POLACY KONTRA WLOSI

Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 235
Irek, trzymaj fason......!
Idyllo niech bedzie na wesolo.Bo dziewczyny sa zagubione.
>aaa tak mi się wydaje ...patrząc na duzą liczbe tworzących się
>związkow homoseksulanych ......:):):)

czy ja wiem, to dla mnie bardziej na pokaz jest... Wśród moich znajomych jest tylko jeden taki prawdziwy związek homoseksualny, w którym jest siostra mojej dziewczyny
Idyllo nie miej na mysli ze chcialem byc dla ciebie nie mily po moim ostatnim wpisie o znudzonych partnerach i pilot tv.Patrz Idyllo jestescie z Wloch slonce ,mili ludzie i fesolo zachwalacie to. Dobrze, to mi sie podoba a zdrugiej strony nie widac tej lekkosci u was.Dlaczego.
>Do Mast wcale nie zartuje .Szanuje ta ktora mnie urodzila, moja matka
>to extra laska z polski.Moze pewnego dnia polka urodzi moje dziecko.Po
>co sie wyzywac.

A czy ja się wyzywam? Nie wątpie, że w Polsce jest dużo fajnych lasek, ale Polska to nie wszytsko.:) i gadasz głupoty że reszta to "podróbki"
Mast masz racje
na tym forum raczej są "twarde sztuki"...:):):)
eee pudło! akurat przebywam a PL.
Jaka lekkość? O czym mowa! :):):)
niestety praktyka z teoria nie ida w parze :D 90% polskich malzenstw, ktorych znam tak wlasnie funkcjonuje, mimo, ze kobieta wczesniej zarzekala sie-nie ja to sie nie dam, nie ja to bede inna, zrobie tak i tak, ja go naucze, wychowam, wytresuje tego dziada - a potem z bezsilnosci i widzac, ze jej prosby, upominania o to samo po raz enty nie przynoszą pożądanych rezultatów nie chcac zwyczajnie zyc w syfie zbiera te skarpety, myje te stojace od tygodnia w umywalce, z zaschnietym brudem talerze, pierze, bo jesli tego nie zrobi to on pojdzie w śmierdzących ciuchach do pracy..i tak to sie zazwyczaj konczy kochaniutkie ;D
hej!!!

widze ze moj temat z przed dwoch lat jest ciagle kontynowany:)super!
stwierdzam ze chlopak, ktory 2 lata temu mi tak nawrzucla znalazal sobie wkoncu dziewczyne i dla mi spokoj;)

ale i tak do dzisiejszego dnia slysze rozne uwagi na temat wloch.nie przejmuje sie tym.rozsmiesz mnie to;)

papa
ja tam jestem zawsze lekka ;D oj pieprzysz kolego 3 po 3 i jeśli jest tu ktoś zagubiony to zazwyczaj faceci, ktorzy pojawiaja sie tu od czasu do czasu :P
Mała Izka-przeciez to słaba płec......
Mulino - jestem twardy jak wata i nie boje sie dziewczyn.I placze jak prawdziwy mezczyzna :~)
to zacznij się bać !!! wrrrrrrrrrrrrrr !!! i dosc juz z ta autopromocja, bo znowu mnie mdli :P
Mulino- tylko krytykowac.Wyluzuj.Swiat cie lubi :)
Ten wpis o majtkach to do tematu o- polka widzi wlocha i majtki w dól :~).
Chcialem poznac dlaczego i gdzie sa moje braki.
A nie zeby krytykowac takie czy inne postawy.
ze co? alez ja jestem wyluzowana i to nawet bardzo :D dlatego świat tak mnie lubi głuptasku :D :P
Kurde co za rozmowy ;)
mast uwazałbym na Pania "G" która czuwa pod innym nickiem ;)
agatka, co ty mowisz....we wroclawiu mnostwo ladnych chlopakow i tez sie usmiechaja
A skąd ty wiesz, kto pod jakim nickiem czuwa, skoro się dopiero zarejestrowałeś/aś/oś*?
Chyba nie chcesz powiedzieć, że byłeś/aś/oś* tu wcześniej pod innym pseudonimem, co?

oś*....to w przypadku, gdyby adresat mojego wpisu nie przynależał do żadnej z dwu podstawowych płci.
a ktoz inny moze byc tak przewrazliwiony na punkcie gaio jesli nie pan "Inf" i mylisz sie, wcale jej tu nie ma pod innym nickiem, bo nie widac jej tu od kilku dni, ja styl pisania gaio rozpoznam zawsze, ale tys za glupi na to
Mulino=====dzis Gaio dała znać o sobie :)
:-)
Witaj , Odpowiedz jest prosta to wina naszej Polskiej mentalnosci , jezeli istnieje taki konflikt to tylko i wylacznie dlatego ze ci polacy czuja sie gorsi , maja jakies kompleksy i staraja sie odreagowac w ten a nie inny sposob , co do Wlochow , bede uogolnial oczywiscie , wlosi potrafia sie ubrac, potrafia zachowac , potrafia sie pokazac, i to jest to czego , w wiekszosci nam polakom brakuje ( oczywiscie nie chce tu naruszyc dumy zadnego polaka ani nikogo obrazic , bo sa tez w polsce faceci ktorzy tez to potrafia ale jest ich jeszcze naprawde malo )

My polacy nie mamy mentalnosci zwyciescy , dlatego tez chociazby w pilce noznej nie jestesmy w stanie niczego osiagnac , i nie chodzi tu o nasze umiejetnosci lub kondycje , chodzi tu o mentalnosc , dlatego tez wlosi z gory zakladaja ze kobieta ktora sa zainteresowani jeszcze o tym nie wie ale juz wlasnie sie w nich zakochuje to daje im wielka przewage , kobiety ogolnie lubia facetow stanowczych ktorzy obierajac sobie jakis cel osiagaja go ( nie chodzi mi tu tylko okobiety , mozna by tu mowic o sporcie , pracy , interesach , i wszystkim tym co nas otacza w zyciu codziennym )

Mysle ze kazdy Facet Powinien wziasc sie za siebie i zamiast krytykowac wlochow , hiszpanow czy francuzow pokazaz w koncu naszym kobietom ze tez potrafia , i przedewszystkim panowie !!! zacznijcie sie ubierac w miare z klasa ;-) i uzywajcie perfum ( to nie szkodzi )

P.S. wiem ze zaraz cale grono facetow na mnie poleci z obelgami ale coz takie jest juz zycie .

Pozdrawiam wszystkich rodakow .
Greg, w 100% się zgadzam z tobą. Krytykowanie innych, wyśmiewanie itd. wynikają z komlpeksów niektórych nie tylko facetów ale też i kobiet. Co od ubioru, to ...nie jestem stylistą, żeby oceniać jak się inni ubierają ;)
noooooo Proszę Pana,
ależ oczywiście że tak jest.
Jesteśmy narodem zakompleksionym,zgadza się i wciąz czujemy się niedowartościowani i poszukujemy potwierdzenia swojej wartości.

I oczywiscie uwielbiamy krytykę,oooo tak jak nam to łatwo przychodzi,oczernić innych,wyśmiać,poniżyć,to nasza specjalność.

I zawsze mnie to zastanawiało,dlaczego to Włosi preferują Polki ,natomiast Włoszki Polakami raczej się nie zachwycają.

Ejjj, Gnie martw się nie polecą na Ciebie :):):)
i jeszcze dodam iż ubiór jest kwstią indywidulaną ...
I tak na moje oko to np Panie PL lepiej się ubieają niż Panie IT,a co do Panów too bez wątpienia nasi Panowie są daleko w tyle.
Ale Polacy na Włoszki też nie lecą... Moim zdaniem to generalnie Włoszki są sporo brzydsze niż Polki, Czeszki itd. (w ogóle słowianki) ciemna karnacja to nie wszystko, jak zawsze są oczywiście wyjątki. Za to pomiędzy Polakami a Hiszpankami i Latynoskami nawiązują się bardzo ciekawe znajomości:), to z własnego doświadczenia. Z tym ubiorem, to na moje amatorskie oko, masz rację, niestety... ;)
Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 235

« 

Życie, praca, nauka

»

Nauka języka