drugi stolik cz.3

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 746
Miasteczko ładne i zabytkowe, historyczne też, kojarzy sie z królową Boną... co do makijarzu, to po prostu nie lubie, noja bliźniaczka zaczeła w ogólniaku i zniszczyła sobie cere, ma pełno krost i wyprysów, które maskuje i wygląda 10 lat starzej ode mnie ale bardzo sie kochamy, jak to bliźniaczki tyle, że ona już mężatka z dwojgiem dzieci
Cattuborku - dobrej nocki... Maddyy ciekawe, gdzie zgubiła sie Marzenka? Jeszcze kilka minutek posiedze
może już smacznie śpi z oliwką? nie wiem, ja też tu jestem, ale już powoli mi sie oczka kleją:)
Hej Maddyy, jesteś tam, bo jak nie, to też zmykam spać...
za chwilke wracam
aaa bo właśnie miałam coś zrobić, to wiesz co... może sie zgadamy jutro oki? ja bede w dzien bo nic jutro nie robie, a tymczasem miłych snów i pomyśl o czymś optymistycznym:) pa pa
Już po wpół do pierwszej, choćmy i my odpocząć w takim razie... wszyscy śpią a my mamy być gorsze? Jutro też jest dzień, pogadamy sobie. Nawet nie wiesz, jak sie ciesze, że możemy być razem. Poczułam sie lepiej, bo też miałam dołek. Dobrej nocki. Pa! - meg.
dzień doberek, jestem tu, a wy??? jak tam nastrój poświąteczny? u mnie całkiem nieźle hihi, robie sobie dzień lenistwa:)
Witaj Maddyy i wszyscy... niestety w ciągu dnia były dzieciaki mojej siostry, w domu hałas, wrzaski, nie dałam rady wyrwać sie z kieratu, by siąśś w spokoju i napisać. W ciągu dnia jestem u rodziców i korzystam wtedy z komputera kieszonkowego typu palmtop a nie chce tego robić przy dzieciach. Komputerek ma dostęp do poczty i internetu przez irda i potr irda w telefonie komórkowym. Jak jestem z rodzicami to w porządku, ale kiedy są chłopcy nie da sie... potem mieliśmy gości a wieczorkiem oglądałam M jak miłość i ekspres reporterów, dopiero siadłam w spokoju
ja tez już jestem, musiałam sobie zrobić grzanke, bo wszyscy wcinali pizze a ja nie mogeeeeeeee!!!!! uffffff no ale już mi lepiej!
Maddyy, cattibor - dziękuje Wam za wczorajsze podniesienie mnie na duchu, czuje sie dobrze i fajnie, że miałam przed kim sie wyżalić. Wpadne jeszcze potem, ide zmywać gary po kolacji
Za kilka minut będę, mycia nie jest dużo
oki ja tu jestem:) zmywaj powolutku!
No to jestem... zostałam u rodziców na noc, bo mi sie nie chciało iść do siebie i rozpalać w kominku... więc jestem i stukam rysikiem w ekranik palmtopka. Co robiłaś ciekawego dzisiaj?
zainteresowałaś mnie tym palmtopem, dużo to kosztuje?
Ja dziś zrobiłam sobie dzień lenia i oprócz spacerku i gotowania to nic budującego nie robiłam, przy kompie siedziałam, a wieczorkiem wybrałam się do znajomych:)
zainteresowałaś mnie tym palmtopem, dużo to kosztuje?
Ja dziś zrobiłam sobie dzień lenia i oprócz spacerku i gotowania to nic budującego nie robiłam, przy kompie siedziałam, a wieczorkiem wybrałam się do znajomych:)
witajcie
ja tez sie stawiam, ale pewnikiem jak zwykle na krotko ;) juz mnie sen powoli chwyta.
straszny wiatr tutaj dzisiaj...jakie szczescie ze nie musze juz nigdzie wychodzic
hihihi ja niedługo też idę spać bo jutro musze troche spraw pozałatwiać.. a poza tym jadęsobie sprawić walizkę!!!!!!!!!!!!! hihihihihii
no no no...na zamowienie bedziesz sobie szyla ta walizke??
ja jutro musze jechac rano do urzedu gminy ale oczywicie mi sie nie chce..ale to standard
hehehehe nie tylko już sie nie moge doczekać.. no wiesz przeżywam już wyjazd, a walizka musi być duża żebym sie mogła jakos pomieścić , chociaż troche. a co do urzędu to musze też jutro iść do jakiegoś NFZ, tam gdzie o ubezp. lekarskim musze pogadać:)
Maddyy - kupiłam go 1 czerwca na raty były po 1.300 normalnie, ale że dzień dziecka i była promocja to za 760 zł. Wziełam na raty na 24 miesiące i po 43 zł miesięcznie wychodzi
ja nawet jak na wakacje jechalam to zalatwialam..tyle ze to ubezpieczenie zdrowotne jest wazne tylko miesiac i trzeba przedstawic ostatnia rmua ze sie bylo zatrudnionym albo ze sie jest albo ze ktos za ciebie placi skladki
aa to ciekawe, musze pomyśleć nad tym, tak za 200 euro to może by mi sie udało kupić .......np na urodziny mojego amore, a w polskim sklepie to oprogramowanie jest po ang? a jakbym chciała po włosku???
no wiem, ja jestem teraz zarejestrowana jako bezrobotna, bo jak sie jest miesiąć na bezrobotnym, to potem jak sie jedzie za granice to podobno 3 miechy sie jest nadal ubezpieczonym, a od 1 stycznia jakieś nowe karty wchodzą. Ja do tej pory brałam zawsze e111, ale teraz już musze inaczej.
Ma dwa gniazda na karty pamieci, odtważacz Widows Media Player , nagrywa i odtwarza dźwieki, ma poket excel i pocket word i inne bajery. Jest super i działa bez zarzutu
to tak na prawde mozna uzywac zamiast normalnego kom puerka..tyle ze pewnie bardziej ograniczone....
Oryginalnie było po ang. ale jest płyta z oprogramowaniem po polsku... wersje włoskie może w internecie na stronach poświęconych palmtopom
ej podoba mi sie to, musze sie zorientować najpierw ile we włoszech kosztuje bo najlepiej by było kupić z włoskim oprogramowaniem.
Masz racje cattibotku. Ale mały ekran mi nie przeszkadza. Jest colorowy, można ustawić ostrość i fajnie ściąga stronki internettowe, choć w pomniejszeniu, moge go wwziąć w kieszeń i ruszyć w świat z którym komunikuje sie normalnie jak bym siedziała przy biurku... tyle, że bezprzewodowo...
ale ja jestem nieco ograniczona w sprawach neta........ tzn komputerów, na jakiej zasadzie dziaął tam internet? jak sie za to płaci?
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 746

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia