Monica ,ale Ty głupia jesteś ,a co ma kolor włosów do szacunku czy wzbudzania w kimś ... strachu ?!! ... klasyfikowanie ludzi na podstawie koloru włosów pod tym względem to jakaś bzdura totalna ! to tak jakbyś powiedziała ,że każdy ,kto ma niebieskie oczy to kretyn ,ten kto ma zielone jest wredny ecc,ecc .... jesteś strasznie płytka , ja jestem mężczyzną i choć mi się podobają ,to się brunetek nie boję ( bo i czego ? ) i dlaczego miałbym nie szanować blondynek ? bo mają jasne włosy ? palnęłaś taką głupotę ,że aż trudno mi uwierzyć ,w to co przeczytałem ..... w życiu nie słyszałem ,aby jakiś inny mężczyzna traktował blondynkę jak łatwą bo ma jasne włosy ,a szanował brunetke ,bo ma ciemne .... ludzie na szacunek zasługują sobie czym innym ,nie wyglądem ,inteligencja też nie zależy od koloru włosów,ani oczu czy krzywości bądź prostości nóg , mógłbym powiedzieć ,że brunetki pieprzą takie bzdury bo to one są właśnie głupie a na dodatek zazdrosne ! czy takie twierdzenia wydaje Ci się sprawiedliwe ? ,znam również mnustwo głupich i łatwych brunetek czy szatynek i wiele bardzo mądrych blondynek ( i odwrotnie ) , w głowie mi się nie mieści jak można tak mówić ...
a włosi sypiają tak jak z blond tak i z czarnowłosymi lalami , na jeden numerek bierze się łatwą nie dlatego ,że ma takie czy inne włosy ..... a 'łatwość' też od ich koloru nie zależy .....