miłość do włocha?

Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 529
Zawsze mi się wydaje, że smutek po zakończeniu związku trwa proporcjonalnie do czasu jego trwania, ale to chyba intensywnosc uczuć jest tu najważniejsza. Nie pamiętam jaki to związek miałaś i jak to długo trwało, ale zapewniam cię, że czułam się tak jak Ty conajmniej kilka porządnych razy i zawsze mi się wydawało, że to właśnie TEN najlepiej pasuje do mnie, odpowiada mi w każdym calu i jak nie on to już nikt inny...i tak XX razy aż w końcu zmądrzałam i zupełnie inaczej podchodziłam do nowych związków. Przejdzie, pomyśl, ze gdzieś tam blisko Ciebie, lub trochę dalej jest jakiś facet, którego jeszcze nie znasz, ale którego poznasz i na nowo wszystko będziecie odkrywać ...i pierwszy pocałunek i dotyk, to takie piekne uczucia
Kala, jeśli on jest lekarzem, to akurat mu wierzę, mój mąż jest lekarzem i wiem jak często go widuje w domu, a to znowu dyżur, wizyty itd, a u nas niestety dyżury nie wiem jak we Włoszech trwają te weekendowe 24 godz!!!Jedzie na 7.00 i następnego dnia wraca o 8.oo, bardzo ciężka praca i niestety brakuje personelu!!!!A co do szybkiego zerwania to mnóstwo facetów ma taki ,,styl'' i nic się na to nie poradzi. W pewnym momencie już go to zmeczyło i urwał, to takie typowe
--->Rosella
Tylko wytłumacz mi dlaczego mówił mi wcześniej, że pracuje od 8-16??? We wrześniu zarezerwowałam bilet do Włoch...chciałam zrobić mu niespodziankę...po tym jak pokłóciliśmy się powiedziałam mu o tym. Zapytałam czy to w ogóle coś zmienia, a on mi powiedział że nie wie czy się ze mną wtedy spotka...więc to jest miłość???
ja chciałam przyjechać 4000 tys. km żeby się z nim zobaczyć, a on mi mówi że nie wie...
Właśnie on nie był takim dyskotekowym facetem, chociaż poznałam go na disco...był taki kochany...i dobry, miły, czuły, zabawny dla mnie IDEAŁ...
hmm,pomysl sobie tak,ze najsielniejsze prawdzwie uczucie(ktore jest z obu stron) zawsze powinno przetrwac,moga byc lepsze i gorsze chwile,ale milosc jest gdy jedno spada to druga osoba to osobe podtrzymuje..widocznie on zauroczyl sie,potem pojechal do siebie i po jakims czasie zdal sobie sprawe,ze pewnie nie da rady dalej tego ciagnac,wiec dal ci do zrozumienia i tyle.Zapomnij o tym,zachowaj mile wspomnienia:-) bedzie dobrze!
ale może ja bym dała radę...tylko że teraz wiem, że to nie była miłość, przynajmniej nie z jego strony, a szkoda bo tak pięknie o niej mówł...ragazzo do napili.
idę spać.
i tak go kocham jeszcze
buonanotte wszystkim:)

ps.Luca wiem że tego nie przeczytasz więc Ci piszę po polsku, żebyś ewentualnie nie zrozumiał
Tobie - draniu też dobranoc w Napoli na via don luigi guanella...
moj tez to Luca:-)
polecam:-) ------------> http://teledyski.onet.pl/10172,1680498,teledyski.html
tak na poprawe i zmiane nastroju!:-)
Droga kala_83 zadne ideały męskie nie chodza na dyskotekę. Tam ich nie znajdziesz. Po drugię zaden przystojniak ie jest ideałem bo nie jest otoczony ludzmi interesującymi. Każdy myślaczy człowek omija takiego typa z dalka bo wie ze nic od niego się nie nauczy. Jak tego nie pojmniesz to każdy cwaniak Cie wykorzysta.P)
ale czasem bywają wyjątki...i ja myślałam że na takiego trafiłam. Ty też byś sie nabrał, jakby Toba jakaś dziunia tak zakręciła...
i też taki drań jak mój???
pioseneczka the best:) dziękuweczka:)polecam innym nie tylko zrozpaczonym:)
jak ktoś tam się włóczy w tych stronach to proszę go pozdrowić ode mnie i powiedzieć mu że mam się całkiem dobrze i że jak go spotkam to.../przecież go nie zbiję/, dam mu BIG KISS-a i odejdę do innego Włocha, niech nie myśli że jest jedyny...
chyba majaczę. Idę do łóżkowic wielkich bo dostaję zaproszenie od mojego pluszaczka.
***Dobranoc***
kala_83 nie ma zadnych wyjatków. Natura jest sprawiedliwa .Pięnisia nie obdarzyła rozumem i dlatego nie moze być romantykiem. I jeszcze jedno nie powinaś przesyłać nie znanemu facetowi zdjęcia jak go dopiero godzinę znasz. Wybacz ale ja bym nie dał się zrobić zadnej dziewczynie.P)
Ciao a tutti kto chce super mix Nek-a Almeno stavolta musicie to miec naprawde super muza sciagnolem to przedchwila piszcie pozdro
nie no moj narazie od poand 2lat spisuje sie wzorowo..ale kto wie co bedzie:) buonanotte
a ja wam powiem tak: wlocha najlepiej jest wykorzystac, niech stawia wypady do restauracji, wycieczki, koktajle itp rzeczy oczywiscie caly czas zwodzac go z tym na co on najczescien jabradziej czeka czyli z sexem, ze jeszcze nie dzis ze juz niedlugo ze kochasz, ze pragniesz ale nie jestes gotowa, a on skoro juz tyle przeszedl to poczeka jeszcze troche oczywiscie probujac ci dogodzic i nadskakiwac :D, kiedy juz sie nim znudzicie i bedzie naprawde natarczywy poprostu go rzuccie i szukajcie nastepnego frajera spelniajacego wasze zachcianki. nie chodzi o sam materializm ale o zabawe. Wiem to z wlasnej obdukcji po prawie rocznym pobycie we wloszech widzialam co oni wyprawiaja ze stranierami i poprostu rece mi opadly, jak mozna tak traktowac ludzi. dupa dupa dupa i nic wiecej. dla sexu sa w stanie dac sie poszatkowac na drobne kawaleczki, dlatego tez opierajac sie na wlasnym doswiadczeniu oraz obserwacji doswiadczen wielu polek i stranierow postanowilam czynic to co drugiemu nie mile :D.
***Wiem to z wlasnej obdukcji****i co wykazała obdukcja, opuchliznę mózgu ? pewnie mieli problemy z wykryciem go, bo jak sądzę u ciebie mieści sie on parę cali ponizej pępka.
Dobre genio!Bastarda, może z własnej autopsji?Przypomina mi sie ten kawał
Moj trzy lata byl bez zarzutu a tu z dnia na dzien ... buu
emmap nie bierz mnie czasem za awanturnika. Jak dobrze prześledzisz wątek zakochana to zobaczysz kto ropoczoł awanturę i obrzucanie przezwiskami nie idąc na argumenty. ?Zyczę Ci powodzenia w Twojej sprawie)))
Inf. a moj tez na dyskoteke chodzi bardzo rzadko, jesli juz jest jakims typem to raczej biesiadnika a jak pojechalam 1 raz na szkolenie to polazl na disco i mi wycial taki numer. Z nudow ? Dodam, ze nigdy nie robilam scen i rozumiem, ze facet czasem musi sie spotkac z kolegami tylko w meskim gronie
Inf.dzieki za wczesniejsze rady ale ile mozna czekac na rozzarzonych weglach.
Dla mnie nie ma nieszkodliwych romansow ale jeszcze pomimo tego co sie stalo ludze sie ze moj facet nie okaze stereotypowym poludniowcem

Za udzial w awanturze dziekuje a tym bardziej w obrzucaniu sie wyzwiskami.
emmap może staraj się dyskutować ze mną bo będziesz kijarzona z tym prymitywem inf. Nie wypowiadam się na temat zachowaniaWłochów w Polsce znam ich zachowanie w innych krajach. Ale będąc wwe Włoszech nie raz słyszałem o tym ze trzeba przyjechać do Polski po żonę bo to przyjdzie bez wysiłku. Jeszcze raz zyczę aby Ci się udało.I przepraszam za to jak któreś słowo Cię uraziło z mojej wypowiedzi.)))
zgadzam się, zgadzam się, brava rosella! nasuwa mi się tylko jedno pytanie: większość dziewczyn świadomie czy podświadomie doskonale zdaje sobie sprawę z tego, o czym pisze bastarda. po co więc, sparzywszy się raz, dalej lecą na oślep jak ćmy do ognia? przecież na świecie nie wszystkie samce są włochami! jedzcie do włoch, bo to piękny kraj, ale jedzcie, żeby zwiedzać, uczyć się, poznawać kulturę. na pewno poznacie przy tym wartościowych ludzi, ale nie w dyskotece czy na plaży (uwaga na lupi di mare, he he!). głos macicy nikogo jeszcze do szczęśliwego związku nie doprowadził (tak mi się przynajmniej wydaje...)
emmap ja to powiem ten facet nie jest godzien Twoich uczuć. Nie lubie takiego zachowania u facetów każdej narodowości.P)
Genio, zagadka dla ciebie, a' propos opuchlizny mozgu:
co sie stanie jesli mozg bastardy wlozymy do czaszki kury? :D
A ja dzis jestem nastawiona optymistycznie i poslucham swojego serca. Mimo ze chcialabym mu wykrzyczec w twarz caly moj bol i krzywde bede nadal bardzo delikatna dla niego i gestami oraz swoim zachowaniem pokaze mu jak bardzo jest dla mnie wazny. Moze w ten sposob dotrze do niego, ze bardzo mnie rani swoim postepowaniem i zdobedzie sie na szczera rozmowe. Na sile nie bede go zatrzymywac ale musi chociaz powiedziec jak widzi nasza przyszlosc i jesli czuje cos do tamtej dziewczyny z disco i smsow to niech bedzie uczciwy wobec nas obu.
Wiem, ze ta droga jest na pewno trudna i ryzyko cierpienia jeszcze wieksze ale chce miec swiadomosc, ze zrobilam dla nas wszystko co moglam.

Do inf. Nie czuje sie urazona zadnymi wypowiedziami ani twoimi ani kogokolwiek innego. Wrecz przeciwnie interesuja mnie bardzo opinie tu wyrazane
powstanie grzechotka ?
ja poprosze [email]
tzn poprosze tą piosenke :P
Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 529

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa