Włoszki górą:D

Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 360
Przykro mi,że tak to wygląda,ale taka jest prawda.Polacy są brzydcy:(
A sio!z takimi poglądami.Ja znam wielu Polaków przystojnych i wrażliwych,równiez opalonych.Opamietajcie się naprawdę!
Oczywiście,że są wyjątki(mój chłopak np:P ).Po co sobie tak mówisz?jak naprawde większość Polaków jest okropna.Mowie o urodzie,chociaż dla mnie nie ma aż takiego znaczenia.PoLACY Włochom,czy Hiszpanom nie dorownoją do stop,przykre,ale prawdziwe.
"cudze chwalicie swego nie znacie"

daje Ci slowo ze Wlosi tez potrafia byc naprawde koszmarni...za duzo dziewczyno spotow sie naogladalas.
idac za ciosem :
berlusconi -naprawde jest cool
pavarotti to wogole przystojniak
a roberto benigni az dech zapiera-taki przystaojniak (m polacy tym panom tylko mozemy pozazdroscic , jak i nizej podpisany)
coz. mowe mi odjelo
,wielka szkoda ze dziewczyny o nas maja takie zdanie.
eh, dziewczyny-jak juz nic nie dostrzegacie w POlakach to musze powiedziec, ze jest jedna rzecz, ktora moga sie pochwalic i ktorej poludniowcy im zazdroszcza...kiedy sie dowiaduja.
hmmmmm.... zaciekawiles/as mnie... ;)
hmmmmmm,być może tak jest ,to wielki atut ,ale liczy się też sztuka.
chciałam dodać,ze wygląd owszem,miło jest przecie kiedy jest chłopak estetyczny,ale cały seks faceta zawiera się w jego mózgu,ważne żeby miał dobry żart ,bo to oznaka ,ze nie jest głupi,ważne też żeby był odważny i szarmancki.włosi te cechy posiadają,przynajmniej ja takich znam,nie piją ,dbają o rodzinę i są odpowiedzialni,no i romantyczni.
włoszki natomiast to bardzo wygodne kobiety,kochają się w wyznaczone dni a najlepiej raz w miesiącu na odczepnego -ale tylko z mężem,inaczej traktują kochanków.są do tego nieprzyjemne i niezbyt sympatyczne zwłaszcza gdy masz milszą aparycję .kochają wygodne życie i zero w nich szaleństwa,no i się pieszczą.
polacy jak to polacy ,żartują jak żartują,bawią się jak bawią etc...co innego polki
ehehehhe ale mata tematy na ten forum....... nie wiecie na prawde o czym gadac..... mi dispiace per voi ma siete messi un po male.... cosa ve ne frega chi è meglio e chi peggio...quello che conta è che uno stia bene con se stesso sia che sia polacco o iatliano o africano e se uno scrive che le italiane sono meglio basta dirgli : "mi fa piacere".e farla finita li. comunque il mondo è bello perchè è vario....... e per hmmmmmmm gli italiani pensano che siano i polacchi ad avercelo piccolo....... comunque sono dei cretino perchè non centra la razza per certe cose ( ignoranti !) mysle ze zrozumiecie wszystko to co napisalem .....papap
Hej dziewczyny… odczepcie sie od polakow !!!
Polscy chlopcy sa bardzo przystojni.. nie wiem gdzie wy macie oczy, albo gdzie patrzycie :P Poza ich uroda jest duzo bardziej roznorodna od wloskiej, u nas mozna spotkac blondynow brunetow, szatynow, rudych, o niebieskich albo zielonych albo o czekoladowych oczkach …..mmmmm :)
Bez watpienia tu we wloszech tez ale to raczej rzadkosc z reguly wszyscy maja ciemna karnacje, czarne oczy, i czarne krecone wlosy, nie wiem jak wam ale mi sie wydaja wszyscy tacy sami :((
Zreszta, kwestia gustu....Mi sie bardziej podobaja polskie chlopczyki ;)) Jak to sie tutaj mowi “Non è bello cioè che bello, ma è bello cioè che piace”
P.S I nie slodzcie tak tym wlochom bo popadna w samozachwyt :D
50% - forse pensano cosi ma la realta e diversa, sopratutto quando li si dice come stanno le cose......
Precz z blondynami i rudymi i tym podobne:P
Włosi górą:Dtak było,jest i będzie.
dla mmmmmmmmmmmm otwosz dyskosie DUGOS PENISA
Ja uwazam ze wszedzie mozna spotkac przystojnych panow, tylko jest jeszcze kwestia ich wychowania i podejscia do kobiety ... a w polsce coz ... Kobiety nie mają łatwo......
1. Mili mężczyźni są brzydcy.
2. Przystojni mężczyźni nie są mili.
3. Przystojni i mili mężczyźni są pedałami (albo księżmi).
4. Przystojni, mili i heteroseksualni mężczyźni są żonaci.
5. Mężczyźni, którzy nie są za przystojni,ale za to mili, nie mają pieniędzy. 6. Mężczyźni, którzy nie są za przystojni,ale za to są mili i mają pieniądze myślą, że chcemy tylko ich pieniędzy.
7. Przystojni mężczyźni bez pieniędzy, chcą naszych pieniędzy.
8. Przystojni mężczyźni, którzy nie są za mili ale są przynajmniej częściowo heteroseksualni, uważają, że nie jesteśmy wystarczająco ładne.
9. Mężczyźni, którzy uważają, że jesteśmy ładne, a poza tym są hetero i mają pieniądze, są tchórzami.
10. Mężczyźni, którzy są w miarę przystojni, mili, mają pieniądze i są hetero, są wstydliwi i nigdy pierwsi Ciebie nie zaczepią.
11.Mężczyźni, którzy Cię zaczepią, od razu stracą zainteresowanie Tobą, kiedy przejmiesz inicjatywę.

