witam wszystkich bywalców stolika, tych dawnych i nowych, bo troche tu osób przybyło, z tego co widze, i bardzi sie ciesze, że sie nadal wspieracie.
pensiero ale dowaliłeś z tymi metrykami, faktycznie chyba masz te dane gdzies skrzetnie zapisane. zapewne większośc z nas w ogóle nie czuje tego wieku który ma, przynajmniej u mnie tak jest.
u mnie wszystko OK, tylko czasu brak żeby z WAMI pogadać. moj synek smacznie śpi od 3 godzin, ja już też po krótkiej drzemce razem z nim, więc wyjątkowo teraz tu zajrzałam, bo oczy sie nie kleją i mozna pisac. Catti wielkie dzieki za barzelette na mejla, polecam się jak zawsze na przyszlośc, taki cwiczenia dobrze robią. moja nauka wlsokiego kuleje, co mi sie bardzo nie podoba. ale mam nadziję że teraz, jak wieczory beda dłuższe to więcej się zrobi. oby tak było. MEG przeczytałam że znowu masz badania, trzymaj się dzielnie. przez to że rzadko zagladam nie jestem z wami na bieząco. musze wam sie pochwalic że mój Jędrek od jakich 2 tygodni wkońcu mówi mama, do tej pory łatwiej mu sie wymawiało tata. jakie to wspaniałe uczucie jak dziecko do was przemówi i to jescze z niby takim "banalnym" słowem "mama", ale jednak jak brzmi w ustach 1,5 rocznego dziecka. dziewczyny pozdrawiam was wszystkie (Meg, Catti, Marzenka, Kasia z MIlo. pozdr.ano, Maddyy) , na dzis wystarczy mojej krótkiej wizyty przy waszym stoliku. do uslyszenia jutro. pa.Asia