teraz wiecej czasu to uda sie spotkac.
Gatino, Ciebie sette namawiała na przyjęcie komorki a pewną osobę którą znam osobiście i do której sette wydzwaniała całymi dniami i nocami i zwierzała się z tego co robi i jak żyje wiesz jakich rad udzieliła???? kobieta poskarżyła się że pracodawca nie chce jej pensji wypłacić a ona jej kazała się z nim całować i iść do łóżka BO TO SIĘ PRZECIEŻ NIE WYMYDLI !!! TAKICH RAD UDZIELA TA PODŁA, BEZCZELNA SUKA !!! teraz mi się przypomniało i aż mnie zatrzepało z nerwów. Kobieta płakała i pytała mnie jak tak można radzić !! wiesz sette o kim mówię i wiesz że to prawda !!!
jesteś podłą , zakłamaną, dwulicową , starą suką !!!
wybaczcie ,ale czytając Twój wpis Margo rozumiem,że Ty i 7di9 znacie się osobiście i macie jakieś niewyjaśnione sprawy,przykro mi bardzo.Ja naprawdę nie jestem nią i żałuję że wogóle weszłam na to forum.Dziękuje wszystkim za dobre rady i wybaczcie to całe zamieszanie:)proszę bardzo osobę która mi pisała na priv .o odp.
alez skad Abate nei znamy sie i ja bynajamniej nie mam zamiaru marnowac czasu na poznanie takiej z Gliwic ,w moich oczach jest skonczona, do odstawienia pod sad i do zarekwirowania komputera przez policje jako narzedzia przestepstwa i do wypalcenia mi odszokodowania za poniesione straty moralne z tych pienidzy co wycyganila od wloskiego pracodawcy bo podala do sadu rodzine na kwote 30 tys ei i ja sie chetnie ta kwota zaopiekuje, bo sama wlasciwie mi te pienidze pcha do reki swym postepowaniem to dlaczego mam ich z ziemi nie podniesc? skoro ktos mi sam tak kwote rzuca do stop ahahahah trafia sie okazja to ją wykorzystam..ona sama sie o to prosi ,ciekawe czy maz z corka ją pochwala za jej skonczona glupote i infantylnosc
no ,tak to najlepszy moment by zniknac
Majkkka a tobie zycze powodzenia i dzis mu daj popalic ,bedz piekna swobodna i pewna siebie a nawet swawolna ,a jego i tak krew zaleje bo to wloch .Zaskoczysz go . POWODZENIA
brutta stronza rozmawialam z ta osoba dzis,mi mowila zeprobowala dzwonic do ciebie pare razy nawet dzis ale nie odbierasz telefonu..dziwne ze ze mna jest w kontakcie a ty jej unikasz i te bzdury co o niej wypisywalas na forum to zwykle wycieranie swojej mordy zrobilas a nie dala ci zadnego prawa bys o niej pisala brutta stronza ..zrelacjonowalam jej wszystko i wszystkiemu zaprzeczyla i kto tu jest falszywy????ladnie cie wpuscila w maliny..albo ty masz dar wyjatkowego oszczerstwa mylisz historie od innych osob albo czytasz Fakty w kraju jak i trol i korzystasz z pomyslow Na kazdy temat"..jak i trol pod ktorego jestes wplywem
bezczelna suka to ty jestes do tego glupia i infantylna ,vera rompicogliona
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 134

»

Pomoc językowa - tłumaczenia