Kto podoba się włochom???

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 212
poprzednia |
Jakie kobiety podobają się Włochom?te okrągłe czy może chudzielce ?jak sądzicie?:)
wszystkie bez wyjatku:)
a czy potrafisz odpowiedzieć jakie kobiety podobają sie poolakom?? To chyba kwestia gustu, każdy ma indywidualne upodobania czy to polak, hiszpan czy włoch...
Każde ale przedewszystkim takie jak ich mamma
Slusznie. Stare, mlode, mądre, glupie, ladne, brzydkie. Wystarczy zasygnalizować zainteresowanie, a już widzą w kobiecie obiekt do seksu, ale tylko po to, aby się dowartościować. Sa wyjątki, które potwierdzają regulę. Szczególnie jak Wloch pozna Polkę, to pod jej wplywem zamienia się w wiernego, potulnego męża i ojca.;)
chyba nie do końca...albo przynajmniej nie każdy jest tak uległy że tak łatwo sie podpożadkuje
.....ale szczesciara ta która rafi na takiego potulnego...:))
Mój włoch twierdzi,że bardziej kocha mame niz ojca i cały czas mówi"moni słuchaj ja jestem włochem":)to oznacza chyba,że wszyscy włosi są MAMISYNKAMI :)a zadałam to pytanie bo nie wiem czy mam się odchudzac:P Naprawde uważacie,że włosi tak patrzą na kobiety-jak zwierzęta?:)może macie jakieś ciekawe doświadczenia?buzki
Oczywistym jest, ze wszystkim mężczyznom nie tylko Wlochom bardziej podobaja się kobiety szczuple, wysokie... Tak jak modelki. Każda kobieta czy gruba, czy chuda musi mieć w sobie to cuś. To się nazywa seksapil. :)
ale ile milsze jest przytulenie się do tego i owego niż patrzenie jak się robią sińce od samego patrzenia na skrzyżowanie deski z kijem od szczotki.Faceci umawiają się z chudymi ale żenią z pulchnymi
z moich skromnych doswiadczen wynika,ze bez wzgledu na narodowosc,zainteresowanie wzbudzi kazda atrakcyjna kobieta,ALE tylko ta szanująca się,ta z dystansem,przede wszystkim klasą i niezmąconym umysłem bedzie dla mezczyzny(zwlaszcza poludniowca) obiektem nieznanym,godnym UWAGI i SZACUNKU, z ktorym czesto nalezy ich zapoznac poprzez swoje zachowanie:)
zeby ja zdobyc bedzie potrafil zrezygnowac z wielu swoich 'narodowych' cech. wreszcie, jesli juz okaze sie co poswieci,jego zainteresowanie zamienia sie w cos o wiele silniejszego,nawet jesli nie zdaje sobie z tego sprawy.
az wreszcie jak ladnie tu piszecie stanie sie wiernym mezem i ojcem...:)

ale: po pierwsze istnieje wiele wyjatkow,a po drugie...no moje drogie,to od nas tez wymaga wiele cierpliwosci i poswiecenia.

pozdrawiam was belle.
> ... włochom bardziej podobają się kobiety szczupłe i wysokie ... Tak jak modelki <

i tu się nie zgadzam , bo włosi lubią kobiety bardzo ... kobiece ,
tzw. ' Formose' w typie Jennifer Lopez ,a przynajmniej większość z nich :) , ale gusta są gustami .... każdy jest inny , nie wszystkim podoba się to samo .
Amen.Ja pisałem to wg własnych doświadczeń ale każdy facet(chyba)tak lubi.
Podpisuję się pod wypowiedzą Domki.
Do innych: "każda sroczka swój ogonek chwali" :)
Wlosi poprostu lubią kobiety i tyle:) a swoja droga to ciekawa jestem czy byliby w stanie poczekac na tą , której chwilowo mieć nie moga?
53 , a która sroczka tu swój ogonek chwali ? , bo nie zauważłam ? :)
no chyba nie pijesz do mnie ? ;-) , to było ogólne stwierdzenie ,a wnioski wyciągnęłam z obserwacji i z tego co jest obecnie 'na topie' , jeśli chodzi o kanony urody w Italii .
a Domika oczywiście ma rację .
Azja **** ,a dlaczego mialiby nie być w stanie poczekać ? włoch jak każdy inny mężczyzna , jeśli kocha ( naprawdę ) ,to poczeka ;-)
a ja średnio wierzę w tą ich wierność...wydaje mi się,że potrafią zdradzić nawet najbardziej kochaną kobietę...znacie ich pociąg do kobiet...chwila zapomnienia i juz:)a jeśli chodzi o kolor włosków to chyba włoski ideał to BLONDYNA?co?
Moni , nie przesadzaj ! nie demonizujmy tak tych włochów , nie zapominaj ,że faceci to też ludzie ;-) ( może brzmi niewiarygodnie ,ale jednak ;D ) co za tym idzie , włosi również , wierność czy niewierność nie jest cechą narodową ,ale indywidualną , jeśli ktoś kocha naprawdę to nie zdradzi ,jeśli zdradza ,to znaczy ,że nie kochał ...

a co do tych ideałów to tak ogólnie to faktycznie makarony mają hopla na punkcie blondynek ,ale przecież każdy ma inny gust i na pewno nie wszystkim na widok takiej stają dęba ... włosy na głowie ;-)
Olivka jesteś niesamowita hehehe:):):)ale masz racje co do tej ich zdrady i mam nadzieję ze mi się to nie przytrafi:)Kiedyś jak byłam we włoszech ulicą szły 2 blond laseczki i poprostu osłupiałam jak zobaczyłam reakcje włochów....zaczeli wybiegać na ulice,nawoływać na siebie,gwizdać poprostu szok:)ja niestety jestem czorna więc na blond nie ma nawet najmniejszych szans chociaz jako fryzjerka powinnam coś wymyslic;)
Nas pociągają smagłolicy,z ognistymi oczyma,o czarnych włosach.Ich pociągają jasnowłose,niebieskookie.Po prostu pociąga nas to czego nie mamy u siebie.
Jakis stereotyp z ta blondyna. ja mam wlosy kasztanowe i jakos nie mialam wiekszych trudnosci ze znalezieniem meza:)
A tak na powaznie: spytalam sie kiedys mojego meza o co chodzi z tymi blondynami. on mi powiedzial ze kiedys wszystkie prostytutki ( najczesciej byly to rosjanki) mialy blond wlosy i do tej pory utarl sie taki stereotyp ze jak blondynka i do tego steaniera z est europa no to pewnia latwa dziewczyna. i dlatego szczegolnie latem jak wlosi widza te wszystkie blond turystki paradujace po plazy i dyskotekach to tak na nie leca.
Co do wiernosci: moim zdaniem ma malo wspolnego z narodowoscia a juz zupelnie nic wspolnego z kolorem wlosow. Zasada jak wszedzie. Kiedy poznaje sie kogos trzeba byc ostroznym, zwracac uwage na jego zachowanie, srodowisko w ktorym sie obraca. Jakiekolwiek zdrady zdarzaja sie wszedzie, w kazdym kraju i nie oznacza to ze zaraz kazdy obywatel danego kraju jest zly.
pozdrawiam
[gg]
czy bladynka czy czarna mysle ze to b róznicy, podobają sie natomiast jasnookie i o jasnej karnacji, czyli to czego nie mają. no i chyba też wola te które maja krągłości od chudych patyków, co do wysokich to róznie, włosi sa raczej niscy także chyba raczej powinni wybierac te równe sobie
Umbryjka nie przesadzaj , bo prawda jest taka ,że włosi faktycznie wolą blondynki czy Ci się to podoba czy nie ;-) ,a jak sie za nimi oglądają na ulicy to nie dlatego ,że jest łatwa ( !!! ) co za bzdura wogóle ! , czy dlatego ,że im się wydaje iż jest łatwa ,tylko dlatego ,że zwraca ich uwagę jej uroda ..., zapytaj przeciętnego włocha , każdy powie ,że bardziej podobają mu się blondynki ( nie ,że poszliby z taką do łóżka ) ....
Czesc Wlosi moze sa niscy. Czesto bywam w wakacje w Krakowie i poznalam wielu Wlochow i ku mojemu zdziwieniu wcale nie byli niscy, najnizszy byl mniej wiecej mojego wzrostu tzn. 174 :) natomiast najwyzszy prawie 2 metry :) Moj ma ponad 190cm :D
a ja powiem tak , włosi tak ogólnie są średniego wzrostu , niektórzy niscy ,ale ja przeważnie spotykałam wysokich .... ;-) , mój mąż ma 185 cm wzrostu ... :-)
umbryjka....masz naturalnie kasztanowe włosy?hmmm a ja myślałam że włosi nie lubią rudych...co do blondynek to niestety racja,że są one bardziej pożadane przez włochów niż brunetki...eh niestety:)
ehehe Monia no co ty ! , oni lubą piękno .... tak ogólnie,więc i piękne kobiety nie ważne jaki mają kolor włosów ,a jeśli ktoś tylko na to zwraca uwagę ( na wygląd zewnętrzny) to nie warto dla takiego tracić czasu :-)
a jeśli już o stereotypy chodzi ... to , bez urazy ,ale mam wrażenie ,że
Umbryjka to 'blondynka' w sposobie myślenia .... to co napisała to jakieś chore i śmieszne wypociny , ja sam wolę brunetki ,ale fakt ,że prawie każdy włoch woli blondynki , nie ze względu na sam kolor włosów ,ale na typ urody ....
i nie wydaje mu się ,aby ogladali się za blondynkami i kochali w nich , bo są łatwe !!! Boże litości ! a brunekti czy rude to już nie !!!!
to woła o pomstę do nieba !
wiem Olivka,ale ja mam problemy z odrzuceniem czarnowłosego włocha mimo że jego zainteresowanie jest zewnetrzne:)sama przyznasz ,ze oni mają coś co powoduje że kobieta nie mysli trzeźwo:D
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 212
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka