Kto podoba się włochom???

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 212
Glupia to Ty jestes Niewychowana I NIEDOWARTOSCIOWANA Kretynko!!!zwalaj z mojego watku i to od zaraz!zaloz sobie swoj temat i pisz tam z rownymi sobie durnymi blondyneczkami...eh moze jakis wloch sie nawet w koncu na Ciebie skusi...

przepraszam ponioslo mnie...;)
53 wiem ,zauważyłam ,ale czasem aż trudno się nie odezwać , bo krew się zaczyna gotować ;-)
Monia to było di mnie ?

:D

;-)
OLIVKA no coś Ty!!!jak mogłaś nawet tak pomyśleć:)to do tej głupiej Agatki!
no ja myślę ;-) , oki buźki ja uciekam , miłego wieczoru papatki :-***
Olivka:*to ja też spadam jak Ciebie nie ma:)sweet dreams!
widac;) ale bardzo sie usmialam (pewnie blondynka jestes) jak to czytalam:)dzieki za dawke humoru,hahaha.
Monia? A nie bylo to przypadkiem również do mnie? Chyba kiedyś mialyśmy na pieńku prawda? ;)
agataaaaaaaao czy jak wolisz .................??? nie lubię awanturników. Dlatego będę paraliżował każdą Twoją wypowiedź i to Ci obiecuje. Ktoś musi nauczyć Cię kultury. Nie wiem czy ci pomoże te Twoje raptem 110 IQ bo więcej ci nie daję.
110 ? grubo przesadzone ! ;-)
coż 110 to jest znacznie ponad europejską normę (średnia 100 wyjątkiem jest japonia -120 ) tak więc agatko czyżbyś komplementowała swoją przeciwniczkę ? :D
ups nie agatko.. inf..
Daję obu na początku pewne fory.
obu ? to znaczy komu ?
No moim ulubienicą z Tego forum agataaaaaaaace i tej 53 bo ich ss sie wyrażenie różni.
53,nie do Cie też nie ponieważ Cię nie znam:)jestem na forum od kilku dni;););)buziaczki dla Ciebie:)
Nie wiem czym ci sie narazilam. Póki co jesteś dla mnie INFeralny.
Cinquantatre już niczym . Chciałem zbadać tylko sprawę. Powodzenia
co zrobic jak włoch nie chce jesc nic oprócz makaronu...:/
dac mu raz makaron firmy "tesco"! Odechce mu sie raz na zawsze i z usmiechem na ustach wrabie schabowego z kapustą.
dac mu makaronu...niech sie nim zapcha
Dyskretnie wskazać na jego ojca i powiedzieć, że tak będzie wyglądal za parenaście lat jak nie zmieni diety :D
ma te tez swoje dobre strony:))). w warunkach domowych nie musisz sie zbytnio natrudzic. maz mojej kolezanki jest identyczny (uznaje tylko makaron) i bardzo czesto jej zazdroszcze. 15 min. i ma obiad:))! ja natomiast zawsze sie namecze. makaron albo zupa na pierwsze, potem miesko albo rybka i oczywiscie jakies warzywka lub salatka. zdecydowanie wolabym zeby sie zapchal samym makaronem!!!
Co to za Włoch co gotować nie umie. Mój mi musi śniadanie rano przynieść. Obiad zrobić ,posprzątać . I kolacje dobra zrobić. To jest prawdziwy Włoch .
przede wszystkim co to za 'facet' który robi z kobiety kuchtę na każde swoje skinienie szanujcie sie kobiety nie wiem ale niektore lubują się w takim serwilizmie
...albo wypcha
hehe
a ja nic nie pisalam, ze nie umie gotowac:)))
poprostu jest pewien podzial obawiazkow z ktorych do mnie nalezy gotowanie. nalezy??? ja jestem DUMNA, ze w koncu (!) umiem gotowac:))) i kurde, jestem w tym dobra:) natomiast szkoda ze gotowanie potrafi byc czasochlonne (zwlaszcza tych dobrych "rzeczy").
aha, a odnosnie:
"Mój mi musi śniadanie rano przynieść. Obiad zrobić ,posprzątać . I kolacje dobra zrobić"
to znaczy, ze on nie pracuje? to Ty rodzine utrzymujesz? Hmm, malo znam takich wlochow. Naprawde malo.
oj, sprostuje. nie znam zadnego Wlocha, ktory gotuje przez caly dzien i sprzata. no chyba, za mowimy o jakims samotnym panu na emeryturce
Faktycznie mam lepszą pracę od niego i więcej zarabiam. A po co mam gotować jak mój Włoch dobrze gotuje. I do kuchni mnie nie dopuści
ja jestem w innej sytuacji. niestety to ja siedze w domu (jeszcze i bardzo nad tym ubolewam), wiec ja gotuje. natomiast nawet w dni wolne tez wole sie tym zajmowac, a Misiu wtedy jest ten od grilla:))
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 212

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka