wyszlam za maz

Temat przeniesiony do archwium.
271-300 z 352
no ale my juz Ciebie kochamy:)
Kontynuje...
Nie dosc ze swinia, to do tego pod czerepem mozg kaczki:)
Raz mi zyciowo madra kobieta powiedziala ze chlop to lubi se zamoczyc i zwiac z kasa. W tedy jeszcze mialam samcow za pelnowartosciowych przedstawicieli homosapiens, wie poczulam sie dotknieta gleboko tymi slowami.)
Niestety im wiecej lat mija tym bardzej widze ze ta baba miala racje. Smutne to ale prawdziwe.
Mam pelno kolezanek ktore zostaly same z dziecmi. Tatusiowie najpierw odwiedzali swe potomstwo co dwa tygodnie pozniej co miesiac....a pozniej na Swieta... Tak bywa i tego nie zmienila narazie ewolucja. NIE PRZYTRZYMASCIE FACETA DZIECKIEM. To klopot dla niego, choc on go kocha... Sw.Boze nie pomoze, a naet kopy pieknych synow i corek nie pomoga jak on poczuje zew natury.
Pogodzenie sie z tym faktem Wam pomoze, poprostu trafilyscie na tych co sa na stopniu nizej drabiny ewoluci.
Jednym slowem na kawal.....(same dopiszcie epitet).
Pozdrawiam Was
Kasiu, czuje sie w niebo wzieta.))
Dlatego Tobie, tobie jedynej napisze ze jestem w ciazy!!!
Prozbe o ma reke odrzucilam, czymze wscieklam kochanego ...
Ale to juz inny temat.
Caluje Was dzielne dziewczyny
A no i mam rade zostawcie tych chlopcow, poczukajcie sobie prawdziwych mezczyzn!!!"
Lecz sie tym czym sie ztrulas.) To dziala jak klin na kacu:))))
Kochacie mnie jeszcze??? Bo ja Was bardzo!!!!
P.S. lubic mnie nie musicie.
hmm,Magda,no ale z tej ciazy to chyba sie cieszysz,prawda?
glupie pytanie,co?
:(

nie pozostaje jak pogratulowac i zyczyc szczescia,sily i wytrwalosci:)
trisha bravo, c'e bennisimo a'propos!
bem, franci dala ci bardzo dobra rade, pomnoz ja.
wlasnie odmowiono mi zwolnienia z oplaty sadowej. uznali ze jetem za bogata.(posiadam kilka akcji i funduszy ale to nie sa wielkie pieniadze)
tak wiec od konca lipca minelo juz3 miesiace. dzis wplace te 600.
co do meza, probowalam jakos sie dogadac, ba nawet bylam gotowa wrocic do niego, pod warunkiem ze razem udamy sie na terapie. on chce byc wolny, bo jest mlody i chce poszalec. nadal nic nie przysla.ba jego wyjasnienie dlaczego nie chce dawac pieniedzy na dziecko to: chcialbym moja droga udowodnic ci jak ciezko jest samemu pracowac na rodzine, ucz sie"
niestety bardziej cierpi corka.bpyta o ojca, a dzis nawet o choinke na bn ktora zostala w bolzano.

cdn
cześć nektarynka,
paradoksów w życiu nie brakuje. cokolwiek człowiek posiada w życiu to okazuje się zawsze za dużo i blokuje to jakąkolwiek pomoc z Państwa. to niestety chyba początek twojego zdziwienia. polityka prorodzinna tylko w TV występuje a w praktyce przepisy są sztywne i to, że nie pracuje sie i ma sie na głowie maluszka nie zmienia postaci rzeczy że się PIENIąDZE NIE NALEżą.

podziwiam twoją determinację bycia z twoim mężem. ale nawet gdybyś z nim była na starych zasadach to dziecko nie byłoby zbytnio szczęsliwe bo i ty byś nie była szczęsliwa. ale dobre zdanie wyrabiaj o tacie ( ja też tak robię ) a w przyszłości twoja córeczka sama oceni sytuację. moja córka chodząc do żłobka zaczęła tęsknić za wyimaginowanym tatą. ogólnie do dziadka zwraca sie per TATA. i mimo że ją poprawiam to i tak czesto tak mówi ...
xxxvalentina mieszkasz obecnie w Warszawie . Spróbuj zwrócić się o pomoc do :
Szelchauz Ewa Maria
e-mail: [email]

Kancelaria Adwokacka
ul. A. Mickiewicza 37 m. 2
[tel]Warszawa
telefon/fax: 833 60 77
Życze ucieka.. ;]. Rozwiedź się z nim skoro nie ma już między Wami tego co było kiedys. Po co tracić czas?! Bądź realistką a nie niewinną, romantyczną duszyczką!
nektarynka taka ciekawostka:
Szanowny Panie,
Rozporządzenie dot. zobowiązań alimentacyjnych jest w toku procedury
Parlamentu Europejskiego. Pani Prof. Grabowska jako sprawozdawca w tej
materii, oczekuje przyjęcia opinii Parlamentu w tej sprawie najpóźniej
podczas sesji plenarnej w grudniu.
Treść rozporządzenia w jęz. polskim znajdzie Pan na stronie internetowej
Pani Poseł www.grabowska.org.pl.
Z wyrazami szacunku,
Aleksandra Pilka
Biuro Prof. Genowefy Grabowskiej
Mam listę adwokatów co znają się na ustawodawstwie europejskim:
adw. Stanisław Rymar
adw. dr Małgorzata Kożuch
adw. Leonard Cyrson, adw. Małgorzata Derezińska, adw. Monika Górlikowska-Tomczak, adw. Paweł Mazur, adw. Maria Nogaj, adw. dr Maciej Rakowski, adw. dr Maciej Szpunar, adw. Katarzyna Zybura, adw. Dariusz Wojnar, adw. Monika Strus-Wołos
Gdy konczy sie milosc to konczy sie malzenstwo...Cecilia Sarkozy
info. dziękuję za informację. może kiedyś o jakąś poradę pójdę do adwokata. generalnie liczę " na pracę swoich rąk " i pieniądze dla dziecka. to już wiedziałam od dawna ;- )
xxxvalentina,cieszy mie Twoja postawa . Moja droga na tym świecie powoli dobiega końca. :)
co mówisz inf ~! droga dobiega końca ! nie myśl TAK ! albo nie zrozumiałam co napisałeś. jesień idzie i każdy ma dosyć ale niedługo wiosna !
JA JESTEM SAMOTNA NIESAMOTNA MATKA.W CZASIE CIAZY BYLAM SAMA ALE JAK DZIECKO MIALO ROCZK ZAMIESZKALAM Z OJCEM DZIECKA. PRZEPROWADZILAM SIE DO WŁOCH. ZARAZ PO TYGODNIU DOWIEDZIALAM SIE O RZECZACH JAKIE BYLY DOTYCHCZAS UKRYWANE PRZEZ MOJEGO PARTNERA. BYLAM NIERAZ ZDRADZANA I DODATKOWO UKRYWAL ON ZE MA RODZINE CZYLI NAS. TE SYTACJE ZUPELNIE MMNIE PORAZILY. OD PRAWIE ROKU BIJE SIE Z MYSLAMI CO POWINNAM ZROBIC W ZWIAZKU ZAISTANIALA SYTACJA. CZESTO PRZYJEZDZAM DO RODZICOW. PONIEWAZ NIE MAMY WARUNKOW W DOMU UWAZALAM ZE BEDAC ZE SWOIM PARTNEREM STWORZE DZIECKU NORMALNE WARUNKI ROZWOJU. POZA TYM NIE BYL MI OBOJETNY. WIEM ZE TO MOZE DZIWNE ALE NIEZLE MANIPULUJE LUDZMI I TRUDNO O NIM NIE MYSLEC. TAKI JUZ JEST. WSZYSTKIE NUMERY JAKOS MU UCHODZA PRZED ZNAJOMYMI RODZINA. SADZE NAWET ZE NIEKOTRZY NAWET MI ZAZDROSZCZA ZE MAM TAKIEGO PARTNERA BO ON UMIE ROBIC DOBRE WRAZENIE. NIERAZ ROZMAWIALAM Z JEGO MAMA NA TEMAT ZACHOWANIA JEGO ALE POTEM NIESTETY TO WSZYSTKO OBRACA SIE PRZECIWKO MNIE. TO ICH SYN I MOZE NIE ZNOSZA CIALEJ KRYTYKI. JESLI MACIE PDOBNE DOSWIADCZENIA. PISZCIE.
SOBALA23 jak chcesz to napisz w tej sprawie do mnie adres mam w profilu .Pozdrawiam
Inf,a co ty robisz z tymi wszystkimi paniami co tu sie wpisuja pierwszy raz,zaczynaja sie uzalac,a ty szybciutko "to napisz do mnie" to forum jest juz be? Twoj nick sugeruje informacje turystyczna, czy tez ,calkiem mozliwe ,ze przeprowadzasz jakies badania,testy do wlasnych osiagnie naukowych,uzywajac biednych dziewczyn jako krolikow doswiadczalnych?
Ja się obawiam, że on te wszystkie disgraziaty zwabia do siebie i wykorzystuje seksualnie co do jednej........"obawiam się" hehe, modo di dire.:))
wlasnie mowie,ze nicka ma na wabia jako informacja dla zblakanych zmeczonych polskich turystek.Kazda znjdzie miske strawy ..duchowej i dobre slowo..:D
Każda??!!!!
Na samą myśl o tym, ile jest tych zbłąkanych dziewczyn i kobiet.....nieeeeee......przecież zapasy tej, no...miłości do bliźniego nie są niewyczerpane, na suchoty zejść można.!!:DD
tak to mozna niezly fan club sobie skonstruowac,podejrzewam, ze w przyszlosci Inf zalozy jakas partie polityczna i glosy zdobedzie glownie wsrod swoich znajomych i ich znajomych... i ich ocalonych z ziemi wloskiej dzieci,bez zadnej propagandy,plakatow.Inf kiedys zasiadzie w naszym parlamencie.Inf. czy ty tu jestes z ramienia Parti Kobiet_?
Stokrotko, zajrzyj do skrzynki.
na narzedzia? mam mlotka na Infa poszukac?i wbic mu do glowy ,ze nie jest kobieta...czasami myle o nim ,ze on chce sobie uszyc druga kobieca skore,ubranie z damskiej skory ..by moc pojac istote ducha kobiety,problemow kobiety,tego wszystkiego czego mezczyzni nie moga pojac...to po to Inf.zagarnia dziewczyny do swojego stadka,on sie chce przemienic w kobiete...No Inf.?gdzie sie podzialay te wszystkie dziewczeta co ty z nimi zrobiles? skora juz gotowa?ma zapach kobiety?
drogich NIEKTÓRYCH forumowiczów proszę o nie wskakiwanie do tematów, które ich nie interesują i " tylko zaśmiecają " dany wątek. z góry uprzejmie dziękuje.
stokrotka ten wątek powoli staje się nie czytelny
Inf.ja o tym mlotku to tak pieszczotliwie sie do Ciebie ,zwracalam.Mam gleboka wiare ,ze sie nie obruszyles na mnie.Usciski.
xxxvalentina proszę Cię! Możesz podać swój adres e-maila
zrozpaczona . xxxvalentina tu podała swój adres:
http://www.wloski.ang.pl/canzoni_per_i_bambini_21025.html
Temat przeniesiony do archwium.
271-300 z 352

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia