Davidku, milo mi ze sobie tak czy inaczej wyobrazales, i przykro mi ze moj obraz przyblakl, ale nic na to nie moge poradzic.
Wydaje mi sie jakbym rozmawiala w innym jezyku niz wy. Wiec wyjasnie raz jeszcze liczac na zyczliwe zrozumienie ;)
Na tym forum sa rozne dzialy. Ale w co najmniej kilku z nich pojawiaja sie watki na tematy jezykowe. Dlatego nie jestem w stanie szukajac tematu ktory by mnie interesowal przegladac kilku dzialow. Proste?
I dalej, zeby zobaczyc co na forum przybylo od kiedy tu zagladalam, klikam w: zobacz nowe wpisy od twojej ostatniej wizyty. Procz tego ze widze wszystkie nowe wpisy, ma to tez taka zalete, ze widze poczatek kazdego postu wiec latwiej sie zorientowac o co chodzi.
Jak dotad jasne?
No i jesli pojawi sie pare tylko wypowiedzi na tematy "towarzyskie", to pal diabli, mijam je. Ale jak sie zdarzy taki dzien jak dzisiaj, gdzie 99% postow jest w jednym temacie, i trace czas na przegladanie tego i szukanie czy gdzies sie nie zaplatal jakis post na temat, to czy nie mozna tego zrozumiec, ze sie wkurzam?
Ja wiem, mozna miec pretensje do admina ze zle zorganizowal forum. Mozna go poprosic o wydzielenie kawiarenki na temat Roznych Zyciowych Roznosci, i gadac tam sobie niekoniecznie przeszkadzajac innym...
Ale dlaczego nie istnieje tutaj zasada trzymania sie tematu forum????????
Inaczej sobie mnie wyobrazales. Tzn, jak? Ze bede sie wkurzac w duchu i dam spokoj? Rozumiem, gdybys tak napisal, jakbym dzis tutaj nabluzgala, obrazila kogos, czy sama sie obrazila. Ale ja napisalam i tlumacze to wszystko w najlepszej wierze, tzn ze wreszcie pojmiecie. Chodzi zwyczajnie, o nieutrudnianie sobie zycia!