I kto zrozumie Mężczyzn….??
Jestem pod wrażeniem,naprawde:)))
..no zalesia teraz to dalas wyklad , az odebralo mi mowe...
ale duzo w nim prawdy ...
:)
:)
staram sie jak moge ;)
Brava Zalesia,ale jak bez nich?
To jest tak:
Z nimi zle, ale bez nich jeszcze gorzej ...
kurcze, ale wy macie problemy, wszystko zalezy od gustu, wiadomo ze jak chlopak ma na okolo same blade blondyny to wzdycha do opalonej wloszki , a wloch na odwrot, stare jak swiat, tak samo kobitki, przyjelo sie ze wola opalonych, brunetow itp :))
kornelia ,nie w tym rzecz
no właśnie k.o.r.n.e.l.ia nie mieszaj sie jak nie wiesz o co chodzi i jak widac jestes tu nowa.
Pozdrawiam.
:// jak to nie mieszaj sie... :/ przeciez na temat wam napisala.... moze nie tyczylo sie to tych 11 przykazan ale jesli dobrze pamietam to wyzej byla mowa o tym kto sie komu podoba i kto od kogo ladniejszy.... no co wy dziewczyny czytac nie umiecie... czy ci wloscy urodnicy tak was oslepili ze wam wzork odjelo.... :D
A wracajac do tych 11 spostrzezen Zalesi to musze przyznac ze do wlochow pasuja one jak ulal ;))
Pozdrawiam :)
Znacie może coś w stylu włoskich fotologow?u nas jest np www.fotka.pl
jak znacie to podajcie linki,dziekuje;)
Prosze was bardzo...Tam są fotki a pod nimi opis osoby itp.Podajcie jakiś linki.
Wielkie dzięki za pomoc:/
hehe 'przykazania' juz to kiedys przerabialem, punkty 1 i 2 wykluczaja pkt. 3 a dalej to juz samo leci na leb na szyje ;-)

a wtracajac swoje 2 grosze do dyskusji- polki sa najpiekniejsze na swiecie, ale wloszki maja swoj specyficzny (calkiem pociagajacy zreszta) styl. tak na prawde to rzecz gustu i - przede wszystkim - indywidualnego przypadku. jak mozna oceniac wszystkich jedna miara?
No prosze pare dni mnie nie było a tu nowych "clawnow" mamy co dziewczyny teraz bedziemy biadolic na urode naszych polakow??Od zachwycania sie ta latynowska uroda jak i od strony panow tak i kobiet sie...zygac chce,wasze wnetrza moi kochani sa blade!!

P.S. Obeck!!!a ty dlugo jeszcze w tego chowanego sie bedziesz ze mna bawil co??;)
heh ja sie wcale nie chowam ;-)

2315839 jak cos :-)
tak jeszcze przekomarzajac sie o mezczyznach :> Z seri dowcipnej
(oczywiscie prosze aby mi sie zaraz nikt o to nie obrazal, bo nie mam nic zlego na mysli i zapewniam ze nie jestem zagorzala feministka, ani tez lesbijka ;))
Czy wiecie jakie jest najbiedniejsze zwierzątko na świecie ????
Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 360

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa