drugi stolik

Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 391
żóltka :]
witaj meg, jak minal ci weekend?pozdrawiam.
meg wydaje mi sie ze pod ta famme i inne osoby ktore-KASAJA- jest slynny diego. nie ma kogo sie uczepic, podejrzewam ze to ta sama osoba ktora podszywala sie pod barbie.wiesz meg u mnie dzien byl bardzo sloneczny tylko wieczory zimne. ozebralam oliwce juz lozeczko, i tak z niego nie korzystala. az luzniej zrobilo sie w pokoju.ma juz 19 miesiecy.zaraz klade sie spac. jutro sie odezwe. pozdrawiam.
moj ty detektywie :] mam jeszcze pare trudnych pytan takich o zyciu i wogole moze znajdziesz czas w wolnej chwili i rozwiazesz pare egzystencjalnych zagadek ?
z powazaniem - prawdziwy Diego
Jakąś kawe dostane wreszcie w tym lokalu??
No i zmieńcie obrus dziewczyny bo jakies plamy sie porobiły.
Diego świńtuchu! Znowu wylałeś mleczko!
a wy tu teraz grasujecie czóby ?
Ale jazda!
A może ktoś sie za mnie przebierze ?
Mam stałego nicka. To jest wyzwanie :P
Witaj Marzenko, mnie sie bardzo nie podoba to, co dzieje sie przy tym stoliku... wzajemne dogryzanie, zaczepki, głupie i niemiłe intencje, ale dlaczego Te czubki upatrzyły sobie nasz stolik, przy którym było tak miło. Nic dziwnego, że tak mało osób tu zagląda skoro żartownisie psują atmosfere. Hej wy wszyscy głupole ze złymi intencjami, won stąd. Tu obowiązuje kultura i dobre maniery. Marzenka, zajrze później. Pa! - meg.
sluchajcie czoby!
zjerzdzajcie stond i pszestancie wrescie dokoczac tym dziewczynom! Nie widzicie,ze nikt tu nie chce PRZEZ WAS zaglondac? i dajcie spokuj barbie, bo nigdy w koncu nie wyjedzie do tych wloch!
witaj meg. mi tez sie nie podoba co tu sie dzieje, takie okropne wpisy, widac ze ta osoba jest niepowazna. komentuje, osadza, wysmiewa sie. zauwazylam ze malo teraz jest nowych wpisow. tylko diego sie wyglupia, przypuszczam ze nawet sie zalogowal i ma kilka nickow. coz na takiego to chyba najlepsze bedzie pomijac jego wpisy, nie komentowac, nie czytac.a on niech pisze sam do siebie. meg a moze pora juz zalozyc czesc druga naszych wpisow. tylko jak nazwac nasze forum? chcesz zmienic nazwe? czy drugi stolik? a wy dziewczyny jaka macie propozycje nazwania naszej caleitalia-drugi stolik? zalesia, dorka?
Witamm ponownie. Marzenko apeluje do Ciebie i reszty z naszej paczki o nieodpisywanie na zaczepne posty, bo powstaje błędne koło. Jeśli zignorujemy intruzów, prędzej czy później znudzi im sie. Zabawa sie skończyła. Kto nie dorósł do tego by w kawiarni należycie sie zachować przy stoliku, by nie gorszyć innych bywalców tego miejsca, niech poszuka taniej rozrywki gdzie indziej, nie naszym kosztem. - Marzenko pozdrawiam Cie i odezwij sie. - meg.
Witaj Marzenka teraz widze Twój wpis. Popieram pomysł, jeśli inni z grupy podadzą propozycje nazwy jestem gotowa zwrócić sie do Admina w tej sprawie. Chyba telepatycznie wpadłyśmy na siebie. Marzenko, cudowna jesteś. Widzisz, ten podział był nie potrzebny, bo teraz wszyscy odchodzą zostałyśmy same na placuv= boju, ale sie nie poddamy.
meg zgadzam sie z toba. nie odpisujmy tym osoba bo faktycznie robi sie bledne kolo. wogole nie zwazajmy uwagi na te wpisy. meg jak mija ci wieczor? moja oliwka zasnela o 22, kupilam jej dzisiaj fajna kolorowane o zwierzetach.ale malowala zwierzatka, upodobala sobie konika i pieska.dzisiaj jestem mniej zmeczona, bo mama bardzo mi pomagala . kochana.ostatnio skoczyl jej cukier(choruje na cukrzyce) ale byla u lekarza zwiekszyl insuline rano 28 jednostek a wieczorem 20 , do tego tabletka. meg a ty jak spedzilas dzien?
czesc dziewczęta!! gdzie jesteście?? czyżby jakas nowa część a ja o tym nie wiem?
FRANCI dzięki za pozdrowienia. faktycznie ten mój nick jakiś nie bardzo, skoro wyszlo tyle wersji, ja jako bezpośrednio zainteresowana wiedziałam o co chodzi, ale się nie przejmowałam.
A wiecie skąd się wziął ten KRAFNIAK? otóż jak byliśmy z mężem w podróży poślubnej w chorwacji, to po plaży chodziły dziewczyny i zachęcały do kupna pączków, lodów, itp. i krafne po chorwacku to właśnie pączek. Ciągle w głowie nam brzęczało zdanie: kraaaafffneee schokolade, marmelade. i tak już się zasiedziało w naszych głowach, że w wygłupach tak na siebie mówiliśmy krafniak lub krofniak. i ot cała filozofia.
pozdrawiam was!
Barbie wyjężdza 18bm.Senza parole,mi dispiace,salutia tutti.
Jestem ja naprawdę,kto chce,niech wierzy.Wszystkim dowcipnisiom,życzę dużo dobrego.Czasemu śmiechalam się,widząc wasze wpisy...
Allora...tanti auguri!
witaj krafniak i barbi.krafniak nawet nie wiedzialam ze twoj nick znaczy paczek.fajnie ze napisalas o tym.barbie mam nadzieje ze to ty bo wszystkich meczy juz ten dowcipnis, ktory podszywa sie i komentuje nasze wpisy.krafniak napisz cos wicej o soebie.no i zagladaj czesciej. meg a co u ciebie. u nas bardzo zimno tylko 4 stopnie jest teraz, w dzien bylo 8 zimy wiater jest. pozdrawiam.
I ta opowiescia Krafniak sprawilas ,ze juz cie zle nie napisza....
Moze sie przyda kiedys znajomosc takiego chorwackiego slòwka,pozdrawiam serdecznie
witajcie. strasznie cicho dzisiaj przy naszym stoliku. a kawa czeka,,, meg gdzie jestes?
ale z Was narzekaczki!!!!macie najwiecej wpisow bo prawie 400 i juz placz sie podniosi bo nikogo nie ma!!!!!le,le,le!!!!! Wbijcie sobie do tych swoich glowek,ze kazde forum przeksztalca sie i nie trwa wiecznie.....ale to chyba dla was za madre......... na pewno to wina tego glupiego podzialu!!!!!! zreszta tam tez tylko o porodach.......z deszczu pod rynne........ i tam tez nikt sie nie wpisuje, cha, cha, cha!!!!! chore baby.
Wip.ja jestem pradziwa barbie,nie wiem,dlaczego tak się zachowujesz?Proszę odpowiedz,jak masz w tym cel?
Witajcie wszyscy... Marzenka, Krafniak, Barbi, Franci i wszyscy z dobrymi intencjami przy tym stoliku - pozdrawiam serdecznie. Marzenko, nie było mnie dwa dni prawie, bo chciałam prawdę mówiąc odpocząć od dowcipnisiów i podszywaczy pod inne osoby. Barbi, witaj i gdzie Ty się podziewałaś tyle czasu? To, że odpoczywałam od forum, nie znaczy, że się obijałam, wyskoczyło trochę zajęć w domku i obowiązki, miałam sporo nauki z włoskiego, bo na kursie pani sporo zadała, w wolnej chwilce haftowałam piękny obrazek na ścianę i pomagałam mamie w domu. U nas mokro, brzydko, zimno za oknem i nieprzyjemnie, deszcz wali w rynne i parapet i zapowiadają mrozy, ale co tam, w końcu to taka pora roku, prawda? Marzenko - twoja Oliwka robi postępy, też się cieszę, że zaczyna się interesować malowankami, stopniowo zacznij jej wprowadzać inne atrakcje dopasowane do jej wieku. przed Tobą i przed nią długie jesienne wieczory i mała musi mieć jakieś rozrywki, prawda? Pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkich raz jeszcze, śląc buziaczki. Pa! - meg. PS. A co z propozycjami do dalszej części naszych posiadówek przy drugim stoliku? może będzie inna nazwa niż drugi stolik cz.II? Co wy na to? Ruszcie głowami, napiszcie coś?
witaj meg.myslalam o tobie , o twojej nieobecnosci,fajnie ze sie pojawilas. wiesz ja rowniez mam dosyc wpisow vipa, kena, diego.widze ze oni planuja rozbic te forum. no i coraz mniej osob zaglada na forum. znikla calkiem dorka.meg u mnie za oknem bialo. wszedzie snieg, i nawet duzo go jest, pieknie pada takie duze platy. zima tez ma swoj urok.meg trzeba faktrycznie zalozyc czesc druga naszego stolika. pozdrawiam.
Dziewczyny pora zalozyc nowy temat vo juz sie za dlugo otwiera ten drugi stolik...meg.....moze ty...?
no jasne-nie potraficie nawet zalozyc sobie drugiej czesci........ w sumie to tylko wy dwie tu biadolicie-oczysccie lepiej teren i sobie piszcie na boku bo az zal patrzec........
No i stoliczek nakrył sie nogami :DDD
vip, fiamma , ken kazdy wie ze to diego. powiem tak po chamsku-zjezdzajcie z tad.nikt was nie chce tutaj.
przeczytaj siebie jeszcze raz marzenko i zobacz jak bzdure walnelas..... wcale nie dziw.
dziewczyny zapraszam do czesci drugiej. oto link http://www.wloski.ang.pl/forumw.php?IDt=5893
prosze jak kiedys forowiczki gustownie sie relaksowaly..sam tytul postu to prawie poezja...Ciasto cappucino jest łatwe do przyrządzenia, a zarazem eleganckie. Idealnie nadaje się na małe, babskie party. Jest niezastąpione w przypadku nagłej inspekcji teściowej. Finezyjne połączenie słodkiej śmietanki z lekką, kawową goryczą zadziała na niejednego łasucha... Uważaj, skutecznie wodzi na pokuszenie! http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Przepisy/527760,1,Ciasto-cappucino--przepis-na-ciasto-cappucino.html
Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 391

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę