drugi stolik- czesc 6

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 231
cattibor , ty masz 35 lat? no bo marzena ma 29
no niby jeszcze nie mam...bede miec w grudniu...o qrcze..ale stara jestem
o qurcze, a ja myslalem, ze wy mlodsze jestescie...ale spoko wazne jak sie czlowiek czuje w srodku, a nie metryka...
ej ja tam sie na zewnatrz tez jeszcze stara nie czuje...
a tak w ogole to srednia wieku w tym watku jest kolo 27 tak mniej wiecej..
hmm ty masz 35? wiedzialam ze ok 30 , ale wygladasz mlodziutko cattiborku, nie wiem skad ten temat? hm?
dziewczynki ja zmykam spatulu bo amore rano wstaje to sobie musimy jeszcze pogawedzic, a jutro od rana sie pojawie, pozdrawiam wszystkie i szczegolnie meg dzisiaj....
nie przejmuj sie cattibor, tak jestescie mlode, bo wiekszosc na POLACCA E ITALIANO to jeszcze starsze od was...
a powiem wam w sekrecie, ze faceci to wieksze plotkarze od kobiet i mi sie tez zdarza czytac te wasze tasiemce!
najstarsza to jest chyba Franci,Weba, dorka ,,kasia z milano, birichina najmlodsza cucciola z alisą 25, potem za nimi starsze są kasia z milano, pozniej birichina, emra...
o qrcze pensiero..masz prawie pelna statystyka..
no to jak juz wszystko wiesz..to przyznaj sie ile ty masz?

maddy..temat stad ze marzenka stiwerdzila ze chyba zostanie stara panna...
zebym tak troszke utyla to bym lepiej wygladala..ale na to powinnam chyba jednak przetransportowac sie do itali..bo tylko tam na dluzsza mete tyje..
no hej pensiero,mnie wszyscy dają góra 25 :))
ja mowie dobranoc...bo musze troche z ksiazka pogadac...chociaz znajac mnie to pewnie przeczytam 5 stron i zasne....no ale tak to bywa jak ksiazka jest malo interesujaca

dobranoc pa patki
tak mam rozeznanie w tasiemcach , a statystyki nie prowadze, ale jak sie czyta to sie spamieyuje, bo te kobiety podawaly gdzies swoje lata...
wiem ze franci ma chyba 43
weba kolo 40
kasia z milano ma 26
Emra to jakos chyba kolo 30
alisa chyba 25, tak jest w nicku, a poza tym pisala kiedys o pracy magisterskiej, wiec chyba mloda musi byc
cucciola nie wiem dokladnie , nigdy nie podawala, ale pisze tez prace magisterska i z jej wpisow mozna wywnioskowac ze jest energiczna panna, wiec kolo 25 chyba bedzie miec.
birichina chyba 28, tak jest w nicku

od was to
marzena ma chyba 29
cattibor 35
margeritos nie mam bladego pojecia
maddy nie mam pojecia, ale chyba mloda koza

a ja mieszcze sie w przedziale ( 29-33)
oto zgadka!
witam wszystkich bywalców stolika, tych dawnych i nowych, bo troche tu osób przybyło, z tego co widze, i bardzi sie ciesze, że sie nadal wspieracie.
pensiero ale dowaliłeś z tymi metrykami, faktycznie chyba masz te dane gdzies skrzetnie zapisane. zapewne większośc z nas w ogóle nie czuje tego wieku który ma, przynajmniej u mnie tak jest.
u mnie wszystko OK, tylko czasu brak żeby z WAMI pogadać. moj synek smacznie śpi od 3 godzin, ja już też po krótkiej drzemce razem z nim, więc wyjątkowo teraz tu zajrzałam, bo oczy sie nie kleją i mozna pisac. Catti wielkie dzieki za barzelette na mejla, polecam się jak zawsze na przyszlośc, taki cwiczenia dobrze robią. moja nauka wlsokiego kuleje, co mi sie bardzo nie podoba. ale mam nadziję że teraz, jak wieczory beda dłuższe to więcej się zrobi. oby tak było. MEG przeczytałam że znowu masz badania, trzymaj się dzielnie. przez to że rzadko zagladam nie jestem z wami na bieząco. musze wam sie pochwalic że mój Jędrek od jakich 2 tygodni wkońcu mówi mama, do tej pory łatwiej mu sie wymawiało tata. jakie to wspaniałe uczucie jak dziecko do was przemówi i to jescze z niby takim "banalnym" słowem "mama", ale jednak jak brzmi w ustach 1,5 rocznego dziecka. dziewczyny pozdrawiam was wszystkie (Meg, Catti, Marzenka, Kasia z MIlo. pozdr.ano, Maddyy) , na dzis wystarczy mojej krótkiej wizyty przy waszym stoliku. do uslyszenia jutro. pa.Asia
hm, też się mieszcze w tym przedziale!
oj pensiero!!bravo!!!!rewelka !!odgadles wszystko co do joty!!!hha musiales faktycznie neizle sledzic co niektore watki bo sporo o nas wiesz!!!a moze napsizesz cos o sobie!!!?????bedzie mnie i sadze ze pozostalym dizewczynka bardzo milo:)
ja dzis juz tego nie przeczytam bo ide lulu...jutro znow dzienpracy..a teraz skorzystala ze akurat wyniosl sie brat i sprawdzam poczte......also gute nacht oder buona notte:)
Witajcie... Marzenko, moja siostra jest w domu już i nic jej nie grozi, ja pozdrawiam Was z Krakowa, Marzenko, Maddyy dziękuję za wszystko i gratulacje Tobie Maddyy że wszystko zaczyna sie jakoś układać w Italii...Myślę o Was ciepło, choć dziś wybaczcie, ale wpadłaam tylko na chwilę. Catti dzięki za emaila i owocnego sprzątania, malowania itd. Powiem tylko jeszcze odnośnie wieku. Ja w lipcu kończę 39, czuję się jak 20 latka i w cale nie myślę, że jestem już stara. Marzenko, a Ty czemu wyjeżdżasz z tą starą panną. Wszystko jeszcze przed nami. Trzymajcie się. Pa! Meg.
nie nie ,z franci to przesadziłeś pensiero
catti na przytycie najlepsze sa slodycze i chipsy;)do tego frytki, sosy i wiele wiele innych super zywnosci. ja niestety sobie tego odmawiam. mam sklonnosci do tycia. teraz jem tylko dwa razy dziennie, jakos sie trzymam, chociaz dzisiaj skusilam sie na kawalek czekolady.krafniak super ze nas odwiedzilas, rob to czesciej. SZOPCIA tez nam zniknela.MEG trzymaj sie na tych badaniach.teraz uciekam juz do lozeczka- nadal spie pod pierzynka bo jestem zmarzluch!
pensiero..to ja ci dam 31 ;)
no wlasnie jak juz sie uaktywniles.. to nie pozostaje ci nic innego jak dolaczyc do stoliczka...
co dziewczyny macie cos przeciwko urozmaiceniu przy stoliczku?

marzenko..na mnie chipsy, sosy czekolady nie dzialaja..ja po prostu nie tyje...:(((
takiej to dobrze!!!ale lepiej nie przesadzac z chipsami,sosami i innymi pomimo,ze sie nie tyje.....bo jakies inne badziewie moze wyskoczyc w przyszlosci ...
Buon Giorno Ragazze
ja dzis zrobilam sobie wolny dzien i zaraz lece na mercato,Megi pozytywnych mysli zycze oraz dobrych wynikow badan...co do pana Pensiero to bedzie rodzyneczek przy naszym stoliku ale dobrze czasami posluchac meskich wypowiedzi...zostawiam pozdrowionka Dla reszty Kobietek ...wpadne po zakupach
kasiu...powiem ze nie jestem jakims zarlokie chipsowo podobnym i moze dlatego nie działa..ale chcialabym troche utyc..ale bardziej w zdrowy sposob
no ladnie, widze, ze watek wieku sie nieco rozwinal, no w kazdym razie chociaz sobie przypomnialam ile macie lat dziewczynki.... ale czy to takie istotne? hmmmm no mniejsza, widze tylko ze pozostalam nie sklasyfikowana... ha ha ha niezle:)
ja wiem ile masz lat..ale nie bede sie wypowiadac..;)
mniejsza o to, jak sie czujesz catti? jak zwykle praca? Ja sobie wlasnie gotuje piselli, wlasnie mam zamiar obejrzec filmik... ma che colpa abbiamo noi... podobno fajny.
jestem jakas taka zmeczona..ale mysle ze to chyba to ze ta wiosna idzie idzie i dojsc nie moze
no ale oczywiscie pracy nie da sie obejsc
witajcie dziewczyny.wlasnie wrocilam z miasta, piekna dzisiaj pogoda sloneczna,kupilam pampersy.chwilke pochodzilam po sklapach, oczy nacieszyc:)wiosenne kolekcje juz na wystawach,ale ceny nie na moja kieszen. moze cos fajnego i orginalnego upoluje w lumpeksie.wlasnie pije kawke, juz po obiedzie, oliwka spi.
Witajcie... Marzenko, Maddyy, Biri, Krafniak, Catti, Kasia, Szopcia i reszta - mam się jakoś i nie narzekam. Jestem pozytywnie zakręcona, choć w Krakowie pada deszcz ze śniegiem dla kontrastu, bo wczoraj świeciło słoneczko. Pomaglowali mnie trochę, pokłuli, spuścili trochę krwi, ale jest ok! Teraz odpoczywam, ale jeszcze się odezwę. Pozdrawiam serdecznie i nie martwcie się, wiosna kiedyś przyjdzie. To na razie Pa!
Aha! Wielkie dzięki wszystkim, które o mnie myślały. Ja też myślę, gdyby było inaczej, to by mnie nie było tu z Wami. Dziękuję!
witajcie ale sie tu duzo dzialo przez te pare dni! Mielismy awarje komputera i nie wiedzialam co sie dzieje na swiecie .Macie racjie co do wieku nie wazna metryka tylko to na ile sie czujemy.Pisalam Wam ze sciagnelam juz tell me more!Jak sie cieszylam! Lecz mialam problem z instalacja.I kiedy juz nam sie prawie udalo wysiadl ten wstretny komp! Wszystko sie usunelo,musielismy od nowa instalowac potrzebne programy.A najbardziej bylam wkuzona ze nie mam Was.Wiec moje kochanie odrazu wzielo sie za ta stronke.Jak pisze Marzenka naprawde swieci slonce!I moze nie jest jeszcze cieplo ale jak milo pospacerowac w promieniach choc troszeczke grzejacych..Co do czytania ksiazek po wlosku to mi idzie ciezko,wole zaglebiac sie w gazety.jakos latwiej sobie przyswajam .Pozdrawiam wszystkie ,bede tu dzisiaj obecna .
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 231

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia