Kto podoba się włochom???

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 212
Jesli to do mnie, to ja nie biore tu nic na powaznie :) Dystans to ja mam, moze nawet az za nad to ;P Pozdrowka
Rahma wszystko bardzo dobrze ujelas i wpelni sie z toba zgadzam,ale niestety jest tutaj duzo zacieklych blondynek,ktore a jakze wiedza wszystko lepiej;););)Jak to blondynki...
o ile mi wiadomo to większość pań tutaj to brunetki bądź szatynki ....
niektórym trudno zrozumieć ,że ktoś akceptuje fakt iż jakiś kanon urody jest bardziej preferowany przez mężczyz,nawet jeśli w tym kanonie sama się nie mieści , nie jestem blond lalą ,ale mam świadomość,że blondynki bardziej się podobają mężczyzną wogóle ( nawet nie o włochach mówię ) i nie rozumiem dlaczego miałabym mieć z tego powodu kompleksy czy obrzucać wyzwiskami wszystkie blondynki tlenione czy też nie .... trochę dystansu do siebie ludzie ! od Marline Monroe po plastikową Britney Spears , blondynki są górą , taki jest fakt , a z tego powodu ,że nie jestem 'na topie' bo nie mam takiego czy innego koloru włosów nie będę tu wylewać jadu ....
O rany,nie wybaczę pani gwożdzikowej,że mnie przymagnesowała dziś i nie mogłem śledzić całego tematu na bieżąco.A tyle dobrego mnie ominęło.Jeśli chodzi o kolor włosów na powodzenie.Każda kobieta tak często zmienia kolor włosów,że dopasowuje je do nastroju,koloru ciucha,koloru karoserii itp.Moja pani gwoździkowa tak często go zmienia,że już zapomniała jaki jest jej prawdziwy.Pamiętam,że jak ją poznałem była brunetką,na 2 randkę przyszła ognistoruda,jak jechaliśmy na wspólne wakacje była kruczoczarna a teraz własnie siedzi z kumpelą w łazience i się sztafirkują.Aż się boję pomyśleć jaki kolor będzie miała na głowie bo kupiła kilka farb.Dlatego nie ma co się sprzeczać o kolor włosów bo rano blondynka pod wieczór okaże się ruda lub odwrotnie(albo i ogolona do gołej skóry,co też możliwe)
hm.... i kto tu jest żałosny .. nie masz nic innego do powiedzenia ?
może jakiś dobry psycholog bądź psychiatra ? leczy z kompleksów , pomaga w samokontrolii nad agresją ( ostatnio ktoś tu taką terapię komuś już proponował ;-) ) jeśli o inteligencję chodzi to agatko w tej kwestii nie masz akurat nic do powiedzenia , a chamskie to było obrzucanie obelgami różnych osób tylko dlatego iż nie podobały ci się ich opinie , faktycznie ! bardzo inteligentne ....
Ja bardzo żadko wtrącam się do dyskusji ( nie chcę się narażać na prostackie zaczepki , niestety taka jest prawda ) ,ale jest tu jedna osoba na forum ,która nieustannie "występuje" pod różnymi pseudonimami , podpina się pod dyskusję ,aby wylewać swój jad i wyładowywać frustracje , nie ma nigdy nic do powiedzenia ,czeka tylko na odpowiedni moment ,aby komuś naubliżać i jak widać ma w tym jakąś chorą przyjemność , a potem ma jeszcze czelność mówić ,że ktoś inny ma kompleksy i jest głupi , no śmiech warte poprostu ! każdy z nas jest inny i ma prawdo do własnego zdania ,mnie się nawet w głowie nie mieści , że mogłabym komuś naubliżać tylko dlatego ,że nie podoba mi się jego zdanie na jakiś temat .... można dyskutowaś i dość częstu dyskusje są tutaj "interesujące" ,ale zawsze do momentu ,w którym nie przyjdzie pewna osoba i nie nawyzywa wszystkich naokoło ( w sumie nie wiadomo dlaczego ) , wówczas przeradza się to w wojne i traci zupełnie sens..... :(
agataaaaaaa jesteś przykła dem na to ,że kolor włosów z inteligencją nie ma absolutnie nic wspólnego , zresztą takie twierdzenie już o tym świadczy ....
Śliczna moja.Trafnie to ujęłaś.
czy nie możnaby było kasować takich tematów ? , jest tu naprawdę wiele bardzo fajnych osób i generalnie forum jest bardzo interesujące ,ale takie wpisy to taka "mętna woda w czystym źródle , którą ktoś wlał ,a ona przepływa przez sam środek ... " :(
Oliwka ja wiedzialam, ja wiedzialam, ze tak będzie. "Każda sroczka swój ogonek chwali".
To wzajemne obrzucanie się wyzwiskami, to też nie nowość.
Dochodzę do wniosku, że wiele kobiet wypowiadających się tutaj może liczyć u mężczyzny tylko na lóżko. Pod warunkiem, że są ladne.
A jak brzydka to się jej buziaczka gazetą przykryje.
no ...przeczytałam chyba wszystie posty na forum i takie wnioski można właśnie wyciągnąć , bo tutaj głównie mówi się o dziwkach , prostytutkach , hostessach i innych łatwych panienkach , o tym co włosi lubią ,a czego nie .... chwilami można się poczuć jak kawał surowego mięcha ,który zaraz ma zostać wrzucony do klatki w wygłodniałymi wilkami .... brrrr
Najważniejsze i najpiękniejsze jest wnętrze ,ale niektórych i to mają brzydkie ..... wystarczy poczytać .....
do Agaaaaaatki , muszę Cię rozczarować ,ale choćbyś nie wiem jak bardzo sie upierała , niestety ( a może i stety ) nie jestem blondynkom ..... matka natura była dla mnie okrutna ;-) ,ale przecież jeszcze istnieją farby ;-)
kociol ja czy garnek...chyba garnek, bo jak sobie obcielam grzywke(sama) to wygladam teraz jak w garnku na glowie :)...przydalaby sie w poblizu jakas Polka- fryzjerka..
o rany gwoździk ! .... ale mnie rozśmieszyłeś ... :D

;-)
* niektórzy
Dziewczyny,chyba się pochlastam szarym mydłem.Właśnie pani gwożdzikowa wyłoniła się z łazienki.Nie umiem określić tego co ma na głowie ale wygląda jak pomieszanie Szopena po koncercie z pomidorem w który pierdnął piorun.chyba się rozwiodę przed ślubem.A jej psiapsiujka wygląda jeszcze gorzej.
tylko im czasem o tym nie mów , bo będziesz miał w domu taką 'jazdę' jak tu na forum ;-)
Narazie straciłem głos i osobowość.Robię "rybkę bez wody"żeby nie rozmawiać na temat ich wyglądu a one pewnie myślą,że to z zachwytu.
ale sie namieszało. Znowu wszyscy/wszystkie się kłócą. ja też musze dodać coś od siebie:). moim skromniutkim zdaniem większości włochom pewnie bardziej podobaja sie blondynki, a to dlatego że mają ich mniej u siebie i są dla nich egzotyką. Ja np wolę mniej przystojnego "południowca" od ładniutkiego szatyna, czy blondyna. Nie wiem dlaczego tak jest ale ta ich ("czarna")uroda - hhmmmmm mmm, poprostu mają coś w sobie. Myśle też, że nie jestem odosobnioną polką w tym myśleniu, a fioletowa stronka i wypowiedzi na niej, tylko utwierzdzają mnie w tym przekonaniu :) PS. nie jestem blondynką!
asiaba ja sie z toba zgadza w zupelnosci.nic dodac nic ujac:):)
ależ my się nie kłócimy.A kto się czubi ten się lubi.Tylko niektóre osoby mają dziś napięcie p/miesiączkowe.
myślę,ze powinienem tutaj ostudzic emocje na forum. Moje drogie (ew. drodzy) Zazwyczaj jest tak,ze tym bardziej kompetenytnym Włochom podobają sie puste, zwykłe dziewuchy. Pisze ogólnikowo, inteligentni faceci wyszukują w partnerkach nie tego co mają w głowie, ale wyglad zewnętrzny...i na odwrót..niewiem jak to tam w przypadku kalek...
to nie może być zwykła trawa, to coś eksta. w każdym razie kop nie z tej ziemi, jak widać
Genio. Dobrze to podsumowaleś. :D
Cholera! Określileś bedzie bardziej odpowiednie. :DDD
Już na innych tematach kilkakrotnie próbował zbawiać świat,też na tym poziomie.Towarek własnej produkcji czy import?Całą zabawę psuje ktoś taki jak J.R.
Nie było mnie na forum 2 dni...wracam a tu szok:Dkłótnia za kłótnią a to miał być taki przyjemny wątek:)niestety przez pewną Agatkę zrobiła się mało przyjemna atmosferka:/
Olivka zgadzam się z Toba i misiem:)nie przeczytałam wszytskiego ale nadrobię jutro obiecuję:Dbuziaczki
monia glupia jestes tylko tyle ci powiem.zreszta taka zalosna jak ten caly mis i ta valentine.
agatkaaaa myślisz ,że jak znowu zmienisz nicka to nikt się nie zorientuje ?
może udasz się do jakiegoś dobrego psychiatry bo widzę ,że masz jakiś problem ...potrafisz coś jeszcze oprócz obrażania innych zawistna , zakompleksiona pannico ?
Do Oliwki i innych. Jak nieczerwony natręt, to traktować jak powietrze, bo robią morową atmosfere.
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 212

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka