Włoszki górą:D

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 360
mimo powiem ci w tajemnicy ze ja dam sobie garba zrobic jesli by to mialo w jakis sposob wplynac na moj wdziek i popularnosc;)
Iwon jestem pewna że masz dużo wdzięku a popularność przyjdzie sama z czasem;);) a może nie??? ale wdzięk ci zawsze pozostanie:)
faccio caffe, lottate , lottate. donne.
Ohh!!Ahh!pełna wdzieku i tak stoje przed tym lustrem i nie moge sie sama sobie nadziwic;)ze ja to tez wczesniej nie zauwazylam;)Mimo dziekuje cmook:)a popularnosc??juz mam berlo(czyt.zycie praca nauka;) pierwszy krok w jej strone zrobiony;)yeeehh!bede krolowa tego roku;)

P.S.
Mimosa według ciebie nick Sensei7 ma jakis zwiazek z siodmym zmyslem??;)jak tak to mamy tu geniusza;)
Sensei7 tu mi tu nie lottuj i kawa nie mydl oczu tylko przygotuj korone na ma wdzieczna głowke;)
Nie bywam tu często,bo nie mam tyle czasu jak co niektorzy...pozdrawiam piękne POLKI:)
hello Italiano Boy co teraz podejmiemy dyskusje na temat czasu??(czyzbys byl troszke zazdrosny ze my go mamy?) Dziewczyny!!!!przekonalysmy naszego kolege ze Polki sa piekne:)hurrrraa!!Gloria!!gloria!!gloria!!;)
Dziewczyny ale zapal okazujecie;)jak widze zostalam jedna ktora sie cieszy ze zwyciestwa;)no chyba ze teraz sie bawimy w chowanego?to co ja mam szukac?;)trza bylo tak odrazu;)
kobito skad u Ciebie sie bierze to poczucie humoru przeciez ja czytam i rechoce sie sama do siebie heheh nie tylko Ciebie tak nazywaja trzeba byc kims zeby miec taka ksywe nie??:))a tak ogolnie to po moim spacerku przyszlam i sie zdolowalam moj chlopak stwierdzil ze chyba przytylam bo cos mi tam gdzie wystaje a ja sie oburzylam bo waze sie regularnie i waga taka sama ale jak ten czubol powiedzial ze nie jestemy na plazy wiec po co mi kolo ratunkowe to do mojego brzucha oczywiscie to moja cierpliwosc sie wyczerpala ale wioem ze zartowal bo widze ze mimo kluchow tutaj jakos nie jest tak zle,zreszta ja sobie to odbilam on ma kompleksy ze ma nos za dlugo chociaz nie wiem gdzie ,wiec mu odpowiedzialam ze jak on u mnie cos moze widziec skoro jego nos mu widocznosc zaslania .i jakos zaczelismy sie smiac i troszke lepiej sie zrobilo.A teraz jest w pracy a ja bidulka sie nudze nie mam do kogo geby otworzyc a tak lubie sobie pogadac
Teeeeee przyszla niedoszla albo i doszla dowcipnisia masz cos fajnego jeszcze dlamnie wloskie w zanadrzu zeby mi przeslac na maila to sluga prosi
przyszla niedoszla to o krolowa chodzilo bez tronu jeszcze ,ale widze ze juz niedlugo
Droga Ginger(skrot od Gingerka) z ta krolowa to nie do konca bo sensei7 zwial wraz z ma korona, berlem,no a tronu sie nie doczekalam.Wyslalam juz za nim list gonczy i poscig;) a jesli chodzi o poczucie humoru coz uwielbiam sie smiac i zartowac ale widze ze i ty w tym dobra jestes:) pozdrawiam i milego dzionka zycze:)
Iwon:)
Czemu rozmowa zeszła na inne (bzdurne tematy)?Wyrazne jest temat:"Włoszki górą",troche śmieszny i nie do końca się z nim zgadzam...tak czytałem te opisy i myśle,że jesteście troche zazdrosne moje panie o wloszki.Fakt z ich piękną urodą,polki nie mogą konkurować...no może nieliczne tylko .Z drugiej strony polski są od nich mądrzejsze...uroda to nie wszystko nie martwcie się:)
Macku!!!!naleze do tych "madrzejszych"wiec nie bede komentowac twoich wypocin.....szkoda słow;)nastepny fanatyk Włoszek...zygac sie chce;)

z pozdrowieniami fanatyczka wszystkiego co polskie;)Iwon
Czesc Iwon i reszta,co do nowego pana to przeciez napisal ze sie nudno zrobilo wiec idac za kolega chcial od poczatku temat rozkrecic. A tak na marginesie ja tam nie mam nic do tych wloszek ale skoro podobaja sie tak naszym forumowym kolega tzn ze lubia kobietki dupiaste bo takich to tu jest pelno ,
To jest forum i kazdy ma tu swoje zdanie...juz wasze zachowanie świadczy o tym,że nie macie nic specjalnego do powiedzenia...włoszki to piękne kobiety a polki blade jak ściana:/(nie wszystkie)ale piszcie co chcecie...zazdrosne i tyle...coz
no mój drogi nie za bardzo się z Tobą zgadzam , widać że lubisz ciemne ciałka, a bladego nie- czyzby to jakaś róznica była , i co wtedy z tą mądrością,
Macku!!!Oczywiscie jak juz wspomnialam wyzej kazdy moze wyrazic swoj poglad,wolny kraj,no i nie uwazam zebys ty mial cos specjalnego do powiedzenia to samo co wszyscy zachwycasz sie wygladem zewnetrznym jakie to prostackie i smutne zarazem;(

P.S. a z zazdrosci sie juz dawno wyleczylam
pozdrowienia Iwon
No bo opalone ciałko jest najpiękniejsze,kazdy facet tak powie.
Radze przeczytać moje wcześniejsze komentarze.Mowilem,ze polki to bardzo mądre kobiety i faktycznie tak jest(z porownaniem do wloszek)i absolutnie się z tym zgadzaM...a wygląd to rzecz względna.u mnie zawsze jest na 2 miejscu;)chociaz nie mowie,ze nie ma zadnego znaczenia...ciao ragazze.
>włoszki to piękne kobiety a polki blade
>Fakt z ich piękną urodą,polki nie mogą konkurowac

>a wygląd to rzecz względna.u mnie

Przytoczyłam nie ktore twoje wypowiedzi twierdzisz w swojej ostatniej iz wyglad to jest drugorzedna rzecz u ciebie no nie bardzo mi sie to zgadza z twoimi wczesniejszymi wypowiedziami.jestes typowym pajacem ktory patrzy na piekna buzke myslisz i wprowadzasz w czyn to co masz w spodniach,bo głowke to ty masz tylko dla parady;)

Pozdrawiam Iwon
Po paru zdaniach,ktore napisalem niemozesz stwierdzic jaki jestem
jestes typowym pajacem
"ktory patrzy na piekna buzke myslisz i wprowadzasz w czyn to co masz w
spodniach,bo głowke to ty masz tylko dla parady;)"
Wiesz Irwin ja jeszcze moge korzystać z życia.I jak by na to nie patrzec faceci są wzrokowcami i podoba im się co piękne.MASZ JUZ SWOJE LATKA i dlatego taka poważna...:p
Widze,że ta rozmowa nie ma zadnego sensu.Italiano boy ,Włoszki górą:D tak trzymać.
....kochanie przeczytalam "lekturke " no super!!!!!!!
..popieram cie w 100%
a jej jaki tyś mądry, widąc żeś Ty natomiast do tych swoich latek niedorósł, dlatego taki dziecinny jesteś

a Irwin , to do kogo było ?
Irvin??oj chłopie i ty mowisz ze jeszcze dasz rade korzystac z zycia;)Okulary kochanie załoz...a na amnezje nie wiem czy cos znajdziesz;)..wiek juz nie ten..i coraz wolniej ci w zylach krazy krew...;)

faceci są wzrokowcami i podoba im się co piękne

caly czas brniesz w jednym temacie,wiec po tych paru zdaniach moge stwierdzic jaki naprawde jestes baardzo przyziemny...az do zrzygania;)
ty tez masz juz swoje latka i tak sie zastanawiam co tutaj robisz?do garów:D
Słonko zajmij sie ty garami bo to jest z pewnoscia jedyna rzecz ktora ci najlepiej w zyciu wychodzi;)
Hi Iwonka,
Niestety nie mam teraz czasu zeby przeczytac cala te dyskusje ale bynajmniej w koncowych wpisach ten "maciek" wyraznie cie obraza...
Wez go postaw do pionu ,bo jakis on niewyrazny i ewidentnie szuka "problemow"!!!
:))))
Ps.Jakby co, spiesze z odsiecza,tylko daj znac......

Szkoda ze tu DEE nie ma ona lubi takie "cose picante". i zaraz by pokazala temu mackowi co to znaczy zadzierac z "grupa trzymajaca wladze"....
O Iwcia widze ze sie sama z tym idolem ciemnych cial meczysz.No wlasnie Macius do garor raz raz bo jak masz zamiar sobie ulozyc zycie z wloszka to przyda Ci sie lekcja sprzatania i gotowania.Pozniej napisz jak ci poszlo i ile talrzy roztrzaskales,a tak swoja droga to naprawde jestes bardzo plytki.Skoro tak lubisz opalone cialka to Ty sie moj drogi szybko pakoj i lec do cieplych krajow bo zima idzie
Helpik Gingerka ja tam nie narzekam chlopaka juz dawno w kacie postawilam za obrazanie;)a jak nie powstrzyma troche swych hormonkow to do "kozy" go posle;)
Tak trzymaj!!!
:))
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 360

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa