sezon szczepień się zaczął, więc w przychodni ruch jak w Rzymie(pozdrawiam mieszkanki Rzymu właśnie).Dziewczyny a wy szczepicie się P. grypie?bo widzę,że to ostatnio bardzo modna szczepionka.
Według mnie oczywiście warto , ja i moja rodzina jesteśmy poszczepieni.
Przeczytałam wcześniejsze wpisy, ale nie mam czasu by akurat teraz wyrazić jasno moje myśli...
Tak króciutko, Aniu cieszę się ,że się pokazałaś, mi też forum oczywiscie na swój sposób pomaga, a ja pomagam jak mogę tym co tu piszą.Zwieloma zawarłam fajne kontakty, poznałam super dziewczyny, więc było i jest warto tu pisać.apel mój do Fiorelli wiem ,że masz ochotę na kawkę w tym gronie, dawaj ,przynieś parę batoników, ja się piszę, sama wiesz jak wyglądam, gorzej nie będzie..A tak poza tym, jak nie przyleziesz to masz jak w banku ,że zajmę się Diego z San Diego, niech no tylko przyjdzie.Diego wolisz dekolt czy zgrabne nóżki Barbi?
Więc dawaj dawaj bo potem będziesz żałować....
Margo ty się nie martw, nie pozwolimy z Webą na żadne idiotyczne podziały na lepsze czy gorsze stoliki, prawda prezesko?
Hm,Weba ja nie chcę nic głośno mówić, ale jako góra powinnaś nam zapewnić jakieś atrakcje, np.seksi kelnerów ,co wy na to?
Marzena, jak ja się cieszę,że ci chłód juz nie grozny, poważnie,myślę,że chyba nawet bardziej od ciebie.Ale moja pani nic za darmo:mój apel, potraktuj to co się zdarzyło jak pierwszy krok do zmiany na lepsze.Wiesz od czego zacząc porządki? od własnej głowy, a jak ci nie będzie szło to wal do nas , jak możemy tak pomożemy.
Jeszcze długo bym tak mogła, ale muszę lecieć zaszczepić moją psiapsiólkę i jej córi.Do wieczora, pa