Witaj , Odpowiedz jest prosta to wina naszej Polskiej mentalnosci , jezeli istnieje taki konflikt to tylko i wylacznie dlatego ze ci polacy czuja sie gorsi , maja jakies kompleksy i staraja sie odreagowac w ten a nie inny sposob , co do Wlochow , bede uogolnial oczywiscie , wlosi potrafia sie ubrac, potrafia zachowac , potrafia sie pokazac, i to jest to czego , w wiekszosci nam polakom brakuje ( oczywiscie nie chce tu naruszyc dumy zadnego polaka ani nikogo obrazic , bo sa tez w polsce faceci ktorzy tez to potrafia ale jest ich jeszcze naprawde malo )
My polacy nie mamy mentalnosci zwyciescy , dlatego tez chociazby w pilce noznej nie jestesmy w stanie niczego osiagnac , i nie chodzi tu o nasze umiejetnosci lub kondycje , chodzi tu o mentalnosc , dlatego tez wlosi z gory zakladaja ze kobieta ktora sa zainteresowani jeszcze o tym nie wie ale juz wlasnie sie w nich zakochuje to daje im wielka przewage , kobiety ogolnie lubia facetow stanowczych ktorzy obierajac sobie jakis cel osiagaja go ( nie chodzi mi tu tylko okobiety , mozna by tu mowic o sporcie , pracy , interesach , i wszystkim tym co nas otacza w zyciu codziennym )
Mysle ze kazdy Facet Powinien wziasc sie za siebie i zamiast krytykowac wlochow , hiszpanow czy francuzow pokazaz w koncu naszym kobietom ze tez potrafia , i przedewszystkim panowie !!! zacznijcie sie ubierac w miare z klasa ;-) i uzywajcie perfum ( to nie szkodzi )
P.S. wiem ze zaraz cale grono facetow na mnie poleci z obelgami ale coz takie jest juz zycie .
Pozdrawiam wszystkich rodakow .