Kto podoba się włochom???

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 212
zawsze znajdzie się jakaś pinda , które zapsuje całą "zabawę " ....
to do agatkaaaaaa ....
Ten temat jest strasznie pusty,wystarczy przeczytac chocby wypowiedzi tej Olivi...ale co tam.Jak dziewczyna jest ladna to normalna rzecza jest,ze kazdemu sie podoba i nie ma co generalizowac.
w jaki sposób się dowartościować przepraszam ? .... kolorem włosów ?
eheheheh .... właśnie dałaś kolejny dowód na to jaka jesteś bystra , wiesz , mówi się ,że ' każdy sądzi według siebie'.... mądre porzekadło ... :)
mam wspaniałego męża on mie 'dowartościowuje' ;-) wystarczająco , muszę Cię rozczarować , NIESTETY nie mam kompleksów ,jestem jak najbardziej zadowolona ze swojego wyglądu ,z włosów też i tu kolejne rozczarowanie , no niestety nie są blond , mam się przefarbować czy odrazu powiesić ... ? :)
No coz...misiu pysiu jesli zepsulam zabawe pustym blondynka to wybacz.Te komentarze jeszcze bardziej mnie utwierdzaja w przekonaniu ze jestescie puste i glupie tak jak z komiksow:) Coz....inteligencja zawsze wygrywa.
nie nie agatkaaaa , to ty jesteś pusta moje droga , z każdego twojego słowa zionie głupota bezmierna poprostu , z punktu widzenia faceta , to Ty jesteś zkompleksiona , a wiem ,że takie kobitki są również z natury wredne to widać po twoich wypowiedziach ...
no i musiala przyjsc taka jedna glupia maloletnia lala ,zeby znowu wszystko zepsuc , jak Ci sie Agatko temat nie podoba ,to nie rozumiem po co wogole tu zagladasz i masz racje ten temat jest pusty tak JAK TY ...
Ah wiesz mozesz tak tutaj 1000...komentarzy dac,ale moja intuicja brunetki i tak mi mowi,ze jestes blondyna z kompleksami i coz...to tyle z mojej strony;)Nie warto wdawac sie w dyskusje sa osoba,ktora jest tak bardzo przemadrzala i glupia.
twoja intuicja brunetki ... eheheheheheheh , tak jestem strasznie zakompleksiona , gdybym tak powiedziała,to pewnie poczułabyś się lepiej prawda ?
no cóż ... nie będę się zniżać to twojego ( jakże niskiego ) poziomu , bo nie warto sobie rąk brudzić ....
ja myślę , że poprostu powinniśmy zignorować koleżankę agatkę ,bo to takie
kolejne ZAKOMPLEKSIONE dno intelektualne jakie się tu od czasu do czasu pojawia ,a niekiedy mam wrażenie ,że to ciągle to samo ... dno oczywiście ;-)
przyganial kociol garnkowi hihihih
jak ktoś nie ma argumentów ,to staje się chamski ,wulgarni i agresywny , zaczyna obrzucać innych wyzwiskami ....

> przyganiał kocioł garnkowi <

a Ty jesteś kotłam czy garnkiem ? :-/
misio go go ja znam 3 facetów wartościowych którzy maja zasady. Nigdy nie robią podziału na blondynki, brunetki i szatynki. I jeszcze nigdy nie usłyszałam aby jaka kobietę nazwali dnem.
no i następna awanturka gotowa haaaaaaaa!!!!! kobiety do roboty brac się
misio go go jestes strasznie chamski i wulgarny,blehhhhhh.
to nie mialo byc ani chamskie ani wulgarne...
tylko tak mi sie nasunelo jak czytam te potyczki slowne mniedzy brunetkami a blondynkami.Jedna ze stron uwaza sie " za bardziej pociagajaca" druga za "bardziej inteligentna"..a tak naprawde to nie wazny jest kolor wlosow.a to przyslowie "przyganial kociol garnkowi" ...ze na dobra sprawe..kociol czy garnek to prawie jedno i to samo..tak jak blondynka czy brunetka..to zawsze KOBIETA.
> a ty jesteś kotłem czy garnkiem ? <

ehehehehehe .... dobre !

ah awanrura awanrurą ,ale w tej udziału lepiej nie brać ...
a gusta są gustami .... i na tym zakończmy ten temat .

Amen
chamski i wulgary .... prostactow się zwalcza prostactwem .....
ah , ... jak większość tutaj zrezstą , spóżcie na siebie ... ,a co do agaaatki to zdania nie zmieniam ,w każdym razie do kobiet inteligentnych to ona się nie zalicza ... tak tak czekam na odpowiedź --->a ty to mądry jesteś za to ... ;-)

taaaaaa ....
mysio pysio inteligentna to ja jestem i to bardzo,dlatego teraz nie bede Cie wyzywac,chociaz zaslugujesz tylko na to drogi chlopcze.
eheheheheheheheheheheheheheheheheheheh .... każdy głupiec mówi ,że jest inteligentny , bo żadna osoba ,która ma choć odrobinę tejże inteligencji nie wspomniałaby o tym nawet słowem ... głupia małolata !
a innych jakoś 'wyzywałaś' w czym jestem taki wyjątkowy ;-) ?
droga "dziewczynko " ?
dokladnie! rozmowa naparwde zaczela byc dosc zenująca:)
w skrócie-kazda potwora znajdzie swego amatora.I o co sie kłócic?
Ale Monia 19 narobila zamieszania jednym krotkim pytaniem hahahahaha
kto podoba się Włochom?-kobietttyyyyyyy!!!!!!
ehm .... ostatnio widziałam ' przekrój mózgu ' mężczyzny ( a dokładniej włocha )
i niestety większe jego obszary były 'pochłoniete ' przez Calcio , kobiety były na secondo posto ,a dokładniej sex ;-)
* widziałem .....

:(
hahaha coraz gorsze glupoty sa tu wypisywane hahaha
krótko i treściwie na pewno malo któremu włochowi i nie tylko spodoba sie idiotka z taką zaciekłością dyskutująca o wplywie koloru włosów na powowdzenie wsrod facetow.gdzie wasze mozgi dziewczyny...wyżarte przez tanią farbę?
Droga nowa to było ironiczne , nie trzeba wszystkiego sobie na poważnie barać,
trochę dystansu ...
misio pysio jestes zalosnyyy tylko tyle Ci powiem chlopcze drogi.Zal mi osob,ktore musza przebywac z takim idiota....juz na zadne inne "lagodniejsze"slowa nie zaslugujesz.Zero inteligencji,chamstwo i prostactwo to Twoja wizytowka.
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 212

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka