Dyskusja c.d.

Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 302
zaraz poszukam, ok?
ok. ci sono...dostalem zdjecie z ropuchem finalmente...jesli dobrze zrozumialem to od dee? ropuch w bialej koszulki -obok laski (to musi byc dee:) )ale sie namieszalo, pytanie tylko kim jest dziewczyna siedzaca na plocie drewnianym?
ok:)
Ide na obiadek ale jak wroce mam nadzieje ze juz "u mnie bedziesz"....
Dawid prosze przeslij mi to zdjecie DEE....
Bede Ci bardzo wdzieczna...
Dziekuje
No, nareszcie... czlowiek sie nameczyl, napocil, zadyszal...:)
Help, wyslalam ci zdjecie z paryza.
Smacznego!
jesli dee to sliczne dziewcze z ropuchem w bialej koszuli to wysylam:)
na sun...?
Dziekuje za sliczne dziewcze.:) To ja.:)
Adres help: [email]
help. a gdzie Twoje zdjecie?
O, no wlasnie... czekamy na zdjecie help, wtedy wszyscy beda mieli jakas twarz.:)
podsumowujac:

Dee (la blondina) jest z kolesiem w bialej koszuli(tych zdjec cos mi przyszlo naraz kilka -aiuto)

Irvin -(la castana)na statku

dziewczyna senza nome-na bariece drewnianej (moze to Ruda?)

brakuje mi tu wciaz Help (aspettiamo)
ooo scusa Irvin non sei castana per niente
Sorki, Dawid, bo probowalam i probowalam, a wszyscy mowili, ze nie dochodza, wiec znowu probowalam... i lawina z tego wyszla...:D
przynajmniej z moim zdjeciem nie ma problemow :) dobrze ze wiecej facetow nie wysylalo:)poki co (przynajmniej zamiesznia nie ma)
Wyslany.........
swoja droga zodiak , duce , i inni faceci gdziescie sie podziali?
Ooo, help! Wyslalas na m fotke?:) A na jaki moj adres?
swoja droga szkoda ze na tym forum zdjecia nie ma -jak czasem na niektorych . czasem mtak jest ciekawie...a nie tylko literki
Do Wszystkich:wielkie dzieki!!!!W koncu sie udalo!!Mamy swoje zdjecia!!
Dee,dokladnie taki wizerunek pasuje mi do ciebie!!!!!!!
Jestes naprawde slodziudka:)
Ten mój blond to balejaż, Dawid.. ;) Właśnie mi złazi i odsłania śliczne jasne castano ;)) Help nie dołączyła mi zdjęcia... a ropuch w białej koszuli nadal mnie omija.. :((
ola.mence....libero
Help, dziekuje ci uprzejmie.:) A ty to ta blond?
Irvin: popros ladnie Dawidka o ropucha...
O, help, znaczy ze juz niewiasta z klasa nie jestem?:D:D:D
Hmmm,jakby to powiedziec...?
DEE,No toz chyba ze nie chinese...!!!!!
Do help.
kto ma ten ma-bo ja Twojego wciaz nie mam, nie wiem jak inni
Doszło mi jakieś zdjęcie od Help "untitled" z ciemnowłosą dziewczyną trzymającą na rękach chłopaczka blondyna..Help, ty tam jesteś??? Dawidek, dzięki za Ropucha :)) Bardzo ropuszy :))) Fajna fotka Dee ;))
A ja tam wiem, jakich ty przodkow masz, kochana?...:)
O litosci, znow podpadne, czy to forum szlifuj swoj wloski, czy forum towarzyskie????? A wezciez sobie zalozcie forum i wysylajcie tam zdjecia, i pytajcie tysiac razy czy doszlo a dlaczego nie i jaka to koszulka, ale pozwolcie ludziom korzystac normalnie z forum ktorego celem jest jezyk wloski!!!!!!!!!!!!
Eccomi,właśnie wróciłam i narazie zadnego zdjęcia nie wyałałam ani nie dostałam.
ci siamo presi un giorno di feri a quanto pare.
dai
Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 302